![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mi-am intalnit perechea pe data de 13 februarie. Eu alergam pe strada in disperare pentru ca la ora 22 se inchidea caminul si a aparut in fata mea un pustan de 18 ani care m-a prins de mana si mi-a zis"vai da ce sani mici ai",nici nu am apucat sa-i raspund ca s-a deschis usa si trebuia sa intru ca altfel ramaneam pe afara,iar el mi-a strigat"maine la ora 7 sa fii aici".M-am enervat asa de tare si ma intrebam cat tupeu si cata obraznicie,dar soarta facea ca a2a zi trebuia sa dau un telefon foarte important exact la ora sapte si trebuia sa ies neaparat la cabina de telefon.Ma astepta afara si m-a prins de mana spunandu-mi ca nu ma lasa pana cand nu merg cu el in discoteca sa-si serbeze majoratul si nu m-a lasat sa plec pana cand nu i-am promis ca voi veni,dar eu nici nu vroiam sa aud,insa trebuia sa scap cumva.Nu stiu ce s-a intamplat caci intr-un final am acceptat ,am mers cu un taxi ales de mine si i-am tinut companie.El a venit singur,ma asteptam sa fie o gasca intreaga,mi-a spus ca m-a ales pe mine si in discoteca m-a sarutat toata noaptea pana cand mi s-au umflat buzele.A doua zi i-am zis ca nu mai vreau sa-l vad si dupa ce m-a cautat o luna de zile dar fara succes,am intrerupt legatura de tot.Dupa 6 luni l-am revazut in parc ,era mai matur , mai frumos si m-am indragostit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de el.L-am intrebat :"pot sa ma asez in bratele tale " si am avut succes.De atunci suntem impreuna.Fetita s-a nascut pe data de 13 februarie si urmeaza sa ne casatorim pe 13 februarie anul viitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va mai spun ca el e mai mic decat mine cu un an ,o luna si o zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
oana_82 recunosc, m-am pierdut in povestile tale
Voi sunteti norocoase (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! La mine e jalea de pe lume (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) Gemenii mei tipa non stop (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si nu stiu unde sa ma impart ,la facut mancare la asezat hainele,auuuuuuu si vaiiiii de mine ca nu ma ajuta nimeni.Am facut eu ceva ceva azi dar nu mai pot.Mai bine il astept pe sotul meu sa vada si el cum e sa fii mama eroina asa cum imi zice el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Draga Cleo,prietenii nostri comuni ne cunosc ca pe niste zburdalnici si mai glumesc pe seama noastra,spunand ca dragostea noastra e cu nabadai.Mama mea nu a fost deacord cu prietenia noastra :nusepoate: ,pe motiv ca e mai mic decat mine si sarac pe deasupra si-mi interzicea sa ma intalnesc cu el,asa ca el a venit si a vorbit cu ea si cand a vazut ca nu si nu ,m-a furat de pe holul blocului in slapi si pijamale,m-a pus in spate caci eu cantaream 42 de kg si a fugit pe scari. Mi-a dat haina lui, era iarna,si hai in autobuz unde se uita lumea ca la nebuni :huh: ,dar pe noi nu ne interesa pentru ca dragostea noastra era prea aprinsa. A doua zi ne-am trezit cu mama mea la usa si cu geanta mea cu haine.Initial nu am vrut sa va povestesc chiar totul,dar sotul meu a insistat pentru ca a zis el:"macar spune totul,ca altfel nu are nici un farmec" si eu am incalecat pe tastatura si v-am spus povesta mea :D
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cu gemenii cum ramane? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu am inteles! A specificat data de nastere a fetitei, pentru ca, coincide cu data pe care s-au cunoscut!
Il numeste"sotul meu" probabil pentru ca asa simte! SI are si gemeni. Dar nu sunt casatoriti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Clar? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci are 3 copii? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Gemenii au venit pe neasteptate,noi am vrut sa-i facem perechea fetitei care se plangea de singuratate si surpriza:au venit doi,ar fi fost culmea sa se nasca si ei pe 13.Nu ne-am casatorit pana acum pentru ca am fost prea ocupati cu facutul si cresterea copiilor :D dar urmeaza sa intram si noi in rand cu lumea,caci pana acum am facut totul invers :D
|
|
|
![]()
|
|
Deci io am inteles bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa-ti traisca puii!! |
|
|
![]()
|
|
Multumesc frumos Albi! :kiss:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:51 AM |
|