![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#81
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
reteta se numea apple pie oatmeal cu mousse din unt de migdale
acum proportia ideala la fulgii de ovaz e o masura de fulgi si 2 de lapte, cu cat stau mai mult pe foc cu atat devine compozitia mai cremoasa, desigur amestecand des. Spre final se adauga zahar brun, scortisoara si un mar taiat cuburi. mousse-ul e o lingura de unt de migdale, una de zahar brun si o masura de lapte infierbantat care se transforma in mousse cu ajutorul mixerului la viteza mare sau cu steamer-ul de la masina de espresso. Cu mixerul se face o spuma pe lapte insa nu se transforma tot lichidul in spuma. Se presara fulgi de migdale peste spuma si cum eu n-am avut am pus ce-am gasit, nimic spectaculos in aspect dar excelent pt un mic dejun satios si sanatos (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2790.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2805.jpg) |
|
|
happyCat |
![]()
Post
#82
|
Musafir ![]() |
Deci este un fel de porridge cu mere si spuma deasupra. Bun de dimineata, mai ales pe o zi friguroasa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:58 AM |
|