![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 9-May 11 Member No.: 10,181 ![]() |
Daca vrei sa fii seducatoare si sa te simti irezistibil de frumoasa si sexy in adevaratul sens al cuvantului,atunci este cazul sa iti alegi o lenjerie intima sexy de dama un costum de baie sau arunca o privire peste niste costume sexy din magazinul nostru online
spam |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce dragut si amuzant! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu mi-am cunoscut iubitul la fostul loc de munca, eram in departamente diferite totusi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu intr-un club. Eram cu o prietena care era foarte deprimata. Am decis sa o scot din casa. Cand sa plecam un tip m-a abordat si m-a intrebat dacă eu si prietena mea nu vrem sa bem ceva cu grupul lor (3 persoane, printre care si iubitul meu). Eu i-am zis ca nu in seara aceea si l-am intrebat dacă tipul inalt e cu el. A zis ca da. Imediat i-am zis: "Perfect! Da-i numarul meu de telefon si astept sa mă invite la o īntālnire. Te pup!". Luni dimineata am primit mesaj de la D.! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dupa cāteva zile de SMS m-a invitat la cina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 61 Joined: 28-January 11 Member No.: 9,789 ![]() |
Curajoasa fata, Stiletto. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu nu l-am cunoscut inca. Mai am insa rabdare, nu dau turcii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa fata cu atitudine, Stiletto! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
You will, Dora! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca mi-a placut! N-am vrut sa īl ratez!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 15-July 11 From: Bucuresti Member No.: 10,418 ![]() |
Eu mi-am cunoscut jumatatea la job. Pur si simplu m-am indragostit de colegul de serviciu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 26-July 11 Member No.: 10,452 ![]() |
nu mai credeti in ,,jumatati", persoana potrivita cu care sa duceti o viata fericita, e plauzibil, dar faza cu jumatatile niciodata, eu unu sunt cu fata la care tin mult, genul de fata care vede in mine acea ,,jumatate", dar de ce sa nu traim momentul si sa ne gandim toata viata ca cel de langa noi reprezinta jumatatea, si sa avem surpriza neplacuta ca dupa 30 de ani, ,,jumatatea" cauta altceva............dar oricum ca raspuns la intrebare topicul, asa zisa ,,jumatate" am intalnit-o la un gratar, am facut misto de ea, greseala care nu o voi mai face fata de o femeie cat traiesc, dupa un joc de ,,popa-prostu" pe pedepse, a trebuit sa o sarut sub sani pe buric, si sa o ling inspre locuri intime......deci intelegeti.........avea un gust si un miros minunat pielea ei, fata era naturala, nefardata, ,,neimpopotanata" si a inceput sa-mi bata inima pentru ea, mi-am cerut scuze, fiindca am fost magar in fata ei toata ziua(nu mie rusine sa-mi cer scuze), apoi mi-a refuzat invitatia la o cafea, dupa doua saptamani ma suna ea sa iesim, a vrut sa ma sarute dar am evitat-o, si cand am vazut-o ca se simte dezamagita, am sarutat-o eu ..........si cum era firesc in poveste.....de atunci traim fericiti, nu cred eu ca se va intampla pana la sfarsitul vietii, poate mor sau poate ne vom despartii din diferite motive, dar nu regret nicio clipa ca sunt cu aceasta minune din viata mea
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
printr-o cunostinta comuna, asa la un suc. poate nu chiar de la prima intalnire (am iesit primele dati in gasca), dar la a doua deja subconstientul meu "lucra". (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) din fericire, s-a dovedit ca suntem pe aceeasi lungime de unda si am inceput o relatie. deci chiar "niciodata sa nu spui niciodata".
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bine ai venit la noi Prajiturica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:04 AM |
|