IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> despre cariera, oscilatii
Cindy
post Oct 11 2008, 05:05 PM
Post #1

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ma pasioneaza mult domeniul asta si am incercat sa imi interpretez astrograma de cateva ori bune la viata mea si as fi foarte curioasa sa aflu si parerea lui Vesta, care e specializata in asta. O sa am rabdare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Avand in vedere ca pot sa aleg doar un domeniu, aleg cariera, pentru ca sunt in perioada oscilatiilor. Ar fi cateva domenii in care mi-ar placea sa lucrez, pe unele le-am incercat, pe altele doar intuiesc ca mi-ar placea. Stiu insa sigur ca nu vreau sa fac ceva administrativ, in care sa simt ca ma plafonez. Anul asta am licenta, apoi urmeaza masterul si sincer nu stiu ce voi alege. Simt ca alerg in 5 directii. Astrele releva ceva? Nu mizez sa imi rezolve problemele existentiale, dar sunt curioasa daca as fi predispusa pe ceva anume.

Bz, 19.07.1987 Buc.-ultima aniversare

Mersi mult anticipat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ai dreptate. ora: 11:30, dupa amiaza.

This post has been edited by sweet_girl: Oct 11 2008, 05:06 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
sweet_girl   despre cariera   Oct 11 2008, 05:05 PM
Vesta   Ai dreptate. ora: 11:30, dupa amiaza. [/quote] Sp...   Oct 17 2008, 11:23 AM
angeldust   Cred ca daca a zis "11:30 dupa-amiaza" s...   Oct 17 2008, 04:28 PM
sweet_girl   Da, are dreptate Angel, e vorba de 11:30 a.m. De-...   Oct 17 2008, 09:51 PM
Vesta  

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th July 2025 - 06:41 AM