![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca si Kalua mananca ca si vrabiuta ca tine m-am lamurit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
leea , eu mananc cel putin de 3x pe saptamana smochine (si curmale) , ador smochinele ! :x :x :x
doamne , daca mai intru pe acest topic , o sa innebunesc la ce delicii se gasesc aici |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Mie smochinele si curmalele deshidratate nu-mi plac de nici o culoare. Chiar ma intrebam cum or fi curmalele proaspete (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , ca smochinele proaspete sunt un deliciu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
pai eu vorbeam de-alea proaspete!!!
cand am fost in tzara lui taicameu (care e arab) , ma jur ca aia au zis ca sunt nebuna , mancam kilograme de smochine si curmale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca si Kalua mananca ca si vrabiuta ca tine m-am lamurit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu mananc sanatos (cantitativ vorbind). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar ador sa mananc cate un pic din 100 de chestii, vorba lui cleo, sa cutreier si sa "gust" de peste tot ceva. Si daca-i ceva ce n-am mai mancat vreodata, ca ma incanta ori ba, trebuie sa gust! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand a locuit soacra-mea in Portugalia avea ditamai livada cu smochini... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua , asa place si mie. De-aia ii iubesc pe japonezi cum stiu ei sa-ti dea cate un pic din fiecare...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Povestile despre smochine imi amintesc de vacanta de-acum o luna in Omis (Croatia). Copaceii astia erau ca plopii in Bucuresti, plantati la margine de strada, iar smochinele coapte cadeau la picioarele trecatorilor, devenind parte din pavaj. Tot concediul m-am gandit "ce risipa!" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Revenind la topic, ma numar printre fanii micului dejun frantuzesc. (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mie nu mi plac smochinele. am cumparat din carrefour, am gustat si.. nu stiu de ce nu le-am aruncat inca. macar am incercat!
bulinuta, acu' din cauza ta ma gandesc la afine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
meg , eu chiar ieri am fost si le-am luat pe alea bune , moi , coapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trebuie sa stii sa le alegi , poate ai prins una mai aiurea , erau din alea aduse din turcia ca m-am uitat , foarte bune , iar acum ma delectez cu curmale in timp ce poftesc la ... smochine , din moment ce numai de smochine se vorbeste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) foarte bune mm yummyumm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pai ma enerveaza ca le crantzanesc samburii.
destul de moale era si asta.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) spor la rontzait |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:57 AM |
|