IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Probleme, probleme si iar probleme, Deseori in viata ne intrebam oare cand toate problemele se vor termina
angeldust
post Jan 22 2009, 08:46 PM
Post #51

Musafir

Eu iti recomand sa citesti Cele cinci limbaje ale iubirii - Gary Chapman, imi pare ca sunteti exact un caz ce l-am citit in cartea aia.
Sunt sigura ca o sa te ajute.

Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Jan 23 2009, 10:47 PM
Post #52

Musafir

angel, citeam posturile tale de mai sus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Parca vorbeai de mine...

+Quote Post
doina54
post Feb 26 2009, 03:03 PM
Post #53

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,715

multumesc pt sfaturi ,dar nu stiu in ce masura ma pot ajuta,devreme ce am incercat o mare parte din ele.as vrea sa pot sa fac ceva pt a salva relatia,pt ca imi iubesc sotul,dar nu reusesc sa il conving de iubirea mea.defapt marea mea pb e ca nu mai am idee cum sa-l fac sa simta ca il iubesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 26 2009, 03:20 PM
Post #54

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

prmektnvbrm. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 26 2009, 03:25 PM
Post #55

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am inteles (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
ana30
post Apr 9 2009, 12:09 PM
Post #56

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,255

Pt DR. de suflete. Sunt casatorita de 10 ani , de cand l-am cunoscut am stiut ca este gelos dar nu am crezut ca se va ajunge la asa ceva. Ma duce la servici ,ma ia de la sv nu ma pot duce singura nici pana la paine, nu i-am dat motive de gelozie niciodata.La sv nu ma lasa ca ,zice ca sunt (barbati)si cine stie ce fac.Va rog spuneti-mi si mie sunt eu nebuna ca , vreau sa plec si eu la mama sau in alta parte singura,deci oriunde m-as duce el tr sa vina cu mine chiar nu stiu ce sa mai fac.Dati-mi si mie niste sfaturi. Am ajuns sa ma gandesc destul de mult la divort de 1 an incoace.Credeti ca mai merita sa stau cu el? Totusi am 30 de ani chiar merita sa stau asa toata viata sa nu am si eu putina libertate. Va multumesc ca ma ascultati.

Nu prea stiu sa umblu pe aici , am mai scris undeva si nu stiu pe unde a ajuns.PT DR de suflete. Sunt casatorita de 10 ani stiam de la inceput ca sotul este gelos dar nu credeam ca se va ajunge aici.Nu ma lasa sa ma duc singura nici pana la paine , ma duce la sv ma ia de la sv , daca tr sa plec undeva el tr sa vina cu mine deci nu pot iesi singura din casa.As dori si eu niste sfaturi chiar nu mai rezist, credeti ca sunt nebuna ca vreau si eu putina libertate.Este gelos pe orice barbat care trece pe strada.Am ajuns sa ma gandesc foarte serios la divort, chiar nu mai rezist am ajuns intr-o stare cand nu ma mai intereseaza nimic. Va rog dati-mi un sfat.Credeti ca merita sa mai raman cu el? Totusi am 30 de ani.

Precizez ca , nu i-am dat motive de gelozie .De cand il cunosc nu am plecat singura de acasa. Va multumesc ca ma ascultati (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 9 2009, 01:16 PM
Post #57

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ana, propune-i sa mergeti la un consilier marital. Daca nu vrea.. chiar vrei sa iti petreci viata intr-o colivie?!

+Quote Post
kary_pink
post Apr 9 2009, 01:31 PM
Post #58

Musafir

Eu ma ingrozesc ca in secolul in care traim exista asa ceva (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ana draga mea viata ta iti apartine tie si nu sotului. O casatorie fara libertate se numeste '' sluga si stapan ' nu iubit si iubita, sot si sotie, prieten si prietena. Cand nu exista incredere in partener nu exista nimic. El este bolnav de gelozie dar nu din vina ta, ori accepta sa se vindece ori tu te vei gandi sa'ti cauti libertatea departe de el...Ai grija de sufletul tau!

+Quote Post
Cindy
post Apr 9 2009, 03:16 PM
Post #59

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sincer eu nu reusesc sa inteleg cum ai avut rezistenta sa suporti situatia asta 10 ani! Nu este normal ca dupa atata timp, el sa nu aiba incredere in tine si mai ales in conditiile descrise. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 9 2009, 03:23 PM
Post #60

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu nu cred ca in cazurile astea este vorba de incredere. El este bolnav! Aceasta boala se trateaza la psiholog!
Eu sunt trecuta prin asta, dar nu chiar la nivelul asta. Sa nu pot sa ies singura din casa! Cu scene dupa ce ajungeam acasa.
E nasol!
Esti tanara! Orimergeti la un doctor, ori reevalueaza situatia.

This post has been edited by albinuza: Apr 9 2009, 03:23 PM

+Quote Post

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 08:04 AM