![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu cand am spus "domnului doctor" m-am referit la ID. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu le incurc, stai linistita, Di! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu tot din acelasi motiv i-am spus Mr Doctor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa cum si doctoresei noastre ii zis doctoreasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Diferenta dintre cei doi termeni o stiu e multa vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Aoleo...cate as avea pe sufletel...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai lua-o la fuga, doctore.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu am cerut sfat pentru tigla (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu stau la bloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 08 Member No.: 4,895 ![]() |
Nu cred ca as fugi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Toti avem probleme, asta este sigur, unii mai putine altii mai multe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doctore de suflete, poate poti sa o ajuti un pic pe domnisoara asta:
A fost primit urmatorul mesaj de contact Nume: Ina Email: anda... Telefon: Mesaj: As avea o intrebare.Am o prietena si vrea sa stie daca exista o explicatie medicala pt faptul ca prietenul ei evita tot timpul sa intretina relatii sexuale impreuna.Nu este vorba de o alta femeie in viata lui insa se atinge foarte rar de ea iar el nu recunoaste ca avand o problema.Caut de fiecare data motive si o amana tot timpul .Va rog ajutati-ma cu un raspuns. IP: 79.********* |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
O explicatie medicala nu prea cred ca exista, dar una psihologica exista cu siguranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Asteptam mai intai sfatul doftorului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar nu cred ca se risca la vreun diagnostic dupa asa putine detalii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia poate gasesc si eu raspunsul la marea mea problema!! Cum fac sa ma calmez cand bunica-mea vorbeste intr-una si mie imi vine sa-i pun scoci pe gura si sa o leg de pat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
ha ha Rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tare suparata esti azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oamenii nu sunt ceea ce ai dori tu ca ei sa fie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ceea ce poti schimba este la tine: perceptia ta si gradul de toleranta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mai joaca-te din potentiometru zic eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offf, am incercat chiar si sa o ignor,da' nu pot...ca vine dupa mine!!! (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) Prinde o viteza cu cadrul ala,asta doar cand o intereseaza ceva sau are ceva de zis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:02 PM |
|