![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ah nu dar daca e raraita a incurcat-o (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
La mine e batut in cuie daca o sa am o fetita,Eva o sa o numesc.Imi place numele asta tare.Daca o sa am baiat,inca nu sunt sigura dar mi-ar placea Luca.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 ![]() |
Greu de ales ... bine cel putin ca mai am destul timp sa ma hotarasc ...
Oricum,pentru fete mi-ar place mult Adriana,Alberta,Teodora,Sofia,Scarlet,Laura,Angela,Robin,Julia,Talia . Pentru baieti ... nu am prea multe idei ^^" Luca,Edward,Axel,David,Daniel. Nu o sa va plictisesc acum explicandu-va de unde am ideile acestea (cam trasnite ce-i drept ; oricum,majoritatea sunt din carti) si bineinteles ca va veni si momentul in care va trebui sa fac o selectie ... (ca doar nu o sa am ... 1,2,3 ... 13,14,15 copii O_o ),insa ... asa cum am mai zis,mai am destula vreme pana atunci. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Eu... aş vrea ca fetei mele să aleg eu numele, iar băiatului tatăl. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dacă e după mine aş pune la fată nume precum Katja, Zuzanna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , Anna, Ewa... ceva care să-mi amintească de origini. La băieţi... chiar nu ştiu ce să spun. Prefer să am fete. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 13-August 09 Member No.: 6,983 ![]() |
mie imi plac foarte mult numele: de fetita, ARIANA si REBECCA; si de baietel, DANIEL si DAVID. eu as vrea sa-i pun doar un nume fetitei mele dar nu stiu care sa fie, ARIANA sau REBECCA............. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
loreley |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi plac foarte mult numele: de fetita, ARIANA si REBECCA; si de baietel, DANIEL si DAVID. eu as vrea sa-i pun doar un nume fetitei mele dar nu stiu care sa fie, ARIANA sau REBECCA............. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie....Margareta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
loreley |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie....Margareta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau Gebeleizis! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu i-as spune " la misto".
Lorelay, fa, te rog, un efort si nu mai cita antevorbitorul ca se vede exact cui raspunzi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ok? Am mai vorbit pe tema aceasta de vreo citeva ori. |
|
|
loreley |
![]()
|
Musafir ![]() |
sau Gebeleizis! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Eu sunt Loreley! Cu e! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:08 PM |
|