![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
nu-i musai sa fie limuzina, poate sa fie si van (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3a (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) acolo poti sa faci si-un cort la o adica, cu dormitor si living (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bogdane daca masina ta nu-i vreum smart, c-atunci te inteleg, de-abia incapi tu unde sa te mai si imbulzesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu vreo alta persoana. Sotul meu are 1.87 si n-a fost problema (intr-o masina de dimensiuni normale) deci ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) curaj! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hai ca am ras pe infundate, de m-am rupt! nu poci sa rad tare ca ma intreaba copchilul ce am...
Daa, cam asa, Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aoleuuuu, tocmai ma traznii o idee!!! Daca saracu' Bogdan statea in picioare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) poate d-aia nu-i iesea figura (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) No offence! just joking (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) A si as adauga e-mailuri trimise din cand in cand cu cate un filmulet cu subinteles (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Oricum de departe Kalua e plina de inventivitate! Daca raman in pana de idei, stiu pe cine sa intreb |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pana la urma cred ca trebuie schimbat subiectul topicului in "Cele mai interesante locuri in care poti face sex!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu ma abtin...deocamdata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 21-November 08 Member No.: 5,369 ![]() |
Nu cred ca mai conteaza unde ... important este sa se intample atunci cand aveti chef si deja devine interesant (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
... si in padure ... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Hai ma ca a fost tare topicu asta. Ma scutura fata de maini de ce rad asa.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dar ce nebunatice sunteti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu n-am la activ chestii din astea extreme cu (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) in masina, doar la serviciu dupa terminarea programului, am ramas doar noi si ne-am facut de cap... pe jos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
In masina ar fi interesant, dar unde sa te parchezi sa nu vada nimeni, ca misuna tot felul de uamini mai peste tot. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 5-December 08 Member No.: 5,475 ![]() |
prin spatele blocurilor(bineînțeles nu în zona în care stai, respectiv în zonele în care cunoști pe cineva apropiat). e ferit... nu te întrerupe nici garda pentru ca nu umbla pe-acolo, si dupa vreo 5 minute se aburesc geamurile, deci nici trecatorii nu mai au priveliste (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Aniava. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, nebunatice mici, dar nu se clatina masina? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Matizica al meu saracu creca s-ar rasturna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:30 PM |
|