![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 4-May 07 From: somewhere Member No.: 1,582 ![]() |
Cel mai des folosesc uleiul de migdale dulci ,uleiul de ricin impreuna cu ulei de masline / uleiul de nuci care favorizeaza cresterea. Mi-ar placea tare mult sa gasesc ulei de alune dar este imposibil! Am auzit multe lucruri bune despre mastile de la Kallos!!! Prima mea masca de par era de la aceasta firma , cu proteine din lapte si fructe! Mi-a placut mult! Pupicei, multi! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie masca de la kallos mi-l pleosteste ingrozitor... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu folosesc la varfuri daca ajunge mai aproape de radacina am draci ca sta ca naiba (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si mie masca cu lapte si miere mi l pleostea,dar asta cu placenta chiar mi l umfla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu mai adaug in ea si ulei de masline,dar atunci aplic strict pe varfuri |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
va roooog, iluminatzi-ma si pe mne cu mastile astea de la kallos!
1. care din ele e cu lapte (ce culoare are eticheta)? ca eu m-am dus la mag sa-mi iau si nu am gasit decat una cu verde (placenta) si una cu galben (miere si fagure)... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) 2. in ce sens masca de care vb voi "pleosteste" parul? la mine a pleosti e un cuvant bun.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu caut ceva care sa-mi faca parul lins, sa reduca volumul, sa ma ajute la intinsul cu placa. am incercat si eu masca planet spa cu ulei de masline, dar la prima utilizare mi-a dat senzatia ca parul era muuuuult mai des, mai umflat, mai rigid. nush.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
si eu am placenta, mie nu-mi place deloc, pleosteste rau de tot, kitten cred ca tie ti-ar placea, ingreuneaza firul de par si-l turteste! Eu nu vreau asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
hidrateaza fain in schimb, dar tot nu o pot suporta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
kitten, incearca uleiul de masline! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) si sampon si balsam f hidratante, eventual pentru un par lins..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
kitten masca cu lapte are ambalajul alb cu bleu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
hmm...se pare ca difera efectul de la un cap la altul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
la Kallos sunt si niste masti pentru par gras care nu-l pleostesc chiar atat de rau...sunt doua, de culoare roz, una cu fructe si alta cu morcovi (dar cred ca au tradus ei aiurea). si oricum, cred ca asta e rostul lor, eu daca nu folosesc tone de balsam si masca am parul electrizat in ultimul hal...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mercic fetele!!! am gasit-o pe cea cu bleu (cu lapte) cutia mica, o sa o testez la urmatoarea spalare.
sweet, am incercat uleiuri de masline in nenumarate randuri, si masca planet spa cu ulei de masline, dar imi sta umflat, si devine mai "batzos", mai rigid. nu zic, ii da un luciu fain si stiu ca e regenerant, dar la mine nu merge (BF-ului meu ii merge super ok cu masca, i-am donat-o lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). iar sampon, balsam, si masca pt hidratare, netezire, par lins, folosesc la greu. dar eram curioasa de mastile astea de la kallos, ca imi place ideea de par pleostit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:32 PM |
|