![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa-i cum spune Szi, dar ciorapul nu are voie sa fie intarit in fata, la degete.
(Acum exista si dres fara partea de la degete, pentru sandale, sau numai cu o bareta, precum pantalonii pana, dar astea sunt chestii moderne, nu fac parte din regulile clasice). |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am nimic impotriva combinatiei maro-negru. Chiar am vazut ieri o combinatie foarte misto: bluza neagra atarnareata, colanti negri, cizme inalte coniac, geanta (cluch) la culoarea cizmelor, un lant mare si lung din lemn, maroniu.
Apropo de chestia asta: uitati-va la italienii imbracati foarte misto si cu gust (mai fac si francezii chestia asta), veti vedea ca poarta mai intotdeauna pantofi maro la costume gri sau chiar bleumarin. Si arata excelent! Uitati-va si la detalii, ce culoare are cureaua si ciorapii. E o combinatie deosebita si arata bine daca-i facuta cu gust. Barbatii poarta la costum intotdeauna ciorapi (sosete trei sferturi) ca nu cumva sa se vada piciorul cand se aseaza sau cand stau picior peste picior. Asta-i regula de la mama ei! |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma ghidez in moda dupa urmatoarele reguli:
1. Nu port ciorap negru si pantof alb/deschis la culoare. Arata oribil!!! E o combinatie pe care o urasc. Am vazut-o odata pe EBA la TV cu ciorapi negri mati si pantofi albi, nu era cool deloc. Pentru pantofi albi/deschisi la culoare sunt ciorapii culoarea picicorului. Am vazut mai sus ca parerile sunt impartite in privinta ciorapilor culoarea piciorului, unul din argumente fiind daca tot e de culoarea piciorului, de ce il mai imbraci? Eu de exemplu port ciorapi culoarea piciorului din 3 motive. 1, cand e rece; 2, sa nu-mi transpire piciorul gol in pantof; 3, sunt mai comoda in pantof cu ciorap decat fara (sa nu ma bata pantofii pe piciorul gol, etc.) 2. De asemenea, pentru mine e inacceptabila o tinuta alba/culoare deschisa si ciorap negru; iarasi prefer ciorapi culoarea piciorului la tinute deschise la culoare. Ciorapi negri port numai la pantofi negri si la tinute inchise la culoare/negre. Si ca sa nu fiu neagra din cap pana in picioare, aka prea sobra, pot sa-mi accesorizez tinuta cu bijuterii care dau culoare; sau sacou negru, fusta neagra si bluza de o alta culoare. 3. Nu port mom's jeans (cei cu talie inalta), nu avantajeaza pe nimeni. 4. Este inacceptabil sa te dai cu fond de ten numai pe fata, gatul sa-ti ramana nedat cu fond de ten, si sa se vada dunga aia dintre fata cu fond si gatul fara fond. Am avut o colega acum cativa ani care se farda asa; i se vedea diferenta de la o posta. 5. Conturul negru la buze -- no way!!! 6. Radacinile negre la blondele vopsite de mult timp -- no way!!! 7. Visible Panty Line -- no way!!! Daca porti fusta sau pantaloni mai mulati, tanga este cea mai buna alegere. 8. Nu port prea multe bijuterii, ca sa nu arat ca pomul de craciun (un lant/colier/gablontz la gat, o bratara la mana, ceasul la cealalta mana...). 9. Poseta nu o asortez neaparat cu pantofii, ca nu mai e un MUST, dar o asortez cu altceva din tinuta. 10. Imi aleg tinuta in functie de ocazie si momentul zilei. Nu merg in blugi la interviuri sau evenimente gen botez, nunta, etc. si nu port tocuri la iarba verde. Ar mai fi si alte reguli... Mai adaugati si voi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:34 AM |
|