IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum v-ati cunoscut jumatatea?, Sot, prieten, cum ii spuneti
oargacorina
post May 9 2011, 06:00 PM
Post #101

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,181

Daca vrei sa fii seducatoare si sa te simti irezistibil de frumoasa si sexy in adevaratul sens al cuvantului,atunci este cazul sa iti alegi o lenjerie intima sexy de dama un costum de baie sau arunca o privire peste niste costume sexy din magazinul nostru online
spam
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post May 12 2011, 10:01 PM
Post #102

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce dragut si amuzant! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu mi-am cunoscut iubitul la fostul loc de munca, eram in departamente diferite totusi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post May 14 2011, 02:25 PM
Post #103

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu intr-un club. Eram cu o prietena care era foarte deprimata. Am decis sa o scot din casa. Cand sa plecam un tip m-a abordat si m-a intrebat dacă eu si prietena mea nu vrem sa bem ceva cu grupul lor (3 persoane, printre care si iubitul meu). Eu i-am zis ca nu in seara aceea si l-am intrebat dacă tipul inalt e cu el. A zis ca da. Imediat i-am zis: "Perfect! Da-i numarul meu de telefon si astept sa mă invite la o īntālnire. Te pup!". Luni dimineata am primit mesaj de la D.! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dupa cāteva zile de SMS m-a invitat la cina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Dora
post May 27 2011, 04:46 PM
Post #104

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 9,789

Curajoasa fata, Stiletto. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu nu l-am cunoscut inca. Mai am insa rabdare, nu dau turcii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 28 2011, 08:29 PM
Post #105

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Daa fata cu atitudine, Stiletto! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
You will, Dora! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Bia
post May 29 2011, 08:20 PM
Post #106

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca mi-a placut! N-am vrut sa īl ratez!

+Quote Post
Alina Teodorescu
post Jul 15 2011, 01:02 PM
Post #107

Contaminat
*

From: Bucuresti
Member No.: 10,418

Eu mi-am cunoscut jumatatea la job. Pur si simplu m-am indragostit de colegul de serviciu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
nebunnebundarsib...
post Jul 26 2011, 02:10 PM
Post #108

Contaminat
*

Member No.: 10,452

nu mai credeti in ,,jumatati", persoana potrivita cu care sa duceti o viata fericita, e plauzibil, dar faza cu jumatatile niciodata, eu unu sunt cu fata la care tin mult, genul de fata care vede in mine acea ,,jumatate", dar de ce sa nu traim momentul si sa ne gandim toata viata ca cel de langa noi reprezinta jumatatea, si sa avem surpriza neplacuta ca dupa 30 de ani, ,,jumatatea" cauta altceva............dar oricum ca raspuns la intrebare topicul, asa zisa ,,jumatate" am intalnit-o la un gratar, am facut misto de ea, greseala care nu o voi mai face fata de o femeie cat traiesc, dupa un joc de ,,popa-prostu" pe pedepse, a trebuit sa o sarut sub sani pe buric, si sa o ling inspre locuri intime......deci intelegeti.........avea un gust si un miros minunat pielea ei, fata era naturala, nefardata, ,,neimpopotanata" si a inceput sa-mi bata inima pentru ea, mi-am cerut scuze, fiindca am fost magar in fata ei toata ziua(nu mie rusine sa-mi cer scuze), apoi mi-a refuzat invitatia la o cafea, dupa doua saptamani ma suna ea sa iesim, a vrut sa ma sarute dar am evitat-o, si cand am vazut-o ca se simte dezamagita, am sarutat-o eu ..........si cum era firesc in poveste.....de atunci traim fericiti, nu cred eu ca se va intampla pana la sfarsitul vietii, poate mor sau poate ne vom despartii din diferite motive, dar nu regret nicio clipa ca sunt cu aceasta minune din viata mea

+Quote Post
prajiturapufoasa...
post Nov 13 2012, 01:22 PM
Post #109

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 11,509

printr-o cunostinta comuna, asa la un suc. poate nu chiar de la prima intalnire (am iesit primele dati in gasca), dar la a doua deja subconstientul meu "lucra". (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) din fericire, s-a dovedit ca suntem pe aceeasi lungime de unda si am inceput o relatie. deci chiar "niciodata sa nu spui niciodata".

+Quote Post
Teocris
post Nov 13 2012, 01:34 PM
Post #110

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Bine ai venit la noi Prajiturica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:04 AM