IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
lindefinissable
post May 18 2007, 08:41 AM
Post #151

Contaminat
*

Group: Membru
From: somewhere
Member No.: 1,582

Sweet, multumesc!
Am folosit produsele Foltene impotriva caderii parului (filoele tratament, balsamul volumator si samponul anticadere), cu un an in urma deoarece am avut probleme cu parul, cadea, in acea perioada! In paralel luam intern si Revalid. Am facut acest tratament timp de 3 luni, parca, 3 cutii de fiole si multe de Revalid! Am scapat total de caderea parului. Pentru mine a fost bun Foltene desi este blamat de multi!

Totusi eu am folosit doar produsele Foltene enumerate mai sus, nu stiu cum sunt celelalte! Presupun ca sunt tot bune!
Pups!
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post May 18 2007, 10:25 AM
Post #152

Musafir

QUOTE(geoo @ May 17 2007, 11:36 PM) *
reclama ma amuza rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ce reclama ?

QUOTE(lindefinissable @ May 18 2007, 09:41 AM) *
Sweet, multumesc!
Am folosit produsele Foltene impotriva caderii parului (filoele tratament, balsamul volumator si samponul anticadere), cu un an in urma deoarece am avut probleme cu parul, cadea, in acea perioada! In paralel luam intern si Revalid. Am facut acest tratament timp de 3 luni, parca, 3 cutii de fiole si multe de Revalid! Am scapat total de caderea parului. Pentru mine a fost bun Foltene desi este blamat de multi!

Totusi eu am folosit doar produsele Foltene enumerate mai sus, nu stiu cum sunt celelalte! Presupun ca sunt tot bune!
Pups!

la mine este foarte uscat il am blond iar acuma cum va veni vara nici nu vreau sa ma gandesc cat de uscat va fi, eu am auzit si pareri contra cred ca cel mai bine il incerc sa vad cum e si revin cu pareri, mersi lindefinissable (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lindefinissable
post May 18 2007, 11:57 AM
Post #153

Contaminat
*

Group: Membru
From: somewhere
Member No.: 1,582

Pentru putin Divi!
Stiu ca multe persoane n-au vazut efectul produselor Foltene, dar mie personal mi s-au parut foarte bune, depinde acum si de reactia parului la prod. Foltene, fiecare par reactioneaza diferit! Poti sa gasesti produsul ideal doar facand teste personale, din pacate!
Pupici multi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Blsamul leave -in de la Foltene nu este extrem de hidratant si daca tu ai parul uscat nu stiu daca va avea efectul scontat un produs nutrtiv Foltene!
Pups!

+Quote Post
geoo
post May 18 2007, 11:58 AM
Post #154

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(divi2007 @ May 18 2007, 11:25 AM) *
ce reclama ?

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) reclama cu soricelul ala cu pleata de afro!!!

+Quote Post
Kitten
post May 24 2007, 08:36 PM
Post #155

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

fetelor, voiam sa va intreb ceva de masca de la kallos cu lapte: la voi a avut acelasi efect pe termen lung? ca eu am senzatia ca pe masura ce o folosesc, nu mai are acelasi efect ca prima oara cand am folosit-o... nu neg, s-ar putea sa fiu eu razna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .... o sa mai incerc si voi reveni cu noi impresii.

+Quote Post
divi2007
post May 24 2007, 09:28 PM
Post #156

Musafir

si eu am impresia ca produsul ce l folosesc acuma si e super peste o luna doua nu mi se mai pare asa de stralucit, cred ca e vb de obisnuinta mai degraba sau e doar iluzia noastra ca e bun, eu oricum schimb foarte repede produsele apoi iar revin la ele cred ca am o problema (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 24 2007, 09:54 PM
Post #157

Incurabil

la mine e vorba de doua saptamani... poate nu pun aceeasi cantitate de fiecare data, si nu stau le fel de mult timp....

+Quote Post
arissuca
post May 26 2007, 12:21 PM
Post #158

Membru de Onoare

Member No.: 104

Mie tot imi place mult, chiar mai mult decat cea de la Schwarzkopf. De obicei o las jumatate de ora, dar cand nu am timp deloc o utilizez ca pe un balsam (ma dau, masez putin si apoi clatesc). Eu ma spal des, la 2 zile sau chiar in fiecare zi, nici nu ar fi necesar sa o folosesc dar imi place prea mult ca sa ma lipsesc de o asemenea placere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 26 2007, 12:28 PM
Post #159

Incurabil

acum si mie mi se pare ok din nou.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am stat aseara 30 min cu ea, dar inainte am stat 2 min cu cea de la fructis pe care o foloseam inainte.... ce sa zic, are si parul meu toane......

+Quote Post
Philia
post May 26 2007, 08:20 PM
Post #160

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

eu ma declar multumita de ceaiul de urzica,impotriva caderii parului.
daca inainte aveam impresia ca o sa chelesc,dupa 3 spalari cu ceai abia daca mai cad cateva fire de par!

+Quote Post

41 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:29 AM