IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum v-ati cunoscut jumatatea?, Sot, prieten, cum ii spuneti
Szimcsi
post Nov 7 2008, 02:34 PM
Post #51

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Wow! Bleky, jos palaria pentru curajul tau!
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Nov 7 2008, 03:13 PM
Post #52

Musafir

Bleky, felicitari pentru pasul facut! Am avut si eu o fosta colega de facultate care i-a dat papucii logodnicului in sesiunea de vara si urmau sa se casatoreasca intr-o luna - doua. Dar ala a meritat-o din plin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mda, si noi aveam fiecare pe altcineva in momentul in care ne-am cunoscut, dar nu era nimic serios, la nici unul, fiind relatii la distanta (in care eu nu am crezut si nici nu voi crede vreodata). Asa ca, dupa 3 luni ne-am hotarat ca "ochii care nu se vad se uita.... in alta parte!". (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: Nov 7 2008, 03:14 PM

+Quote Post
Moaca
post Nov 21 2008, 11:15 AM
Post #53

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,369

Eu si iubitul meu ne-am cunoscut pe net. In acea perioada aveam amandoi carnetele de sofer suspendate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si am vorbit pe net pana mi-am ridicat eu carnetul si mi-am luat si masina din service.
In ziua in care mi-am luat masina din service, mi-a scris pe net ca ma uraste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... ca acum am si masina si carnet si ca o sa ma duc sa ma plimb si el nu poate. In acea clipa i-am spus ca ma duc sa-l iau de acasa (eu locuiam in Pitesti, el in Bucuresti) si il duc la Bilea. Bineinteles ca nu m-a crezut ... credea ca glumesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zis si facut.

De atunci ne-am indragostit unul de altul si chiar ne-am mutat impreuna.
Iubiti-va mult ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
haruka
post Dec 26 2008, 06:37 PM
Post #54

Contaminat
*

Member No.: 5,508

cum mi-am cunoscut eu jumatatea? hmm... de necrezut...
eram in al 2-lea an de facultate si iesisem cu prietenii mei sa sarbatorim apropierea craciunului si faptul ca nu o sa ne mai vedem pana la anul... tocmai ma despartisem de cineva si eram apatica la ce se intampla sau se discuta la masa... doar ca, intorcandu-ne in camin, un amic imi spune ca i-a dat numarul meu de telefon unui tip de la masa vecina... considera ca ne-am potrivi si ne-ar sta bine impreuna... nu l-am crezut. a doua zi, ma suna un numar necunoscut si accept invitatia la o cafea... trebuia sa ne intalnim la 6 jumatate si in timp ce ma pregateam le=am spus fetelor(colegelor mele de camera) ca ma intorc in maxim o ora...
nu stiam cum arata si cum aveam sa aflu mai tarziu, nici el nu ma vazuse... asa ca atunci cand am intrat in cafenea, la 6;25(hotarata sa ajung mai devreme si sa plec repede daca nu-mi placea), era o singura masa ocupata de un baiat care mi-a facut inima sa-mi bata puternic... si el si-a dat seama ca eu sunt blind-date-ul lui ... am stat de vorba pana la 2 noaptea... aveam o multime de lucruri in comun... pana si zodia... el e mai mare ca mine cu 2 ani si 3 zile... din vorba in vorba, i-am spus, in gluma, ca dragostea dureaza numai 3 ani... au trecut 3 ani si o saptamana de atunci... inca imi mai spune ca nu sunt o prezicatoare buna...si dragostea noastra e la fel de aprinsa ca la inceput... suntem la fel de indragostiti ca in prima zi... si ne dorim ca drumul nostru in viata sa nu se bifurce niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Dec 26 2008, 07:04 PM
Post #55

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Haruka, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
Neith
post Dec 26 2008, 09:43 PM
Post #56

Musafir

No, hai sa povestesc si eu. Eram in primul an de facultate si am cunoscut un tip foarte misto. Tot aveam senzatia ca am mai vorbit, ca ne stim de undeva, si nici acum nu sunt sigura ca nu e asa. Dupa vreun an de du-te vino cu el ( ba ma iubea, ba nu ma iubea, ba eram impreuna, ba nu ) in care mi-am dat seama ca eu eram aia la care se ducea cand toate celelalte erau ocupate, am decis sa pun punct. Si pentru ca eu nu sunt genul care iese prea des sau socializeaza prea mult, am inceput sa colind site-urile. Nu cautam nimic special, poate doar pe cineva cu care sa port o conversatie mai interesanta. M-a atras profilul lui pentru ca era atipic. In timp ce toata lumea isi evidentia calitatile, el scrisese jumate de pagina de defecte. Ca e addicted de calculator. Ca n-are nici un talent. Ca e cam miserupist... etc. Nici nu mai tin minte exact ce scria... dar stiu ca i-am scris "My my... you're a real catch, aren't you?". Si mi-a raspuns destul de rapid... ca e mai degraba opusul. Si am inceput sa facem schimburi de mesaje... destul de lungi la un moment dat. Tipul era smart, era amuzant, aveam multe lucruri in comun, se exprima frumos... asa ca am decis ca n-ar fi chiar o mare greseala daca am conversa pe messenger. Au urmat zile in care am fost amandoi lipiti de calculator. Am decis ca ar fi cazul sa ne intalnim. Nu era vorba de vreo relatie, insa pur si simplu ne intelegeam foarte bine si voiam sa ne vedem. Trebuia sa ne vedem intr-o joi, inainte de un curs al meu. Si cu 3 zile inainte i-am propus sa facem schimb de numere de telefon. Mi-a zis ca oricum el poate sa-mi afle numarul daca chiar vrea. Chestia asta m-a ambitionat si am zis ca nici de-al naibii nu o sa afle numarul meu. In ziua respectiva, dupa cateva ore, eram in autobuz, veneam cu iepurasul de la veterinar, si ma suna de la facultate :
"Domnisoara Ioana? De la Faa va deranjez. A sunat un domn ca v-a gasit carnetul si legitimatia de student". Si eu "A... da stiti, eu nu mi-am pierdut nimic". "Sunteti sigura? Domnul insista ca vi le-a gasit si mi-a cerut numarul dumneavoastra de telefon ca sa vi le returneze. Da` eu i-am zis ca nu i-l dau, ca n-avem voie, si ca sa le aduca aici daca chiar vrea sa va faca un bine ".
Va dati seama ca m-am prins eu cum statea treaba si muream de ras. Ce ingenios omul, a sunat el la facultate sa ceara numarul meu. Ajung seara acasa si ii povestesc intamplarea cu pricina si radeam amandoi. Si-mi zice ca a mai sunat si la mine la serviciu da ca aia nu ma gaseau in baza de date ( eram proaspat angajata si n-aveam inca contractul semnat). Intr-un final am acceptat sa ii las numarul de telefon. In cele 3 zile ramase pana la intalnire am vorbit ore intregi la telefon.
Aveam mari emotii inainte sa ne intalnim. Nu prea imi placea mie cum arata in poze, dar avea o mentalitate atat de misto incat voiam neaparat sa ne intalnim. Si pentru ca avusesem antecedente neplacute cu tipi fara maniere prin cafenele/restaurante, am decis sa ne vedem la el acasa (acum sunt constienta ca am avut mare curaj sa fac asta, ca putea sa fie un psihopat ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) la o cafea. Am pus eu totul la punct, mi-am facut planul de back-up, a zis la vreo trei prietene unde sunt in caz ca se intampla ceva si-am plecat cu inima cat un purice. El ma astepta la scara blocului. Am coborat din taxi si el s-a uitat asa intr-un fel la mine si mi-a zambit. Atunci m-am topit. Am urcat sus, am baut o cafea, am vorbit muuult de tot, si in final am ramas sa dorm la el. Si de atunci n-am mai plecat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si a trecut un an si un pic. Si mereu zic ca pe el mi l-a adus Mos Nicolae, ca in seara aia ne-am cunoscut propriu zis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cam mult am scris si probabil s-au strecurat si cateva greseli... dar devin tare euforica atunci cand povestesc cum ne-am cunoscut (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Bogdan
post Dec 26 2008, 10:50 PM
Post #57

Contaminat
*

From: Arad
Member No.: 733

Sa dormi la el la prima intalnire?...totusi era un strain, nici nu-l cunosteai...eu daca eram in locul lui a 2-a zi nici nu mai vb cu tine.
O femeie trebe sa se lase mai greu... mie cel putin imi plac femeile care se lasa mai greu, parca-i mai palpitant

+Quote Post
Neith
post Dec 26 2008, 10:59 PM
Post #58

Musafir

Una e sa dormi la cineva, alta e sa te culci cu persoana respectiva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, am ramas la el si-am dormit pe canapea.
Si apropo, ce te face sa crezi ca daca tie iti plac femeile care "se lasa mai greu", asta e valabil pentru toata lumea?
Probabil daca erai tu in locul lui nu s-ar fi ajuns nici macar la o prima intalnire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 27 2008, 01:50 PM
Post #59

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu am venit doar sa rad, mi-a ultima replica a lui Neith

Hai mai Bogdane, te credeam mai deschis la minte amu, ce-s cu atatea idei preconcepute? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu stiu un cuplu, azi s-au cunoscut, maine ea a dormit la ea si de atunci n-a mai plecat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si a trecut ceva vreme de atunci si inca sunt foarte indragostiti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 27 2008, 02:20 PM
Post #60

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, foarte tare replica lui Neith! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Desi si mie mi s-a parut putin inconstienta la cateva parti din povestea asta.

Apropo de agatatul in cafenele, baruri, schimbat numere de telefon etc. eu nu am deloc incredere, ma gandesc involuntar ca sunt genul ala disperati care agata prima fata care nu-i sluta ce le iese in cale. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si vanitatea din mine nu e atinsa la gandul asta. Asa ca nu ii bag in seama. Well, cu exceptia unuia ce l-am cunoscut intr-un fel de club. Carismatic, foarte inteligent, genul care stie sa spuna cuvintele potrivite in momentele potrivite, cu ochii frumosi si profunzi. Cea mai frumoasa relatie a mea ever! 5 luni+ inca 2 luni, dupa ceva timp. Imi luati fata voi cu relatiile voastre lungi, dar pentru mine, care sunt mai salbatica asa, e o performanta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:38 AM