IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum v-ati cunoscut jumatatea?, Sot, prieten, cum ii spuneti
lucia_bk
post Dec 10 2009, 03:17 PM
Post #81

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,614

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mersi......misto sit................ (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fraise
post Aug 1 2010, 12:18 AM
Post #82

Contaminat
*

From: Greece
Member No.: 8,888

Pt ca le este prieten de o bucata de vreme prietenei mele si sotului ei si a venit intr-o zi la cafea, fiind prind zona, asa ne-am cunoscut si noi, abia dupa 2-3 zile am iesit impreuna la un restaurant.

+Quote Post
Bianca Maria
post Jan 29 2011, 12:13 PM
Post #83

Contaminat
*

From: Timisoara
Member No.: 9,773

Am citit povestile voastre si imi plac la nebunie !

Poate a mea nu e chiar asa de interesanta ca ale voastre, dar totusi, merita mentionata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

L-am cunoscut pe T. in vara anului 2009 (de fapt, era un prieten comun care iesea cu prietena mea si iubitul ei in fiecare weekend - la sat, la bunicii mei).
Eu atunci eram preocupata de bani, chirie etc...pentru ca am fost acceptata la o facultate in Franta (la Poitiers) si eram disperata cu bursa si numai despre asta vorbeam... El nu scotea niciun cuvant, never ! Credeam ca nu ma suporta, ca ma considera o increzuta sau cine stie ce...
Intr-o seara am iesit in sat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) la un bar si ma tot uitam la el...si am inceput sa-i scriu in mesaje pe telefon la prieten mea spunandu-i ca e dragut, cati ani are etc...
samd...
M-am intors la Timisoara, unde locuiam cu parintii mei si dupa mai multe mesaje nesemnate (putin mister nu strica), a venit iarasi weekend-ul, ne-am intalnit..dar niciunul n-a scos niciun cuvant...(desi eu sunt foarte vorbareata:D ) pana cand la finalul serii prietena mea si iubitul ei au plecat spre casa...T. la fel..si eu am ramas la mijloc (literalmente, in mijlocul strazii)...si l-am intrebat daca merge acasa...raspunsul? : Da. vii cu mine? (+ un mare zambet pe fata)...si eu ca nebuna am spus DA!
M-a dus cu masina la el acasa...si normal ca orice barbat de 26 ani, a incercat...si eu i-am zis ca nu ! a tot insistat, dar degeaba... a doua zi, am mers cu corturile la Mures, am facut gratare etc...si am dormit cu el in masina...totul ok..au trecut zile...dupa ceva vreme mi-am dat seama ca e genul pe care il intereseaza doar sexul si atat..nu avusese nicio relatie serioasa, in schimb o multime de fete pentru 2-3 nopti...am suferit mult pentru ca eu ma indragostisem de el..si pe el nu-l interesa...
ca sa scurtez povestea: ai mei si-au dat seama de ceva..nu le-a convenit, bineinteles...ca el e muncitor, n-are scoala etc...am mers la facultate...n-am invatat (de lene cred), am ramas repetenta (poate cu un motiv?) si in vara anului trecut m-am intors in tara l-am revazut...desi eram hotarata sa nu-i mai cedez...dar in seara cand l-am vazut, mi s-au inmuiat picioarele, inca eram indragostita de el...dupa multe iesiri si discutii, am hotarat ca ii voi cauta de lucru aici...i-am gasit, a venit si de 4 luni stam impreuna...nu e el cel mai tandru barbat sau afectuos, dar stiu ca tine la mine si ne intelegem bine, chiar daca sunt 7 ani diferenta intre noi.
Ai mei nu sunt de acord cu el, nici nu stiu ca el e aici...mama mea a spus ca nu vrea nici sa-l cunoasca si ca doar peste cadavrul ei, o sa ma marit eu cu el...
Nu ma gandesc la casatorie, el nici atat...dar stiu ca o sa fim mult timp impreuna...si chiar nu ma intereseaza parerea parintilor pentru ca e viata mea si cred ca sunt destul de mare ca sa iau decizii singura... nu oricine ar fi plecat din tara pe cont propriu la 18 ani, sa se descurce intr-o tara straina, fara prieteni, fara familie...

In timp ce va scriu, el e la lucru (in constructii), inca nu sta legal dar in curand toate o sa se rezolve...incet incet invata si limba franceza (pt el e ca si chineza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) )
Sper ca totul sa fie bine si sa fim impreuna multa vreme. Si sper ca si ai mei sa-l accepte intr-un final cand il vor cunoaste... Nu prea conteaza ce diplome are si daca are sau nu...el e harnic, destept si stie sa se descurce.

In concluzie, sunt fericita si in acelasi timp mandra ca sunt singura fata cu care are ceva mai serios...si faptul ca a venit sa stea cu mine e deja un pas important...si chiar daca ne vedem zilnic, mancam impreuna, dormim impreuna, nu ne plictisim si ne facem planuri pentru viitor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (calatorii prin Europa, un apartament pentru noi 2...)

Va salut fetelor ! Si multi multi ani fericiti tuturor cu sufletele-pereche !

+Quote Post
Dora
post Feb 3 2011, 10:46 AM
Post #84

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 9,789

Frumoasa povestea ta, Bianca Maria! Important este sa fii tu fericita si daca e asa, restul nu mai conteaza! Mult succes!

+Quote Post
Elizuca
post Feb 4 2011, 07:24 PM
Post #85

Contaminat
*

Member No.: 9,798

Buna seara, fetelor! In primul rand felicitari celor care au realizat e.lady, citesc de aproximativ o saptamana confesiunile voastre si nu ma satur....In al 2 lea rand, foarte frumoase povestile voastre, a mea este una simpla, dar pentru mine, foarte frumoasa: l-am cunoscut la 3 zile dupa ce mi-am luat primul job, in facultate, cand m-a intrebat daca vreau sa imi aduca un pahar cu suc...eram anul 2, amandoi eram implicati in relatii care durau de cativa ani, ne-am placut atat de mult, incat ne-am hotarat sa spunem adio celor care ne erau alaturi in acele timpuri si cu care, eu, personal...aveam planuri de viitor! Inca sunt felicitata de prieteni pentru alegerea facuta, iar eu sunt extrem de fericita!

+Quote Post
Teocris
post Feb 4 2011, 07:41 PM
Post #86

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna seara Elizuca si bine ai venit (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Ai fost foarte curajoasa sa renunti la o relatie veche pentru un om ce l-ai cunoscut foarte putin. Putine doamne si domnisoare renunta la obisnuinta si la "vrabia din mana". Se complac in relatii pe care le detesta si aleg siguranta in loc sa-si asculte inima.

+Quote Post
Elizuca
post Feb 4 2011, 08:09 PM
Post #87

Contaminat
*

Buna teocris, chiar un topic de al tau citeam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, daca pot spune asa...am avut curaj! Dar nu regret deloc decizia pe care am luat-o si cred ca este cel mai important....

+Quote Post
Teocris
post Feb 4 2011, 08:22 PM
Post #88

V.I.P.

Bineinteles ca asta e cel mai important (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am vrut numai sa subliniez ca multe dintre noi, femeile, lasam sa treaca pe langa noi norocul de foarte multe ori, numai pentru ca nu avem incredere in hotararile noastre si ne este teama de nou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Elizuca
post Feb 4 2011, 08:54 PM
Post #89

Contaminat
*

Ooo, dar si mie mi-a fost teama...numai ca, analizand relatia la care am renuntat, am realizat ca de fapt nu era ce imi doream, ca de fapt era obisnuinta in sine de a fii langa acea persoana, iar certurile le luam ca pe ceva obisnuit de asemenea. Iti dau dreptate in ceea ce zici, de multe ori nu e chiar usor un astfel de "capriciu"...

Si da, chiar ai dreptate cand spui ca femeile nu renunta usor la ceva cu care sunt obisnuite, e probabil frica de un nou inceput...

+Quote Post
Teocris
post Feb 4 2011, 08:59 PM
Post #90

V.I.P.

La teorie nu ne intrece nimeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai rau stam cu practica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te asteptam si la alte topicuri sa-ti dai cu parerea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:33 AM