![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
butonul edit este prietenul vostru. nu va fie frica de el.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Lasa, Invi ca asa ii vedem poza de mai multe ori pe aceeasi pagina :rusinosul:
Ma, tu nu ai pic de rabdare...Ooate sunt eu demodata sa aduc asta in discutie, dar daca iubesti o femeie cred ca poti sa faci ceva eforturi (verbale, fizice etc) sa se simta ok cu ea insasi...e normal ca LA INCEPUT sa fie timorata...nimeni nu e increzator din oficiu. Corect insa, daca e vorba doar de sex, nu ai de ce sa faci aceste eforturi! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
da-l naiba de modificare
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Fahnelle, incearca sa spui tot ce ai de zis intr-un singur post.
Generalizarile de genul "femeile de 20 de ani" si "alea de 30 de ani" arata a discriminare si risti sa devii antipatic. Te rog frumos revino-ti la forma initiala si bucura-ne cu originalitatea ta intr-un mod mai putin agresiv. :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
:D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
iti plac babele??? io is baba rau de tot. mai ales de cand am aflat ca esti tu in poza aia :D :fluierat:
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE da-l naiba de modificare Sa nu generalizam , va rog , el de obicei e f simpatic :P QUOTE iti plac babele??? io is baba rau de tot. mai ales de cand am aflat ca esti tu in poza aia Superficialelor , de cand ati aflat ca Fahnel arata bine nici ca va mai pasa de inteligentza lui sclipitoare si umorul lui rafinat . Of , of ...ce lume Si totusi in mintea mea de blonda nu reusesc sa pun cap la cap niste notiuni : babele , poza lui Fahnell , KFC si toate astea legate de nepotrivirea la pat :ametit: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Cu generalizarile aiurea nu pot sa te contrazic ::)
Insa esti comod doar pentru ca nu s-a intamplat sa IUBESTI cu toata fiinta ta o tanara de aia tapana sau cum ii zici tu. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu am ca sa ma exprim asa o atractie pentru astea "mai tinere" :D
si nu prea am avut de ce sa ma plang de ceva in neregula cu ele. Am intalnit si tipe la 28 de ani dezastru si tipe de 21 super ok. Generalizarile sunt nerecomandate, parerea mea ;) |
|
|
![]()
|
|
:-* Invi
:-* Fanele...nu a fost intentia mea sa te traumatizez in asa hal incat sa pui mocuta asta: :-...oricum, discutiile sunt constructive mereu :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:22 AM |
|