![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
m-as infige si eu intr-o muratura de-aia (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
eu am mancat langosi, astia-s buni si calzi si reci. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Napolitane belgiene, neaparat mancate calde.
(IMG:http://www.walterwerk.com/pic/Waffel/bruesseler_waffeln.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
dimineataaa?? sunt groaznic de dulci.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le mananc cu placere dimineata, la desertul micului dejun. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu mai vorbesc de fiica-mea, care intre timp nu mai agreeaza nici pancakes.
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stau acum si ma gandesc daca astia de-aici pun mai putin zahar. S-ar putea, mie mi s-a parut la alea din Belgia si Olanda ca au si ceva zahar pe crusta, chestie care le face si mai si. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Alea pe care le fac eu acasa n-au nici o treaba cu acea crusta, dar nici nu sunt dulci bine. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Astea "de la mama lor" au bilute de zahar si in interior, pe langa aluat. Eu intotdeauna dau cu nasul de ele cand ies la serviciu (la metrou) si miros divin, asa ca uneori cedez tentatiei insa intotdeauna cam regret dupa 3 imbucaturi pt ca numai mirosul e de ele practic.
Ne-am luat si noi aparat de facut in casa si sincer au iesit mai comestibile decat astea de pe strada. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ochiuri cu sunca.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1016027.jpg) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaurt cu germeni de grau ( se mai pot adauga afine sau banane etc)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Branza de vaci cu iaurt sau smantana slaba si nuci sau caju.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bagheta scobita de miez umpluta cu pasta de ton( ton bucati conserva, ceapa verde, 1 lingura smantana, putin unt, piper, merge si maioneza daca aveti) peste urda sarata si multe foi de salata. Yam-yam e.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 12:52 PM |
|