![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
haide ma, kitten ca m-ai innebunit cu parul tau pleostit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) chiar sunt curioasa sa iti vad si eu parul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) incearca o gama profesionala pt par cu efect lissant, sigur nu o sa ti-l mai faca infoiat! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
intr-adevar, sweet, gamele profesionale sunt ok, am incercat, dar eu folosesc tone de sampon si balsam, si tratament, si prefer sa cheltui mai mult pt produse cosmetice pt fatza mea gaurita decat pt par.... nu ca as mai avea si de unde sa mai cheltui.......... in general sunt supe rmultumita de toata gama fructis long & strong (si stilistul mi-a zis ca e surprinzator ca nu am parul foarte stricat la varfuri si mi-a crescut fff repede) dar stii si tu cum e: cand auzi ca unii si altii folosesc o chestie, vrei sa o incerci si tu, ca poate iti e buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai mult, eu stiu din experienta ca la un an imi face bine sa schimb gama de produse (inainte am folosit numai l'oreal) ca se "plictiseste" parul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) o sa folosesc maine masca cu lapte si va zic ce si cum. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Eu mi-am luat ieri doua masti pt par, cea de la Kallos cu lapte si una de la Skhwarzkopf (Gliss pt par vopsit: tocmai terminasem o cutie si nu am rezistat sa nu iau inca una pt ca imi place la nebunie cum miroase si mi s-a parut si f buna). Sunt curioasa cum va reactiona parul meu la masca de la Kallos, asa ca am luat un borcanel mic de 275ml, daca imi place iau si borcanoiul mare; am mai folosit in trecut cu placenta (buna, dar nu ma incanta mirosul in mod deosebit) si cea cu fructe si morcovi (dar asta imi ingrasa parul excesiv cu toate ca e destinata parului gras (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ). O masca f buna mi s-a parut cea de la Hairlight se comercializa si la pliculete si la galetuse de 1kg, dar in orasul meu nu am gasit.
Dintre sampoane, f mult mi-au placut cele de la Schwartzkopf, am 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , unul pt par gras, unul pt par normal si unul cu kiwi (aseara l-am achizitionat) pt stralucire. Ce-mi place la sampoanele astea e ca miros divin(mai putin cel pt par gras, mirosul la asta nu e deosebit) si nu incurca deloc parul, practic nici nu mai e nevoie sa folosesti balsam. Si pretul e mai mult decat ok. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
arissuca, cand zici sampoane te referi la Schauma sau tot la Gliss?
As vrea si eu o masca de la Gliss, cea pentru par deteriorat, sper ca miros toate la fel de bine. Printre amicele mele e f populara masca Aslavital de par, toate o lauda. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Sampoanele Schauma (am luat sticle de 400ml la cca 5RON), nu am incercat sampoanele Gliss. Poate o sa-mi iau si Gliss, dar dupa ce le termin pe astea ca deja am intrecut masura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Masca de la Aslavital ma tenta si pe mine, dar cum am avut o experienta aiurea cu crema de fata, parca aveam un dubiu si la restul produselor. Masca de par Gliss pt par deteriorat miroase la fel cu cea pe care o am eu (cred ca cea pt par vopsit are un miros o idee mai puternic, dar nu sunt sigura daca nu e doar o impresie). |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am laudat produsele gliss pana mi am luat samponul pt protectia culorii e dezastru (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) mi a facut matreata si ingrasat parul acum am de la tony and guy cel hidratant dupa ce am scapat de matreata de la prima utilizare nu l usuca eu il am decolorat,
masca gliss am si eu e buna nu am avut probleme dar samponul acela mi a creat probleme, inainte am avut sampon tot de la gliss cu vitamine nu am patit nimic de la el si am zis hai sa mi iau si pt protectia culorii mai bine nu l luam |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
kitten tu esti vopsita?
eu auzisem de la cineva ca fructisul ar scoate vopseaua mai repede din par.asa e? m ar tenta si pe mine numai ca nu vreau sa ma vopsesc mai de sde atat (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
si eu am masca de la gliss precum si spray-ul pt varfuri, imi plac la nebunie si miros divin; dar sampoanele nu mi-au placut nici mie! Imi ingrasau parul prea repede!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
kitten tu esti vopsita? eu auzisem de la cineva ca fructisul ar scoate vopseaua mai repede din par.asa e? m ar tenta si pe mine numai ca nu vreau sa ma vopsesc mai de sde atat (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) da, din pacate acidul de fructe scoate foarte repede vopseaua din par. de fapt asta e si diferenta fata de sampoanele pt par vopsit: nu sunt acide deloc. eu oricum m-am vopsit aproape de culoarea mea naturala pentru ca imi mai ramasese ceva blond pe varfuri, deci nu e grav ca se duce... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
ufff (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si tocmai incepusem sa ma umplu de sperante (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:22 PM |
|