![]() ![]()  | 

Jan 18 2006, 07:31 PM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16  | 

Multumesc mult Ariana.  :-* :floricele: 

Eu acum stateam si ma gandeam fetelor si baietilor,daca eu am fost numai cu unu,poate ca doar cred ca ma potrivesc cu el,poate in realitate ar trebui sa fie altfel. :magandesc: Dar lasa..nemultumitului i se ia darul. ;)  | 

| 

| 
	|

Jan 18 2006, 09:02 PM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15  | 

Blondi te bat ! :) 

Traieste-ti povestea frumos in continuare (scuze ca ma repet) si nu iti mai pune intrebari din astea...pupici.  | 

| 

| 
	|

Jan 18 2006, 09:04 PM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16  | 

Ok Ariana.  :fluierat:   :-*  :-*  :-*

| 

| 

| 
	|

Jan 25 2006, 05:43 PM

| 
	|
| 

niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93  | 

QUOTE pe mine ma cam plictiseste sexul. nu stiu frate dar nu imi mai spune nici o zecime din ce imi spunea la 20 de ani. va vine sa credeti sau nu.....dar mai bine citesc o carte...sau ma duc la sala. 8) La anii tai ? :o Si peste 10 ani ce faci ? ??? ??? ??? Sau nu ai avut femeia potrivita mey ;) :fluierat:  | 

| 

| 
	|

Jan 27 2006, 08:22 AM

| 
	|
| 

Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65  | 

da la anii mei. asta e

| 

| 

| 
	|

Jan 27 2006, 08:29 AM

| 
	|
| 

Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150  | 

din anumite puncte de vedere, fanel ar fi barbatul ideal. nu vrea des....  :fluierat:  

pentru mine nu ar ar fi :D insa ....  | 

| 

| 
	|

Jan 27 2006, 11:45 AM

| 
	|
| 

Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65  | 

nesatula mica ce esti ank  :valea:

| 

| 

| 
	|

Jan 27 2006, 12:06 PM

| 
	|
| 

Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150  | 

sa zicem...normala?  :P oricum, cu poza aia induci lumea in eroare :D

| 

| 

| 
	|

Jan 27 2006, 12:13 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56  | 

io am auzit ca e el in poza  :D 

:-* si pe mine m-a indus in "ianuarie"  | 

| 

| 
	|

Jan 27 2006, 12:17 PM

| 
	|
| 

a da???? ai ma :) pai cum asa o frumusete de barbat si s-a plictisit de sex. :D  

eu zic sa ne aliem care vreti care poftiti si sa-l facem pe fanel sa nu mai perceapa sexul ca fiind plictisitor. singura conditie:sa fie el in poza . :fluierat:  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 06:32 AM | 
|    
 |