![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma pasioneaza mult domeniul asta si am incercat sa imi interpretez astrograma de cateva ori bune la viata mea si as fi foarte curioasa sa aflu si parerea lui Vesta, care e specializata in asta. O sa am rabdare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Avand in vedere ca pot sa aleg doar un domeniu, aleg cariera, pentru ca sunt in perioada oscilatiilor. Ar fi cateva domenii in care mi-ar placea sa lucrez, pe unele le-am incercat, pe altele doar intuiesc ca mi-ar placea. Stiu insa sigur ca nu vreau sa fac ceva administrativ, in care sa simt ca ma plafonez. Anul asta am licenta, apoi urmeaza masterul si sincer nu stiu ce voi alege. Simt ca alerg in 5 directii. Astrele releva ceva? Nu mizez sa imi rezolve problemele existentiale, dar sunt curioasa daca as fi predispusa pe ceva anume. Bz, 19.07.1987 Buc.-ultima aniversare Mersi mult anticipat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ai dreptate. ora: 11:30, dupa amiaza. This post has been edited by sweet_girl: Oct 11 2008, 05:06 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 06:41 AM |
|