IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nepotrivirea la pat
black_widow
post Jan 17 2006, 10:21 AM
Post #21

Obsedat

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 26

Sa fiu sincera, nu-mi pot imagina sa iubesti pe cineva din tot sufletul si sa nu-ti placa sa faci dragoste cu el... Poate gresesc, insa sentimentul de dragoste vine de la ceva, in primul rand de la fizic si apoi de la caracterul pe care-l are persoana in cauza. Ca sa iubesti pe cineva trebuie sa te simti atras fizic de el in primul rand. Si da, exista o alchimie ca doi oameni sa se placa si sa traiasca 'happy ever after'.
Mi s-a intamplat sa-mi placa de cineva (caracterul, mentalitatea, felul de a fi) si stiam intr-un fel ca e genul de om alaturi de care pot avea linistea sufleteasca dupa care tanjim cu totii. Insa ... nu stiu... nu ma atragea fizic nicicum, desi nu arata rau. Nu simteam eu ca vibrez cand aparea in relief.  :)
Concluzia mea este ca nu e de ajuns sa-ti placa numai caracterul unui om, mai este ceva... incepand de la miros si pana la sex-appeal.  :-*
Go to the top of the page

+Quote Post
mahabharata
post Jan 17 2006, 10:33 AM
Post #22

Contaminat
*

Member No.: 147

"Sa fiu sincera, nu-mi pot imagina sa iubesti pe cineva din tot sufletul si sa nu-ti placa sa faci dragoste cu el... Poate gresesc, insa sentimentul de dragoste vine de la ceva, in primul rand de la fizic si apoi de la caracterul pe care-l are persoana in cauza. Ca sa iubesti pe cineva trebuie sa te simti atras fizic de el in primul rand"

Sa iubesc pe cineva pt ca imi place fizic? Adica sa ii spun"te iubesc!" pt ca are muschii fesieri bombati, par pe piept si buze senzuale?  Apoi abia sa vad ce si cum cu caracterul lui? ???

Neah, nu-i de mine. La mine sentimentul de dragoste vine intai de la caracter. De la fizic vine pofta de tavaleala, care n-are de a face intotdeauna cu dragostea pe care i-o port unui barbat.  Ce, n-ai intalnit niciodata barbati care sa te faca sa-ti spui: "al naibii esti, mah, tu, nu te-as lua de barbat nici daca ai ramane ultimul pe lume. Dar...te-as lua o tura, ca ai un corp de ma ia cu lesin si mirosi bestial!"

+Quote Post
black_widow
post Jan 17 2006, 10:55 AM
Post #23

Obsedat

Member No.: 26

Sa iubesc pe cineva pt ca imi place fizic? Adica sa ii spun"te iubesc!" pt ca are muschii fesieri bombati, par pe piept si buze senzuale?  Apoi abia sa vad ce si cum cu caracterul lui? ???
Am spus 'Ca sa iubesti pe cineva trebuie sa te simti atras fizic de el in primul rand.' Caracterul joaca un rol esential, insa primul lucru pe care-l vezi la un om este infatisarea, nu? Ei bine, infatisarea este prima, apoi personalitatea, si apoi... altele. Poate sa-ti placa un om dupa cum arata, insa de cum a deschis gura... 'pa si la revedere'.

Ce, n-ai intalnit niciodata barbati care sa te faca sa-ti spui: "al naibii esti, mah, tu, nu te-as lua de barbat nici daca ai ramane ultimul pe lume. Dar...te-as lua o tura, ca ai un corp de ma ia cu lesin si mirosi bestial!"

Nu, nu am intalnit, nu sunt genul!  ;)

+Quote Post
mahabharata
post Jan 17 2006, 11:37 AM
Post #24

Contaminat
*

Member No.: 147

Whatever... :) Eu intalnesc constant astfel de specimene. Si nu sunt singura. Cu cateva postari in urma, si Cata se plangea de acelasi lucru :(
Ce vreau eu sa spun este ca e al naibii de frustrant sa iti placa un barbat (si fizic, si intelectual si moralmente si...material) si sa te pomenesti ca face dragoste doar  in stilul "smuls", sportiv, atunci cand tie iti place sa-ti soptesca vorbe dulci in ureche si sa se adapteze la miscarile tale ca o barcuta la miscarea valurilor.
Sau, (la fel de rau), sa se miste ca melcul de frica sa nu termine, cand tu ai vrea sa ai in pat un expert in echitatie...).
Eu vorbesc din frustrari personale, desigur, dar nu fac altceva decat sa exprim un punct de vedere, al meu.

+Quote Post
Fahnell
post Jan 17 2006, 03:06 PM
Post #25

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 65

parerea mea e ca femeile sub 30 nu stiu a face amor. nu stiu cum naiba da toate peste 30 care le-am cunoscut imi veneau ca o manusa la acest cap...iar toate in jur de 20...nu prea.

+Quote Post
Fahnell
post Jan 17 2006, 03:29 PM
Post #26

Dependent

Member No.: 65

eu am vb f serios acum. alea pana in 25 sunt prilej de stress pe bune

+Quote Post
catalina77
post Jan 17 2006, 03:36 PM
Post #27

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 54

Bre, pana la 30 mai am un an si consider ca intru la aceasta categorie...nu e nevoie sa faca omu fractura de mandibula sau de bazin ca sa am orgasm. :morideris:

+Quote Post
blondina
post Jan 17 2006, 11:03 PM
Post #28

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Mamaaa dar s-a discutat nu gluma.. :fluierat:
Eu am avut un singur partener pana acum,ne potrivim(cred eu)..Si nu intelegeam ce inseamna nepotrivirea asta.Multumesc pentru raspunsuri  :-*

+Quote Post
Ariana
post Jan 17 2006, 11:12 PM
Post #29

Membru de Onoare

Group: Incurabil
Member No.: 15

Esti norocoasa blondina...Eu citisem prin carti faze de genul asta si nu intelegeam iar cand am ajuns sa o traiesc pe pielea mea a fost chiar nasol...si vad ca nu sunt singura.Cum a spus si Bertha o faza de genul asta greu se poate repara sau...de obicei deloc.
Relatie frumoasa in continuare iti doresc.

+Quote Post
gmonique
post Jan 17 2006, 11:34 PM
Post #30

Contaminat
*

From: Baia Mare
Member No.: 14

Hop si eu la tema asta!!! ;)
    Deci vorba Catalinei....am fost si eu intr- relatie.....care nici in o mie de ani de asteptare nu ar fi dus la un final dorit de mine .....vorba aia  -fluturasi, scantei....vibratii si cutremur .....acum sunt intr-o alta relatie ....si desi am zis de la inceput ca nu merge acum....cu "practica" si intalniri mai dese ( plus poate cum zice Fahnel.....varsta) parca...parca ajung sa spun .....E BINISOR. Poate e si subconstientul .......nu-mi e f drag dar MA STRADUIESC! Vom vedea ce va iesi!!!
  Dupa ce iesi dintr-o relatie de aia super mega extra .....buna parca asta de deprima  :'( :'(
Oricum eu mai sper sa gasim "lungimea de unda"  :hainoroc:
    Monica

+Quote Post

7 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:33 PM