![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, sunt constienta ca atunci cand s-o duce, eu o sa bocesc cel mai tare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy cauta-i o ocupatie...O telenovela foarte lunga, ceva goblenuri, muzica multa de prin tineretea ei. Sau daca-i place sa impleteasca spune-i cat de mult ti-ai dori un pulover de lana pentru la iarna sau sa-ti croseteze ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
of ce n as da sa o mai am pe bunica mea in viata (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
de acord cu Angel, pt cateva min pune te in locul ei, eu intotdeauna fac asta cand vad ca nu fac fata si altfel se vede situatia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Domnu` DR_de_suflete trateaza numai probleme sexuale? Ca vad ca topicu` e deschis aici la Dragoste si sex (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper ca nu, ca am si eu o mica dilema cu ceea ce se intampla cu mine, uneori... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Domnu' nu prea mai trateaza nimic. S-o fi speriat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Stai c-o avea omu` coada la usa..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, is curioasa sa`mi ofere cineva de specialitate o "iecsplicatiune".
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Empty, aici cauti tu explicatii de specialitate? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Consider ca nu-s grave, teo !:))) ce "nebun" recunoaste ca-i "nebun"?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, si eu as vrea sa stiu de ce sunt foarte mult timp single si mi-e teama sau nu sunt receptiva sa se apropie cineva prea mult de mine (psihic vorbind) si sa imi iau angajamente. Cateodata am tendinta sa inchid portile, din start sau cand mi se pare ca lucrurile merg prea departe, chiar daca in sens pozitiv de cele mai multe ori.
Am si eu probleme existentiale la ora asta. This post has been edited by sweet_girl: Oct 16 2008, 10:46 PM |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:55 AM |
|