![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 5-August 09 Member No.: 6,943 ![]() |
Va place ca barbatii pe care ii cunoasteti sa va surprinda in permanenta? Si daca da, imprevizibilul trebuie sa continue si pe durata relatiei, in functie de evolutia acesteia?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pentru mine este important. Nu imi plac barbatii banali, cu scenarii monotone ci originali, creativi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De ce? Te macina imprevizibilitatea unui anumit barbat? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 10-December 09 Member No.: 7,614 ![]() |
suprizele sunt placute acuma depinde cu ce...............sa va dau un exemplu haios: logodnicului meu i place la nebunie stitlu de camuflaj, si eu sincera sa fiu mi-a iestit pe ochii......si la propriu si la figurat.....si supriza intr-o zi vine ca mi-a luat ceva si ghici:....o fusta cu model de camuflaj ...... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .......asa surpriza maibine nu....acuma imi schimb imi ia doar ciocalata ca stie ca imi place si nu ma supar niciodata.....intradezar nu e o supriza dar e o atentie (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Lucia bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Te rog sa folosesti mai moderat punctele de suspensie si sa scrii putin mai ingrijit... nu de alta dar e dificil pentru cititori sa te urmareasca. In legatura cu subiectul, prietenul meu imi face rareori surprize, dar atunci cand le face sunt intr-adevar surprinzatoare şi frumoase. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 10-December 09 Member No.: 7,614 ![]() |
Imi pare rau, dar scriu de la lucru si sa nu ma prinda sefa. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Asa ca trebuie sa scriu cat se poate de repede.Multumesc oricum de atentionare. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:43 PM |
|