IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum v-ati cunoscut jumatatea?, Sot, prieten, cum ii spuneti
angeldust
post Dec 27 2008, 02:29 PM
Post #61

Musafir

Auzi mey Sweet...cand e sa ti se puna pata, stii cum se demoleaza toate regulile astea pe care ti le-ai creat singura? Instant!!
Stii tu ca in dragoste si in razboi nu e loc de reguli (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Neith
post Dec 27 2008, 04:14 PM
Post #62

Musafir

QUOTE(angeldust @ Dec 27 2008, 01:50 PM) *
Eu stiu un cuplu, azi s-au cunoscut, maine ea a dormit la ea si de atunci n-a mai plecat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si a trecut ceva vreme de atunci si inca sunt foarte indragostiti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

No, cam asa si noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sweet, si eu realizez ca am fost foarte inconstienta la multe faze. In mod normal eu sunt foarte precauta si nu prea ma arunc asa cu capul inainte. Nu stiu ce m-a apucat atunci, dar nu-mi pare rau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
scumpic
post Dec 27 2008, 05:20 PM
Post #63

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Si eu tot pe net l-am cunoscut. Eram singura si nu prea ieseam din casa la momentul acela. As fi vrut sa imi fac un prieten, dar nu aveam deloc incredere ca voi gasi acolo ceea ce caut. Am inceput sa vorbesc cu diversi, mai mult ma distram, aflam lucruri noi de prin alte locuri, de prin lume si imi placea.
La un moment dat am primit un mai foarte scurt, fara nici o descriere, in care el zicea doar atit: "vrei sa vorbim?" . Am fost curioasa, asa ca am inceput sa vorbim.
La inceput parea arogant, dar am vorbit in continuare fiindca avea multe de povestit si imi placea sa ascult, vorbeam ore intregi.
Dupa vreo luna ne-am certat, el imi parea mie arogant, eu ii paream lui interesata. Am avut o pauza de vreo luna jumate in care nu ne gaseam locul.Parca devenisem dependenta, tot intram sa vad daca e online, el era dar nu zicea nimic. dupa ceva timp a zis o fraza care m-a enervat rau si am sarit ca arsa(el zice ca a incercat sa se impace atunci, numai ca n-a stiut ce si cum sa spuna), iar ne-am certat.
A mai trecut putin timp si cind ne-am mai linistit, ne-am explicat, ne-am cerut scuze si am recunoscut amindoi ca nu puteam sta fara sa ne vorbim. Cind am vazut prima data cum arata, pe webcam, mi-a placut...mmm.
De atunci am vorbit zilnic, muulte ore pe zi. Ne-am intilnit in martie anul trecut in State, ne-am vazut si ne-am placut foarte mult. Am dorit sa continuam asa de la distanta relatia, de fapt sa incepem o relatie adevarata. Apoi a venit in Romania, am hotarit sa ne casatorim. Pentru ca nu s-a putut aici in tara, ne vom casatori in februarie anul viitor in SUA.
Acum ridem de cite ori ne aducem aminte de inceputuri, de prima cearta, de neintelegerile de atunci, cind nu ne cunosteam.
SI apropo de reguli, mie imi placeau brunetii mai slabuti asa, cu par negru si drept...el e blond, foarte bine legat si inalt si cu parul cret. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

This post has been edited by scumpic: Dec 27 2008, 05:20 PM

+Quote Post
Bogdan
post Dec 27 2008, 05:55 PM
Post #64

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Arad
Member No.: 733

Inchis la minte nu sunt...fricos poate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post
Neith
post Dec 27 2008, 06:58 PM
Post #65

Musafir

Mie nu prea-mi suna asta a frica "eu daca eram in locul lui a 2-a zi nici nu mai vb cu tine" ci mai mult a idei preconcepute. Dar deh, fiecare cu mentalitatea lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bogdan
post Dec 27 2008, 09:07 PM
Post #66

Contaminat
*

From: Arad
Member No.: 733

Asta-i parerea mea, fiecare cu parerea lui, imi pare rau daca te-am jignit in vre-un fel.

+Quote Post
Rose
post Dec 30 2008, 06:07 PM
Post #67

Contaminat
*

Member No.: 184

QUOTE(Bogdan @ Dec 27 2008, 08:07 PM) *
Asta-i parerea mea, fiecare cu parerea lui, imi pare rau daca te-am jignit in vre-un fel.

Sunt de acord cu Bogdan. Majoritatea baietilor apreciaza mai mult o fata pe care o cuceresc mai greu. Este normal sa fie asa. Oare nu ne bucuram mai mult cand reusim ceva pentru care am muncit mult decat pentru ceva ce pica din cer? Cu cat obtii ceva mai usor cu atat bucuria este mai de scurta durata. Baietii adora provocarile si este pacat sa le luam aceasta bucurie de a fi eroi oferindu-te pe tava la primul atac. Si in plus, pe langa ca ei ne vor aprecia mai mult, si ne vor trata ca pe un trofeu pretios, ne putem da si noi seama daca sunt interesati de noi cu adevarat sau daca doar vor o fata langa ei. Putem sa vedem cat de mult ar munci ca sa ne obtina. Daca renunta la putin timp inseamna ca nu este THE ONE, asa ca ne-am facut noua o bucurie, pt ca nu ne-am pierdut timpul cu ei. Mai mult, daca ne lasam cucerite usor, nici baietii nu pot simti cu adevarat mandria ca i-am ales pe ei pentru calitatile lor si ar putea sa fie suspiciosi ca la fel de usor ar putea sa fie inselati. Aceasta este regula mea. Prefer sa testez bine barca inainte sa ma urc in ea; nu numai cu regula asta. Dar bineinteles fiecare joaca dupa regulile sale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 30 2008, 06:16 PM
Post #68

Musafir

Mai fetelor, eu zic sa va ghidati dupa instinct, nu dupa regulile astea, care uneori se aplica si alteori nu.
Din proprie experienta eu stiu cu nu se aplica mereu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Trebuie sa mirosi omul si sa mai faci si cum simti ca e bine, chiar daca nu corespunde regulii.

+Quote Post
Diana.
post Dec 30 2008, 08:15 PM
Post #69

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Bogdan @ Dec 26 2008, 10:50 PM) *
Sa dormi la el la prima intalnire?...totusi era un strain, nici nu-l cunosteai...eu daca eram in locul lui a 2-a zi nici nu mai vb cu tine.
O femeie trebe sa se lase mai greu... mie cel putin imi plac femeile care se lasa mai greu, parca-i mai palpitant

Iaca asa ai pierdut tu multe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 30 2008, 08:20 PM
Post #70

Musafir

Si eu zic ca nu trebuie sa judecam omul dupa aparente. Sunt relatii si relatii. Nu exista reguli general valabile. In cazul lui Neith, as spune ca-i vorba de destin. Ca atunci cand ti-e dat sa ti se intample 'minunea', nu prea ai cum sa stai deoparte.

+Quote Post

12 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:40 PM