![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Multumesc mult Ariana. :-* :floricele:
Eu acum stateam si ma gandeam fetelor si baietilor,daca eu am fost numai cu unu,poate ca doar cred ca ma potrivesc cu el,poate in realitate ar trebui sa fie altfel. :magandesc: Dar lasa..nemultumitului i se ia darul. ;) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Blondi te bat ! :)
Traieste-ti povestea frumos in continuare (scuze ca ma repet) si nu iti mai pune intrebari din astea...pupici. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Ok Ariana. :fluierat: :-* :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE pe mine ma cam plictiseste sexul. nu stiu frate dar nu imi mai spune nici o zecime din ce imi spunea la 20 de ani. va vine sa credeti sau nu.....dar mai bine citesc o carte...sau ma duc la sala. 8) La anii tai ? :o Si peste 10 ani ce faci ? ??? ??? ??? Sau nu ai avut femeia potrivita mey ;) :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
da la anii mei. asta e
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
din anumite puncte de vedere, fanel ar fi barbatul ideal. nu vrea des.... :fluierat:
pentru mine nu ar ar fi :D insa .... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
nesatula mica ce esti ank :valea:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
sa zicem...normala? :P oricum, cu poza aia induci lumea in eroare :D
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io am auzit ca e el in poza :D
:-* si pe mine m-a indus in "ianuarie" |
|
|
![]()
|
|
a da???? ai ma :) pai cum asa o frumusete de barbat si s-a plictisit de sex. :D
eu zic sa ne aliem care vreti care poftiti si sa-l facem pe fanel sa nu mai perceapa sexul ca fiind plictisitor. singura conditie:sa fie el in poza . :fluierat: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:25 AM |
|