IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
lindefinissable
post May 4 2007, 06:34 PM
Post #111

Contaminat
*

Group: Membru
From: somewhere
Member No.: 1,582

Ala, mie nu mi s-a intamplat sa-mi ramana banana sau avocado in par si am facut ac masca de multe ori! Eu pun banana, avocado si celelalte ingrediente in blender. Si se obtine o pasta foarte omogena care mie nu mi-a ramas pe par, dupa doua spalari, parul a ramas curat! Dar multa lume se plange ca banana ramane in par, dar mie nu mi s-a intamplat!
Pupicei multi!

Si eu ma bucur!
Go to the top of the page

+Quote Post
Kitten
post May 4 2007, 08:50 PM
Post #112

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

si eu abia ce mi-am pus aseara uleiul de masline.... din pacate fac asta cam rar. dar acum mi-am luat si eu masca cu ulei de masline planet spa de la avon si vreau sa o incerc maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ala80
post May 4 2007, 09:08 PM
Post #113

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Pe vremea aia nu aveam blender. Acum am, deci o sa incerc si eu varianta ta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 4 2007, 10:12 PM
Post #114

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

linde, te admir pt perseverenta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am auzit ca uleiul de cocos ar fi foarte bun pentru par si nu numai..dar nu stiu unde as putea sa gasesc.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
splendora
post May 5 2007, 09:39 AM
Post #115

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

am gasit eu un fel de masca hair shine cu ulei de cocos, la The Body Shop dar exista si alte produse pt par din ulei de cocos. Imi dau in special p varfuri si mi se pare foarte bun. In + miroase bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

+Quote Post
lindefinissable
post May 5 2007, 10:24 AM
Post #116

Contaminat
*

Ala, sper sa-ti reuseasca mascuta! Sa-mi spui daca se elimina usor cand iti speli parul! Bafta!
Ulei de nuca de cocos caut de foarte mult timp si nu gasesc nicaieri! Daca totusi nu gasesti, vezi ca sunt la plafare: ulei de nuci, de migdale dulci si de seminte de struguri, sunt bune! Eu as vrea si ulei de avocado, jojoba, macademia dar nu gasesc!
Pupici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Uleiul de migdale dulci este hranitor si fortifiant, este ideal pentru parul distrus. Uleiul este onctuos si are miros agreabil
Uleiul de ricin- este perfect pentru parul uscat, devitalizat, despicat sau casant. Fortifiaza parul si favorizeaza cresterea
Uleiul din germeni de grau= revitalizant si hranitor. Este ideal pt. parul uscat si casant este cel mai bogat in vitamina E, antioxidant natural
Uleiul din seminte de struguri- dotat cu proprietati reparatoare pentru parul fin, casant si distrus este recunoscut pentru hranirea fibrei capilare
Uleiul de alune- regularizeaza excesul de sebum
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
katy87
post May 5 2007, 02:14 PM
Post #117

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

si asa trebuie sa cumpar ceva de la plafar,o sa imi trec pe lista si uleiurile recomandate de tn,linde... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lindefinissable
post May 5 2007, 03:35 PM
Post #118

Contaminat
*

Buna ziua, tuturor!
Acum m-am intors din oras si mi-am cumparat un ser tratament pentru par cu extract de placenta pt. prevenirea caderii parului si o lotiune tonica echilibranta (Petrole Hahn) pentru parul gras. Sper ca sunt bune, mie de exemplu nu-mi priesc sampoanele Petrole Hahn dar tonicul acesta nu l-am avut, deci nu stiu cum este! Eu am parul gras din adolescenta!
Va pup si va doresc un week-end insorit!

+Quote Post
Philia
post May 5 2007, 06:59 PM
Post #119

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

si eu mi am luat masca cu placenta de la kallos.mie imi place tare mult

+Quote Post
Cindy
post May 5 2007, 08:28 PM
Post #120

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

linde, tie care dintre uleiurile astea ti-a placut?

+Quote Post

41 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 12:07 PM