IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
Cindy
post Apr 16 2007, 05:57 PM
Post #101

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

tare, zetta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am fost pana la urma la Top Line si mi-am luat un balsam de la Tigi, Thickening din gama Catwalk..era oferta si cu 50ron cat costa balsamul iti dadea si sampon si balsam..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu voiam de la inceput sa mi-l iau,nici nu stiam de oferta..deci, daca vreti si voi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa speram ca o sa fie bune..
ala, tu esti fana revlon, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Apr 16 2007, 06:43 PM
Post #102

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Da! Se vede? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pur si simplu am folosit/testat absolut toate produsele lor si nu m-a dezamagit nici macar unul. Daca am timp, fac o poza intr-o zi cu toate produsele pe care le am in momentul asta de la ei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Dar...nu m-as da cu parfumurile lor nici sa ma pici cu ceara. Au niste arome super dubioase. Bleah!

+Quote Post
Cindy
post Apr 16 2007, 10:59 PM
Post #103

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

se vede putin..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca ai multe produse de la ei..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mie imi plac produsele revlon, mai putin glossul LipGlyde sau cum s-o numi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar sunt cam cele mai bune produse dintre ce gasesti frecvent prin magazine..

ar fi o idee cu poza...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lindefinissable
post May 4 2007, 11:41 AM
Post #104

Contaminat
*

Group: Membru
From: somewhere
Member No.: 1,582

Buna ziua tuturor! Imi place foarte mult acest forum!
Pentru par folosesc intreaga gama de ingijire de la Wella Sp, sampon energizant, balsam Enrich si masca Enrich. Mi-am cumparat de curand si 2 masti cu ulei de masline de la Planet Spa. Am inteles ca este buna aceasta masca. As vrea sa va rog sa-mi spuneti cat timp se lasa masca planet Spa sa actioneze pe par? 5 minute 10? Nu este specificat pe recipient! Si cum aplicati aceasta masca pe parul sters cu prosopul sau pe el ud?
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!

+Quote Post
angeldust
post May 4 2007, 12:32 PM
Post #105

Musafir

Bine ai venit la noi lindefinissable (moaaa ce nume lung, nici nu stiu cum sa ti-l prescurtez...linda?) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu nu am avut masca aceasta cu ulei de masline de care vorbesti , dar in general mastile eu stiu ca se aplica pe parul ud, usor zvantat de surplusul de apa si se tin intre 5 si 10 minute.

+Quote Post
lindefinissable
post May 4 2007, 03:55 PM
Post #106

Contaminat
*

Bine v-am gasit!
Poti sa-mi spui cum iti este mai usor!
Multumesc, Angeldust, chiar nu stiam cat timp sa las masca asta sa actioneze! Ma bucur ca m-ai lamurit!
Pupici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 4 2007, 03:58 PM
Post #107

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Linde! Speram sa te simti bine la noi, pe eLady!
Sa stii ca si uleiul de masline simplu, fara alte adaosuri poate fi folosit cu succes pe post de masca: se aplica pe parul umed si se lasa intre 10-15 minute dupa care se spala foarte bine parul. Pe termen lung da rezultate remarcabile.

+Quote Post
lindefinissable
post May 4 2007, 05:16 PM
Post #108

Contaminat
*

Ma bucur ca am descoperit acest forum, este o atmosfera foarte prietenoasa aici!
Niciodata n-am folosit ulei simplu pe baza de masca dar la sugestia ta voi incerca. Sper ideea!
Imi fac masti naturale o data pe saptamana, preferata mea este cea cu galbenus, ulei de ricin, ulei de masline, vitamina A uleioasa, si/sau ulei de nuca sau ulei de migdale dulci si miere! Uneori la aceste ingrediente mai adaug banana si avocado. Stau cu masca respectiva pe par cel putin 3 ore. Apoi il spal si am observat ca parul este mai stralucitor si mai fortificat!
Data viitoare voi aplica ulei de masline simplu, super! Multumesc pentru pont! Imi place mult cand aflu informatii utile!

+Quote Post
Ala80
post May 4 2007, 06:07 PM
Post #109

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Linde, pulba de banana nu-ti ramane lipita de radacina? Eu am patit-o odata cu o astfel de masca. Abia dupa 3-4 spalari am reusit sa dau jos toata banana! A fost groaznic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 4 2007, 06:28 PM
Post #110

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ala, ai avut parte de o banana cu personalitate, nu gluma.
Linde, ma bucur tare ca-ti place la noi!

+Quote Post

41 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 12:00 PM