![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 4-May 07 From: somewhere Member No.: 1,582 ![]() |
Sweet, multumesc! Am folosit produsele Foltene impotriva caderii parului (filoele tratament, balsamul volumator si samponul anticadere), cu un an in urma deoarece am avut probleme cu parul, cadea, in acea perioada! In paralel luam intern si Revalid. Am facut acest tratament timp de 3 luni, parca, 3 cutii de fiole si multe de Revalid! Am scapat total de caderea parului. Pentru mine a fost bun Foltene desi este blamat de multi! Totusi eu am folosit doar produsele Foltene enumerate mai sus, nu stiu cum sunt celelalte! Presupun ca sunt tot bune! Pups! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
reclama ma amuza rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce reclama ? Sweet, multumesc! Am folosit produsele Foltene impotriva caderii parului (filoele tratament, balsamul volumator si samponul anticadere), cu un an in urma deoarece am avut probleme cu parul, cadea, in acea perioada! In paralel luam intern si Revalid. Am facut acest tratament timp de 3 luni, parca, 3 cutii de fiole si multe de Revalid! Am scapat total de caderea parului. Pentru mine a fost bun Foltene desi este blamat de multi! Totusi eu am folosit doar produsele Foltene enumerate mai sus, nu stiu cum sunt celelalte! Presupun ca sunt tot bune! Pups! la mine este foarte uscat il am blond iar acuma cum va veni vara nici nu vreau sa ma gandesc cat de uscat va fi, eu am auzit si pareri contra cred ca cel mai bine il incerc sa vad cum e si revin cu pareri, mersi lindefinissable (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 4-May 07 From: somewhere Member No.: 1,582 ![]() |
Pentru putin Divi!
Stiu ca multe persoane n-au vazut efectul produselor Foltene, dar mie personal mi s-au parut foarte bune, depinde acum si de reactia parului la prod. Foltene, fiecare par reactioneaza diferit! Poti sa gasesti produsul ideal doar facand teste personale, din pacate! Pupici multi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Blsamul leave -in de la Foltene nu este extrem de hidratant si daca tu ai parul uscat nu stiu daca va avea efectul scontat un produs nutrtiv Foltene! Pups! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ce reclama ? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) reclama cu soricelul ala cu pleata de afro!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
fetelor, voiam sa va intreb ceva de masca de la kallos cu lapte: la voi a avut acelasi efect pe termen lung? ca eu am senzatia ca pe masura ce o folosesc, nu mai are acelasi efect ca prima oara cand am folosit-o... nu neg, s-ar putea sa fiu eu razna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .... o sa mai incerc si voi reveni cu noi impresii.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am impresia ca produsul ce l folosesc acuma si e super peste o luna doua nu mi se mai pare asa de stralucit, cred ca e vb de obisnuinta mai degraba sau e doar iluzia noastra ca e bun, eu oricum schimb foarte repede produsele apoi iar revin la ele cred ca am o problema (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
la mine e vorba de doua saptamani... poate nu pun aceeasi cantitate de fiecare data, si nu stau le fel de mult timp....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Mie tot imi place mult, chiar mai mult decat cea de la Schwarzkopf. De obicei o las jumatate de ora, dar cand nu am timp deloc o utilizez ca pe un balsam (ma dau, masez putin si apoi clatesc). Eu ma spal des, la 2 zile sau chiar in fiecare zi, nici nu ar fi necesar sa o folosesc dar imi place prea mult ca sa ma lipsesc de o asemenea placere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
acum si mie mi se pare ok din nou.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am stat aseara 30 min cu ea, dar inainte am stat 2 min cu cea de la fructis pe care o foloseam inainte.... ce sa zic, are si parul meu toane......
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu ma declar multumita de ceaiul de urzica,impotriva caderii parului.
daca inainte aveam impresia ca o sa chelesc,dupa 3 spalari cu ceai abia daca mai cad cateva fire de par! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:29 AM |
|