IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Idei pentru micul dejun
bulina
post Oct 10 2008, 08:20 PM
Post #21

Musafir

Daca si Kalua mananca ca si vrabiuta ca tine m-am lamurit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
afobia
post Oct 10 2008, 10:30 PM
Post #22

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

leea , eu mananc cel putin de 3x pe saptamana smochine (si curmale) , ador smochinele ! :x :x :x

doamne , daca mai intru pe acest topic , o sa innebunesc la ce delicii se gasesc aici

+Quote Post
Leea
post Oct 11 2008, 09:49 AM
Post #23

Incurabil

Member No.: 352

Mie smochinele si curmalele deshidratate nu-mi plac de nici o culoare. Chiar ma intrebam cum or fi curmalele proaspete (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , ca smochinele proaspete sunt un deliciu.

+Quote Post
afobia
post Oct 11 2008, 09:58 AM
Post #24

Incurabil

pai eu vorbeam de-alea proaspete!!!

cand am fost in tzara lui taicameu (care e arab) , ma jur ca aia au zis ca sunt nebuna , mancam kilograme de smochine si curmale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
kalua
post Oct 11 2008, 11:06 AM
Post #25

Musafir

QUOTE(bulina @ Oct 10 2008, 08:20 PM) *
Daca si Kalua mananca ca si vrabiuta ca tine m-am lamurit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu mananc sanatos (cantitativ vorbind). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar ador sa mananc cate un pic din 100 de chestii, vorba lui cleo, sa cutreier si sa "gust" de peste tot ceva. Si daca-i ceva ce n-am mai mancat vreodata, ca ma incanta ori ba, trebuie sa gust! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cand a locuit soacra-mea in Portugalia avea ditamai livada cu smochini... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 11 2008, 02:56 PM
Post #26

Musafir

Kalua , asa place si mie. De-aia ii iubesc pe japonezi cum stiu ei sa-ti dea cate un pic din fiecare...

+Quote Post
Fanny
post Oct 11 2008, 03:27 PM
Post #27

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Povestile despre smochine imi amintesc de vacanta de-acum o luna in Omis (Croatia). Copaceii astia erau ca plopii in Bucuresti, plantati la margine de strada, iar smochinele coapte cadeau la picioarele trecatorilor, devenind parte din pavaj. Tot concediul m-am gandit "ce risipa!" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Revenind la topic, ma numar printre fanii micului dejun frantuzesc. (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif)

+Quote Post
Meg
post Oct 11 2008, 05:41 PM
Post #28

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

mie nu mi plac smochinele. am cumparat din carrefour, am gustat si.. nu stiu de ce nu le-am aruncat inca. macar am incercat!
bulinuta, acu' din cauza ta ma gandesc la afine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
afobia
post Oct 11 2008, 07:14 PM
Post #29

Incurabil

meg , eu chiar ieri am fost si le-am luat pe alea bune , moi , coapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trebuie sa stii sa le alegi , poate ai prins una mai aiurea , erau din alea aduse din turcia ca m-am uitat , foarte bune , iar acum ma delectez cu curmale in timp ce poftesc la ... smochine , din moment ce numai de smochine se vorbeste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) foarte bune mm yummyumm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Meg
post Oct 11 2008, 07:19 PM
Post #30

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

pai ma enerveaza ca le crantzanesc samburii.
destul de moale era si asta..
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
spor la rontzait

+Quote Post

9 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 02:57 AM