![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
stiu ca nu e topicul potrivit, dar curajul lui ange m-a facut sa imi treaca si mie rusinea si sa recunosc cea mai penibila faza din tinerete. printr-a opta impreuna cu o colega eram super pasionate de politica si u2 si ne apucam noi sa scriem scrisori cu tenta politica la rubrica de corespondenta a unei reviste cu programe tv. nu mai spun ca incurcasem oalele grav de tot intre catolici si protestanti, mai era si ceva cu pozatul goale cu nush ce steag infasurate, bla bla... mi-e si rusine sa ma gandesc la toate aberatiile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si aia au publicat scrisoarea. nu ne-am semnat cu numele adevarate, dar tot s-au prins colegii de clasa ca era vb de noi, i-au aratat revista dirigentei si aia oricum nu ne suporta... nu stiam cum sa facem sa cumparam toate revistele din oras si sa ingropam rusinea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si tot in perioada aia ne faceam noi numarul de dans in curtea scolii, seara dupa terminarea orelor. imitam miscarile de la finalul clipului discoteque de la u2 (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ia uite ce de talente ascunse si secrete ingropate descoperim.
Apropo de alta faza penibila cu aparitia in revista... acum multa vreme, cam cand s-a lansat forumul FHM in romania, mi-am facut un cont acolo si o prietena ma rugase sa ma dau drept barbat si sa postez pe ici pe colo, ma rog, o intreaga telenovela. Si am postat si eu de vreo 3-4 ori si nu credeti ca m-au dat la revista la rubrica aia cu discutii din forum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am spart de ras |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Maai si io fusei majoreta in liceu! S-a stricat un liceu intreg de ras, dar am ramas vedeata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AM intrat in lumea buna de atunci. The popular one!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Pe mine m-a īnvăţat tata să joc şah cānd eram mică. Īn clasa a X-a am cāştigat locul III la cupa liceelor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buai, m-a pus naiba sa intru pe topicul asta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si sa citesc povestile voastre artistice. Eu nu prea mai vreau sa aud de artisti...(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cu viata lor de noapte boema si tot.
This post has been edited by sweet_girl: Apr 25 2009, 06:00 PM |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce sa zic... talentul meu ascuns e de barman! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intai aruncam cu sticle prin casa, sperand sa le prind... acum imi iese, stiu si vreo cateva retete (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ... ce mai... barman ma fac, al formatiei elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
In rest cant mai rau ca o ciubota, dar tot ma mai apuca prin casa... iar instrumental, am facut pian vreo 5-6 ani, de la gradinita pana in clasa a VI-a. Ah, mi-am dat seama... singurul "talent" cu adevarat e deschiderea (sa-i zicem) catre limbile straine... telul meu e sa ajung la 10 (6 to go (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), cel putin 5 certificate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma pricepeam candva odata la fotografie. Chiar am vrut sa dau la arte plastice, dar nu m-au lasat ai mei. Si asa tare m-am suparat incat n-am mai facut nimic in directia asta, si am pierdut multe dintre cunostinte. Cateva fotografii de prin liceu:
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/2432461e.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/winter-bloom2.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/hug-me2.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/barzaun22.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Foarte frumoase pozele, Jo!
Nu spune ca te pricepeai odata, sunt sigura ca inca te pricepi si acum! De ce nu revii la pasiunea ta? Ca sa ne faci si noua poze frumoase. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Jo, foarte frumoase pozel. Si ce facultate ai ales pana la urma?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Economie (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:45 PM |
|