![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
eu dimineata mananc ce-apuc , nu am stat niciodata sa bibiliesc nimic , de exemplu azi de dimineata am mancat branza tofu cu 2 rosii ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar tare mi-ar placea sa am in farfurie ce a facut master of norules (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dimineata cand mai am timp si sunt in the mood mai fac si cate un suc natural de morcovi sau de mere, iarna mai fac suc de portocale.
Si eu mananc uneori cereale de ovaz din alea de la Hafen cu mar ras stafide si nuci sau migdale, banane sau ce fructe uscate mai am prin casa . Cateodata cand fac biscuiti beau cafeaua cu biscuiti si asta-i tot micul dejun. Imi place tare mult paine prajita cu unt si cu usturoi, asta mananc deseori cand sunt racita. Paine sau corn cu unt si cu miere si cu o cana cu lapte iar imi place mult. Vara salata de vinete fac destul de des la micul dejun si mai nou salata de avocado ca cea de vinete, ne place noua pe fiica-mea inca n-am convins-o sa manance avocado, dar asa a fost si cu vinetele si acum mananca putine. Mai fac cascaval la cuptor merge si mai bine cu mozzarella, pe felii de bagheta se unge putin unt se pune mozzarella si se lasa la cuptor pana se topeste mozzarella, merge bagata si o felie de sunca sub mozzarella si niste kechup deasupra e bun, bun. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
in zilele bune (cand nu am ore de la 8) ne trezim amandoi si papam ou, cascaval, uscaturi de astea. ceai sau lapte.
intr-un autohof am fost serviti cu ou tare bun si de atunci numai in felul ala in fac dimineata. uneori si dulceata.. pateu. diverse combinatii. si paine prajita! e must have pentru mine la repezeala, cereale Lion cu lapte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
vai deci mie nu mi place avocado deloc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ca veni vorba de usturoi , eu bag usturoi la greu in mancare ... numai ca eu mananc numai mancare fiarta fara sare piper condimente sau ulei sau orice fel de alt ingredient si mereu simt nevoia sa pun ceva care sa ii dea un gust gen usturoi sau ceapa , dar am grija CAND mananc din acea mancare. si mie imi plac cerealele de ovaz ;p fetelor , as manca de toate dar nu-mi permite silueta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt o mare pofticioasa dar mereu ma abtin |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
alt exemplu: un cuib de viespe facut c-o seara inainte
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_3057.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa nu-ti spun Cleo, ca atunci cand am facut cuiburile de viespe 2 dimineti ca apoi s-au terminat, asta am mancat cu cafea. Yammmy . Am facut cam de 3 ori in decurs de 8 zile cred si acum iau o pauza parca mi-am saturat pofta. Dar mai imi aduc eu aminte de ele ca sunt delicioase.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-ati bolunzit de cap cu cuiburile astea de viespi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cleo, te rog sa-mi trimiti unu la pachet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu servesc neaparat ceva pe post de micul dejun, nu beau cafeaua pe stomacul gol. Variante: 1. Bagel- e un fel de covrig corn, modul de preparare este cel al covrigilor din simigeriile romanesti de pe vremuri (adica aluatul este fiert si apoi bagat la cuptor) (IMG:http://tonysdelicatessen.com/yahoo_site_admin/assets/images/breakfast_bagel.356183056_std.jpg) Imi place de la simplu cu unt , crema de branza si rosii, ou si branza topita etc etc (IMG:http://www.cbc.ca/sevenwonders/images/pic_wonder_montreal_bagel_lg.jpg) 2. Scones- cu afine sau branza (IMG:http://cinnybear.files.wordpress.com/2008/06/blueberry-scones.jpg) 3. Sandwichiuri cand imi fac dimineata. 4. In weekend oua sub diverse forme de obicei cu salata de rosii pe langa, croissants sau quiche luati proaspeti de la brutaria frantuzeasca, alte minunatii de foetaje de-ale lor. Sucul de portocale proaspat stors doar la weekend, in restul zilelor am sucul cu vitamine Fuze- diverse arome: (IMG:http://lh4.ggpht.com/_qGtbFn8nAdQ/RntFTtpOFdI/AAAAAAAACGc/daEtoq3MGpc/IMG_9579.JPG) This post has been edited by bulina: Oct 10 2008, 02:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
De o vreme imi place dimineata o felie de mozzarella proaspata cu ceva fructe mai zemoase (struguri, nectarine, kiwi, dar mai ales smochine proaspete). E o bunatate!
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
aia la gustarea de la ora 10 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sau iaurt cu berries scufundate in el , sau branza de vaci ... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bulina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...sau ...sau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ..mancacioaso! (daca ne-am aduna noi 2 si cu kalua mama mia ce ne-am complace in ale mancarurilor ...sa cutreieram si sa gustam)
deschide usa ca vine curierul cu cuibul |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:48 AM |
|