![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 08 Member No.: 4,895 ![]() |
EmptyG, desigur ca tratez si altfel de probleme, te ascult, cu ce te pot ajuta?
Un mic sfat pentru sweet_girl, atunci cand o persoana incearca sa se apropie de voi, asta e valabil si pentru barbati, incercati sa o cunoasteti mai intai, iar apoi sa va formati o parere definitiva despre acea persoana. De cele mai multe ori, catalogarea unei persoane se face imediat, sa zicem dupa prima "intalnire". Multe persoane pot avea 2 fete, dar nu numai una buna si una rea, mai sunt si persoane care au 2 fete bune sau 2 fete rele. De exemplu, cineva poate incerca sa para altfel decat este, intr-un sens mai bun (in mintea lui / ei) pentru a impresiona; eu persoanal nu sunt de acord cu aceasta practica, daca tu crezi ca o relatie se poate forma intre altcineva (tu) si o alta persoana te inseli, merge la inceput, dar tot iti dai arama pe fata, iar de cele mai multe ori persoana de langa tine, nu te place pentru prima ta fata buna. Sper ca m-am facut inteles, astept intrebari in caz contrar. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 12-October 08 Member No.: 5,095 ![]() |
Sper ca m-am facut inteles, astept intrebari in caz contrar. buna dimineata. exista un subiect pe care toata lumea il discuta, si pe care l-as aborda cu draga inima si in acest forum: relatia de cuplu esuata. mai intii l-as intreba pe DR_de_suflete, care sint premisele ce conduc la nedoritul rezultat? in plus m-ar interesa sa-i stiu opinia si vis-a-vis de intrebarea, exista sanse reale ca aceasta sa mai poata fi salvata? multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 08 Member No.: 4,895 ![]() |
Epicurian, motivele care duc la destramarea unui cuplu sunt nenumarate, eu am inteles unde bati dar este greu sa dau un raspuns pe o tema generala, orice relatie este diferita.
Daca doresti sa vorbim mai pe larg, ma poti contacta pe privat. Trimite-mi, te rog, un mail, dupa care putem discuta, vedem ce putem rezolva. P.S Rugaminte adresata si celorlalti(e) care doresc sa dezbatem un subiect personal. This post has been edited by DR_de_suflete: Oct 19 2008, 11:14 AM
Reason for edit: mail personal
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domnu doctor, cred ca orice probleme le putem discuta si aici, in fond e sub protectia anonimatului. Sau noi nu putem beneficia de sfaturile mustind de intelepciune? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pe forumul asta nu obisnuim sa ne dam mailurile personale din 2 motive : 1. Pt binele celui care isi da mailul si se mira apoi de ce i se umple casuta de SPAM 2. Pt ca se considera ca iti faci reclama daca vii, spui ca prestezi un anumit serviciu si apoi rogi lumea sa te contacteze pe privat, iar pt reclama iti trebuie acord de la Maat, pe care presupun ca nu il ai. Mersi de intelegere. Ca sa ii raspund lui Epicurian, desi nu mi-a cerut mie parerea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , desigur ca nu se poate generaliza, dar din ce am observat eu, majoritatea cuplurilor esueaza la un moment dat din cauza asteptarilor nerealiste cu care unul din ei sau ambii pleaca de la inceputul relatiei. Posibilitati de salvare a unei relatii care pare sa nu mai aiba nici o sansa exista destule, dar doar daca ambii isi doresc sa faca eforturi in acest sens si daca reusesc sa identifice cu succes problemele de fond care le-au generat necazuri in the first place. |
|
|
![]()
|
|
Bun, am inteles, dar nu era nevoie de expresia de ironie, cu tot respectul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domnu doctor, doream sa ajung de fapt la o problema a mea care este exact asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pur si simplu nu ma pot abtine sa nu fiu ironica, sa iau peste picior pe toata lumea. Desigur ca atitudinea asta imi aduce multe belele, insa nu am reusit sa identific cauza ca sa o pot elimina cu succes. Poate ma ajuti tu cu vreun sfat avizat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Este o problema de orgoliu, in sensul ca iti place sa ai mereu ultimul cuvant, de unde se ajunge la replica de ironie, incearca sa faci un exercitiu: de fiecare data cand iti vine in minte replica, incearca sa o stopezi, bineinteles ca nu-ti va reusi din prima, dar trebuie sa insisti.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, nu prea merge varianta asta, am incercat, insa de obicei mai intai spun si abia apoi procesez ce am spus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 22-January 09 Member No.: 5,715 ![]() |
As avea si eu o intrebare.Cum sa imi salvez relatia?Suntem casatoriti de 5 ani si avem un baietel de 3 ani.De ceva timp au inceput sa apara din ce in ce mai multe discutii intre noi si nu ne mai intelegem ca la inceput.Stiu ca ma iubeste si eu il iubesc ,dar asta nu mai este de ajuns.Problema mea e ca nu stiu cum sa fac sa ii arat cat de mult il iubesc si sa il fac sa aiba incredere in mine.Orice as face eu ,el nu crede ca il mai iubesc.Ce as putea face?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca ti-ar fi de ajutor sa citesti:
Comunicarea in cuplu Cum sa iti pastrezi relatia Criza relatiei de cuplu Rutina in cuplu Certurile in cuplu: Fii diplomata! Cum sa scapi de rutina in cuplu Bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:58 AM |
|