IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum v-ati cunoscut jumatatea?, Sot, prieten, cum ii spuneti
Oana
post Dec 30 2008, 08:49 PM
Post #71

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Maat ,ai fost tare cu faza asta.
Go to the top of the page

+Quote Post
Barbat
post Jan 28 2009, 12:10 PM
Post #72

Musafir

Ce e cu trendu asta de "agatat pe net", asta e viitorul?

Eu personal vreau sa imi amintesc ce am simtit cand mi-a zambit prima oara in parc, cum ne uitam unu la altu, cat de emotionat am fost cand am luat-o dintre prietenii ei si am zis verzi si uscate cateva minute ca sa imi dea numarul ei, vreau sa imi amintesc cum se uitau toti oamenii la noi dar nu conta pentru ca in bula noastra atemporala eram numai noi, spre deosebire de sentimentul curios care l-am simtit cand mi-a dat primul "five" si dansul victoriei cand am primit "friend reqest" sa nu mai zic de faptul ca ne-am insirat toata viata in 2-3 zile in fata calculatorului cate 8-9 ore pe zi.

+Quote Post
Bia
post Jan 28 2009, 03:28 PM
Post #73

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pe ultimul l-am cunoscut de Revelion. V-am povestit... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 28 2009, 03:44 PM
Post #74

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Pai Barbate, daca nu crezi deloc in 'puterea' Internetului si posibilitatea de a dezvolta relatii, de toate tipurile lor, ce cauti aici, in the first place? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Pink, ne-ai povestit asa in linii mari, vrem sa stim toata povestea! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Bia
post Jan 28 2009, 03:55 PM
Post #75

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Pe scurt: Am nimerit in clubul in care era si el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne-am vazut, am vorbit, a doua zi am iesit la masa, a treia zi la club si tot asa. Initial am crezut ca e inca un tip care vrea doar anumite lucruri de la mine si atat. Acum mi-am mai schimbat parerea. Ma simt foarte bine cu el din toate punctele de vedere. Imi da senzatia ca sunt protejata, ocrotita si mai ales ma face sa ma simt femeie si nu un obiect.
Am 2 prietene care l-au cunoscut. Una ma incurajeaza, cealalta nu. Motivele sunt de inteles, oarecum: "e imposibil sa iasa ceva, tu nu realizezi ca s-a nascut cu 30 de ani inaintea ta?". Eu nu sper nimic, doar traiesc si incerc sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de el.
Atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
alinad
post Dec 8 2009, 09:14 AM
Post #76

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,599

eu l-am cunoscut pe net. am vb cateva zile, ne-am vaz , a doua zi m-am dus la el acasa am fac sex ca nebunii, a doua zi l-am invitat la mine acasa si asa am ramas de atunci, avem aproape 2 ani si sexul inka este ca la inceput, pana nu ajung la 2 orgasme nu ma lasa

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 8 2009, 09:31 AM
Post #77

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Bine ai venit Alinad! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa te rugam sa incerci sa scrii cuvintele intregi si fara artificii precum "k", "tz", "sh" si altele, pentru ca este dificil de urmarit un text in forma asta.

+Quote Post
Cindy
post Dec 8 2009, 11:03 PM
Post #78

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Foarte dragut, ma intreb cat de minora este! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lucia_bk
post Dec 10 2009, 01:06 PM
Post #79

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,614

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) cand eram in anul 1 de facultate aveam deja o relatie stabila de vreo 2 ani...cu planuri vise.............dar nu a fost sa fie. Imi placea de un coleg de facultate , si la indemul prietenei mele am iestit cu el.....si am rams cu el de atunci(m-am despartit de fostul din acest motiv).....au trecut aproape 5 ani si suntem tot impreuna ....si odata cu timpul si decizi de a ne casatorii..... cam cliseu povestea mea dar ,.....e o poveste ca oricare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

ps: felicitari pt sit e super......

+Quote Post
Diana.
post Dec 10 2009, 01:20 PM
Post #80

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bine ai venit, Lucia!

+Quote Post

12 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:43 AM