![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
kitten, eu sunt cam invers..la coafor dau foarte rar (de 2-3 ori pe an) si atunci doar pt tuns varfuri, fara nimic special, nici macar spalat sau cine stie ce coafat..contrar majoritatii femeilor din lume, mie nu prea imi place sa ma duc la salon..ma plictisesc si mi se pare ca imi pierd timpul..ma mai duc pentru pensat, in rest incerc sa ma descurc eu (dar nu incerc foarte tare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) in schimb, imi place sa folosesc produse profesionale sau naturale, ca sa am parul sanatos..si de obicei, la coafor mi se spune ca am un par bun si sanatos..
ma gandeam sa imi iau masca de la Korres (am dezvoltat o pasiune pentru produsele astea,nu stiu exact de ce,probabil imi place cum arata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si au ingrediente naturale) cu shea butter si vitamine. O mica descriere: Action: Hair mask, which nourishes and protects hair and scalp skin. Shea butter is allotted excellent softening properties, while provitamin B5 easily penetrates into hair, providing long-lasting hydration. Vitamins A, E and H (biotin) moisturise scalp skin and enhance cell respiration, thus strengthening the hair roots. At the same time, vitamin F, in combination with Silk proteins, impart body and sheen to the hair. Wheat proteins' special complex with a styling agent protects hair and improves manageability. si ce mai imi convine la masca asta este ca durata de actiune este intre 3-5 minute..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sweet iar ma bagi in boale si cheltuieli (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
fetelor, am intrat special sa va spun ca eu + masca de la kallos cu lapte = LOVE forever (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) va multumesc ca ati scris de ea!!! de pleostit nu mi-a pleostit parul (sau nu-mi dau seama), dar, am un par fiiiiin ca matasea, miroase super, e moale, moale (imi aluneca si clama daca il prind), matasos, elastic si cuminte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) "din exterior" nu cred ca parul meu arata cu mult diferit, dar se simte la atingere si mai ales la intinsul cu placa e suuuper usor (a durat mult mai putin si am putut sa ma fac la o temperatura mai redusa). ma duc sa imi fac provizii, cred ca o sa dorm cu ea sub pat sa nu mi-o fure cineva... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) va pupacesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
kitten ma bucur ca ti a fost de folos (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Kitten, culmea! si eu am incercat aseara masca de la Kallos cu lapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si e suuuuper! Ma gandeam ca o sa-mi pleosteasca parul, dar nici pomeneala! Si am stat cu ea cca o ora ca tocmai ma uitam la un film. Miroase grozav, a caramele cu lapte (dar nu e un miros prea dulce, e f fain) si parul arata grozav. E clar, imi cumpar borcanoiul!
Si tot aseara am incercat si Schauma cu kiwi, nota 10 pt el, m-am samponat de doua ori si nu mi-a incurcat parul deloc, era ca si cum as fi folosit si balsam, practic nici nu ar fi fost nevoie sa aplic masca dar eram f curioasa daca o sa-mi placa sau nu. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 4-May 07 From: somewhere Member No.: 1,582 ![]() |
Buna seara, tuturor!
Eu merg la coafor doar ca sa ma tund. Inainte mergeam lunar sa ma vopsesc dar acum nu mai vreau sa am parul vopsit si sunt extrem de mandra de culoarea mea naturala. Ma bucur ca nu mai sunt dependenta de vopsit, parul meu are o nuanta saten-roscat naturala, si o stralucire frumoasa! Momentan folosesc gama Enrich de la Wella System Professional. Si este buna. Mi-am mai cumparat si de la Ardes samponul pentru stralucire si un balsam- tratament 3 in 1. Inca nu le-am folosit deoarece vreau sa termin produsele Enrich! Folosesc si crema - tratament cu petrol de la Viva Natura si este super, inainte imi mai cadeau fire de par cand imi spalam parul acum nu mai cad deloc! In plus acest tratament are si efect de masca fiind nutritiva! As vrea pe viitor sa incerc si produsele Korres, am inteles ca se gasesc la farmaciile Sensi Blu, dar nu cred ca la toate din pacate! Asa este Sweet ? Tu de unde iti cumperi produsele Korres? Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) P.S. Scuze daca m-am repetat! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
sweet iar ma bagi in boale si cheltuieli (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
geo, asta e si rolul meu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi-am luat masca de care va spuneam si pana acum mi se pare foarte buna! nu mi-a pleostit absolut deloc parul, ba chiar mi-a dat volum. din pacate, am stat prea putin cu ea si am in continuare parul uscat..dar data viitoare stau 20-30 minute! linde, eu am vazut produsele Korres doar la Sensiblu-ul din zona Universitatii, in rest in magazinele mari: Plaza, Mario Plaza.. eu ma mai gandeam sa imi iau balsamul cu Acacia, inca o mica descriere..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doté de propriétés hydratantes, le lait d'acacia, fortement concentré en protéines de lait et en glucides, démêle les cheveux sans les alourdir. En parallèle, la provitamine B5 pénètre aisément dans la fibre capillaire, pour l'hydrater durablement. Le limnanthes donne du volume à la chevelure qui retrouve sa structure naturelle. Testé sous contrôle dermatologique. Sans huiles minérales. Sans silicones. deci parul meu este ingrozitor de uscat, chiar ii trebuie ceva hranitor..si promisiunile balsamului asta pronunta in plus cuvantul magic: volum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor ce parere aveti de produsele FOLTENE, azi am vazut la help net un hidratant pt par si protectie solara cum e gama asta merita sa mi iau ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
fetelor ce parere aveti de produsele FOLTENE, azi am vazut la help net un hidratant pt par si protectie solara cum e gama asta merita sa mi iau ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) reclama ma amuza rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelro am auzit de la o stilista ca ceaiul de urzici face minuni mai ales pentru parul saten si blond!
il intareste si ii da stralucire.eu ma bag si la asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zicea ca se face un ceai mai concentrat si se sta cu capul in lighean cca 5 minute dupa ce ne am spalat,am dat balsam sau masca etc,apoi se clateste si se usuca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:49 AM |
|