![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acu sincer, si mie mi-au trecut prin cap chestii de genul "mai bine ne despartim acum, decat mai tarziu" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da Oiseau, da asta in uram unor neintelegeri.
Si Sz, zici ca ar putea fi schimbata gandirea asta? Io ma intreb de ce ii e frica. De unde i se trage frica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Din imaturitate emotionala. Si o sa ii treaca, atunci cand va mai "creste". Acum, depinde de tine daca poti si vrei sa ai rabdare cu el pana atunci.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asta e, ca nu stiu nici eu daca mai am rabdarea necesara! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Albi, citisem la bar ca muza vrea sa se intoarca. Sunt curioasa, si tu il primesti inapoi asa cu una, cu doua? Sper sa nu te superi ca intreb si ma bag de-aiurea...Eu nu cred in schimbarea oamenilor. Vreau sa sondez si cat de ciudata sunt eu. Eu in mod sigur nu as primi inapoi pe cineva care face astfel de faze sau macar i-as planui ceva sa tina minte ever, nu neaparat foarte rau.
This post has been edited by Cindy: Jul 10 2009, 09:27 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 10-December 09 Member No.: 7,614 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pai in felul nostru fiecare dintre noi are ciudateniile lui...si e un "ciudatele"........asa ca tre sa le aceptam si lo......la inceput pot fi enervante dar te obisnuiesti......eu cel putin asa am facut (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:40 PM |
|