![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aveti idee cum se curata corect laptpul si mai ales, monitorul unui laptop, avind invedere ca este atit de sensibil ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
nu stiu cum se face in mod normal, dar eu curat ecranul latopului meu cu carpita de curatat ochelarii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am inteles insa ca ar exista si niset solutii speciale pentru asta. poate stiu fetele mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se gasesc la Metro ceva severtele speciale pt LCD. Poti sa il cureti cu alea, eu le folosesc pt LCD-ul meu fara probleme.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu ca nu e bine sa dai cu absolut nimic umed pe monitoarele LCD. Numai cu o carpita moale si uscata. Stiu ca umedul afecteaza in timp ecranul, nu mai stiu exact de ce, dar imi explicase cineva care chiar se pricepe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ecranul de la laptopul meu e destul de rezistent, nu e ca asta pe care lucrez eu si care face valuri daca pun degetul pe el. cred ca as putea sa il curat si cu ceva umed.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spray cu aer sub presiune se curata tastatura si toate gauricile aferente.
Ecranul cu wipes speciale sau cu solutii de lentile, ochelari etc. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
In afara de servetelele alea speciale, exista si un spray special, e ca o spuma. Daca-l folosesti cu grija nu prea are cum sa-ti dauneze ecranului laptopului. Bine-nteles ca te ajuti si de servetele si de spray; adica merg impreuna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ar fi cazul sa-l mai lustruiesc si eu un pic pe al meu, daca tot veni vorba.
Imi adusese barbata-miu mai demult un aspirator mic special pentru tastatura laptopului, parca de la Assus, dar era un fel de n-ar mai fi. Adica avea 0 la eficienta. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu il curat cu solutia si servetelul de la ochelari; nu stiu cat de corecta este metoda folosita, dar atata timp cat nu-mi afecteaza lentilele de plastic, cred ca sunt compatibile si cu materialul din care e facut monitorul laptop-lui.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu mai am obiceiul prost, din cauza lipsei de timp, sa mananc in fata laptopului. Este ok daca am aspirat laptopul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , bine cu un capat special?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca ca uitasem de topicul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am aspirat si eu laptopul. Si il curat si cu o solutie si servetele umede - ambele de la aceeasi firma : Omega ii zice marcii si sint relativ multumita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 04:26 AM |
|