![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe noi ne-au sfatuit in ce zone sa parcam (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dar noi nu faceam(inca) nik,asa ca nu aveam de ce sa dam bani:P
In schimb stand in parcarea respectiva,am vazut pe altii facand-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (ei nu stiau ca suntem in masina ca eram cu scaunele lasate) Si s-a dat el jos,cu portiera deschisa,si ea pe bacheta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu acum sper sa nu citeasca vreodata mamele noastre topicul asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) noi mergeam in camp pe aratura si nu ne mai deranja nimeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca lesinam sa-mi bata cineva in geam exact in momentele alea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Doar lesinat? Ai nervi de fier! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie mi-ar fi cintat popa a doua zi! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm....interesante intamplari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Trebuie sa recunosc ca eu nu ma dau in vant dupa tot felu de chestiute romantice pt petrecerea timpului liber cu berbatul, asa ca de-a lungul timpului am cam avut probleme in acest sens. Ca vorba aia : ce sa tot faci in fiecare zi? Ca de inaltat zmee si batai cu frisca sincer nu mi se prea arata, not my type (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pai sa ti se puna pata pe vreun joc cum fac eu si saracul se baga in pat la somn ca deh, eu am treaba: trebuie sa omor monstri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
valeu eu cu jocurile pe calc chiar nu sunt prietena (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mereu tot de gameri inraiti am dat din nefericire. Io mor cand ii vad ca abia apuca 5 min libera sa mai farmeze un pic sau sa mai omoare nuj ce monstru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirescu asteapta curioasa povestea lui Kalu cu sexul in avion. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) That sounds interesting (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe mine sexul in tren m-ar tenta rau de tot, dar inca n-am avut ocazia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hmmmm... cred ca nu asta-i sobeictul topicului. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirescu poate sa astepte mult si bine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In tren, daca mai e si la vagon de dormit, nu-i asa interesant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da unde-i interesant, bre? La clasa a 2-a? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-am dezumflat cu avionu. Am crezut ca stii tu ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 22-November 06 From: Arad Member No.: 733 ![]() |
Eu tot nu pot sa imi dau seama cum un cuplu poate face sex intr-o masina....nu este loc domle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .... sau voi toate aveti limuzine?. Eu la 1.85 ar trebui sa deschid trapa si sa scot capu afara si sa salut participantii la trafic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Masina neagra am, folie neagra pe geamuri am....ramane de vazut (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:19 PM |
|