IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Probleme, probleme si iar probleme, Deseori in viata ne intrebam oare cand toate problemele se vor termina
Cleo
post Apr 9 2009, 03:38 PM
Post #61

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(ana30 @ Apr 9 2009, 06:09 AM) *
Credeti ca merita sa mai raman cu el?

Nu.
Desi nu exista doar alb si negru intr-o relatie, gelozia asa cum au spus si fetele, e o boala care trebuie tratata prin terapie la psiholog. Dupa atatia ani insa, se poate sa se fi cronicizat si sa nu mai fie nimic de facut.
Go to the top of the page

+Quote Post
ana30
post Apr 9 2009, 03:55 PM
Post #62

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,255

QUOTE(Maàt @ Apr 9 2009, 02:16 PM) *
Ana, propune-i sa mergeti la un consilier marital. Daca nu vrea.. chiar vrei sa iti petreci viata intr-o colivie?!

I-am propus si asta, a zis ca sunt nebuna eu nu ca el are o problema.Nu am cu cine vb.Iti multumesc pt sfat

+Quote Post
ana30
post Apr 9 2009, 04:03 PM
Post #63

Contaminat
*

QUOTE(sweet_girl @ Apr 9 2009, 04:16 PM) *
Sincer eu nu reusesc sa inteleg cum ai avut rezistenta sa suporti situatia asta 10 ani! Nu este normal ca dupa atata timp, el sa nu aiba incredere in tine si mai ales in conditiile descrise. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

La asta stau si ma gandesc si eu , cum am putut suporta atatia ani.Iti multumesc pt sfat
Chiar am nevoie de el

QUOTE(Cleo @ Apr 9 2009, 04:38 PM) *
Nu.
Desi nu exista doar alb si negru intr-o relatie, gelozia asa cum au spus si fetele, e o boala care trebuie tratata prin terapie la psiholog. Dupa atatia ani insa, se poate sa se fi cronicizat si sa nu mai fie nimic de facut.

Acelas lucru cred si eu.Eu cred ca este prea tz pt terapie. Cu fiecare zi care trece ma face sa ma indepartez de el si mai mult .Intre noi nu cred ca , mai exista iubire .Este doar obisnuinta.Nu stiu ce sa mai fac. Iti multumesc pt sfat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 05:29 PM
Post #64

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Ana in nici un caz sa nu stai intr-o relatie din obisnuinta. Cand sint si copii implicati e mai greu sa te desparti si dorinta de a face un efort sa mearga ceva ce-a mers candva e mai mare, insa agonie intinsa peste ani... pt ce?
Stiu ca e simplist raspunsul insa probabil privind si in detaliu, tot asta e cel mai bun raspuns.

+Quote Post
nicotan
post Apr 9 2009, 07:43 PM
Post #65

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Ana, ma intristeaza povestea ta, insa nu trebuie sa continui asa, trebuie sa iei atitudine. Poate o vizita singura la parinti de vreo 2 saptamani ti-ar prinde bine, ai capata incredere in tine si el ar putea sa mediteze. Si incepe sa iesi si singura, ca doar nu te tine incuiata...Ce daca el e cu botul mare cand te intorci acasa, nu il bagi in seama si gata, e alegerea lui sa stea suparat.

+Quote Post
albinuza
post Apr 9 2009, 07:45 PM
Post #66

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Da Nicotan. Dar te-ai gandit la varianta ca poate omul tampit de gelozie poate deveni violent? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 9 2009, 08:40 PM
Post #67

Musafir

albi... atunci e clar momentul sa pleci de langa omul ala...

+Quote Post
nicotan
post Apr 9 2009, 09:19 PM
Post #68

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Daca mai este si violent, atunci asta nu e viata, e un cosmar, si in mod normal de cosmaruri scapi odata cu ivirea zorilor....sa speram ca o sa vina zorii si pentru Ana

+Quote Post
ana30
post Apr 10 2009, 10:44 AM
Post #69

Contaminat
*

Va multumesc pt sfaturi ,ma incurajati foarte mult. Ma ajuta foarte mult sfaturile voastrea, mai ales ca eu nu am cu cine vb, nu am nici o prietena.Va multumesc din suflet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pana acum nu a fost violent decat vb urate ,niciodata nu a venit la mine sa-si ceara iertare cand a gresit , este un om dificil .El este mai mare decat mine cu 11 ani......cine stie ce o crede

+Quote Post
doina54
post Oct 25 2009, 08:34 AM
Post #70

Contaminat
*

Member No.: 5,715

Buna am revenit ,dupa ceva timp.Aceeasi pb dar acum am si un raspuns. Ma inseala?Am descoperit ca ma inseala.Am gasit in arhiva mesenger niste conversatii cu o "ea" in care ii spunea ca o doreste,ca il inebuneste.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cand i-am spus despre asta,ca stiu ce face el ,mi-a recunoscut,dar ca intre ei nu a fost nimic fizic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .Nu cred ca e asa .Acum nu mai pot sa cred in el chiar daca ,asa cum va spuneam ,il iubesc enorm.Eu nu sunt geloasa,dar acum am devenit de nerecunoscut,nici eu nu ma recunosc.Nu stiu cum o sa trec peste asta,daca o sa trec vreodata,daca o sa mai pot sa am incredere vreodata....ma simt tradata ,am crezut enorm in el,nu ma gandeam ca va ajunge aici.Recunosc ca aveam pb ca orice cuplu,dar asa cum eu nu l-am inselat credeam ca nici el nu ar face-o.Chiar daca el imi spune ca nu a fost nimic fizic ,ma doare ca am vazut in conversatiile lor ca se doresc ,ma doare ca dorit alta femeie,ca a strans alta femeie in brate,ca alta mi-a luat ce era al meu....Acum suntem oarecum "mai apropiati" dar "te iubesc" pt mine nu mai are aceeasi valoare.VA ROG SA IMI DATI UN SFAT.CA NU STIU CE SA FAC.

+Quote Post

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:48 AM