![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parca rosu si maron. Altele nu-mi mai vin acum in minte, dar cu siguranta mai exista.
Kalua, acum am vazut topicul asta. Al meu poarta papion pe la nunti, dar camasa nu-i cu butoni. Ia sa-l pun eu la punct, chit ca aceste camasi cu butoni sunt ceva mai scumpe. Si eu stiu regula ca o lady trebuie sa poarte intotdeauna dres, indiferent de temperatura de afara. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Din ce-am ascultat pe la teve, gagiii astia din lumea modei nu agreeaza dresul de culoarea piciorului, comentau negativ purtarea lor.
edit. Culori care nu merg impreuna: albastru si mov. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
negru cu maro? am auzit pareri diferite despre combinatia asta
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abastru cu mov merge daca e un albastru deschis si un mov liliachiu am vazut combinatia asta. Daca sunt inchise nuantele nu merge albastru cu mov.
Nu merge rosu cu mov. Eu zic ca si nuantele conteaza. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Da, la bleumarin ma gandeam si eu:)
De negru cu maro n-am citit pareri "avizate", am o colega care poarta de multe ori pantaloni negri si bluza maro. Mie nu imi zgarie prea rau retina, cateodata si eu imi trag niste pantaloni de velura mai lalai cu o bluza maro tot lalaie,in zilele de chefless,desi inainte mi se parea ciudata combinatia. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, eu mi-am luat dresuri plasa, de culoarea pielii foarte frumoase si sexi, desi foarte decente. Daca tot am intrat in tema asta, eu nu suport decat culoarea piciorului. Mai ales daca ma imbrac in negru + mine bruneta, as fi de-a dreptul lugubra. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Plus ca dresurile negre imi fac picioarele prea slabe!
Ca regula vestimentara, ca sa remediez putin off-topicul, dres la sandale niciodata, nu? This post has been edited by sweet_girl: Dec 9 2008, 03:25 AM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici mie nu mi se pare ca merg sandalele cu dresuri. Iar maron cu negru nu mi se pare o combinatie reusita.
Si de ce sa arate cheap dresul culoarea piciorului? Ce fel de dres porti daca hainele sunt pe nuante de maron? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
De culoare rosie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O alta asociere naspa : galben+maro Este obligatoriu sa-ti asortezi rochia la cravata domnului care te insoteste? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
cred ca glumesti, poate invers! cat de greu gasesti o rochie faina fix in culoarea cravatei lui? iei tu prima rochia si abia apoi el cravata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
dres la sandale mie mi se pare oribil, insa pe catwalk am vazut adesea. la fel maro+negru imi displace (desi mai pacatuiesc si eu cu asta cand nu am o haina maro frumoasa), dar vedetele poarta si asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Regula spune ca o doamna poarta intotdeauna dres, chiar si cu sandale.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:28 AM |
|