IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
Kitten
post May 26 2007, 08:37 PM
Post #161

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

si pe mine ma spala bunica cu ceai de urzici cand eram mica... poate de-aia am ditamai capitza.... si ma mai punea sa stau cu capul in ligheanul cu ceai de frunze de nuc.... sa imi dea o stralucire mai deosebita la parul saten (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post May 26 2007, 08:43 PM
Post #162

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

vreau si eu capita (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
nu stiu daca are ca efect si indesirea parului dar mie imi palce de mor!
desi aseara m am cam fript ca nu am avut rabdare sa se raceasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 26 2007, 09:05 PM
Post #163

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

eu prin tineretile mele ma clateam cu infuzie de patrunjel, imi lucea foarte frumos parul de la el..acum nu prea mai am chef sau timp de asa ceva..comoditatea asta!
tie ce iti lace asa mult,pokemon? ce efecte observi?

+Quote Post
Kitten
post May 26 2007, 09:13 PM
Post #164

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

eu imi mai faceam infuzie de musetel, cand eram blonda.

+Quote Post
divi2007
post May 26 2007, 10:32 PM
Post #165

Musafir

QUOTE(pokemon @ May 26 2007, 09:20 PM) *
eu ma declar multumita de ceaiul de urzica,impotriva caderii parului.
daca inainte aveam impresia ca o sa chelesc,dupa 3 spalari cu ceai abia daca mai cad cateva fire de par!

intr adevar ajuta foarte mult vb din experienta

pe mine bunica ma spala cu apa de ploaie, facea parul asa ondulat si acuma daca ma prinde ploaia se increteste doar ca nu e asa sanatoasa apa cu atat poluare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
contraste
post May 27 2007, 07:11 AM
Post #166

Musafir

QUOTE(divi2007 @ May 26 2007, 08:32 PM) *
intr adevar ajuta foarte mult vb din experienta
pe mine bunica ma spala cu apa de ploaie, facea parul asa ondulat si acuma daca ma prinde ploaia se increteste doar ca nu e asa sanatoasa apa cu atat poluare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Iarna dacă este zăpadă o adun şi o topesc şi mă spăl cu ea.
Mai folosesc şi ceaiul de urzică.

Şi tot eu.
După multe încercări şi folosiri de şampoane diferite, am găsit ceva destul de bun pentru părul meu uscat şi vopsit.
Adică şampon şi balsam cu mac de la AVON.
Desigur, or fi şi alte şampoane mai bune, dar de 6 ani nu m-a mai satisfăcut măcar parţial nimic...

+Quote Post
Philia
post May 27 2007, 08:30 AM
Post #167

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sweet in primul rand e super impotriva caderii parului.
indiferent ca foloseam masca sau balsam,imi cadea parul intr o veselie.
acum,abia daca imi cad cateva fire cand ma pieptan,iar cand bag mana in el nu mai raman fire printre degete.
pe langa asta,am observat si o usoara stralucire.nu e ceva care sa te dea pe spate,dar se observa.

+Quote Post
bebe_maria
post May 27 2007, 10:26 PM
Post #168

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

am facut matreata rau de cand ma spal cu karma komba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .. nu vreau sa renunt la el pentru ca simt parul asa de curat si straluceste atat de frumos..

+Quote Post
mada
post May 29 2007, 01:52 PM
Post #169

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

acum vara e inevitabil pentru mine sa nu ma spal zilnic pe cap.mi se murdareste parul de la caldura,imi transpira fata.si nu`mi place deloc deloc senzatia.. asa ca ma spal pe par in fiecare zi dupa dush si e foarte bine asa.folosesc sampon de la dove silk and sleek pentru ca stiu ca astea de la dove sunt foarte usurele,si pot fi folosite frecvent.initial incepusem un tub din dezastruosul nutrigloss de la l`oreal pe care l`a cumparat mama fara sa stie ca avusesem si inainte si nu mi`a placut.in fine,,ideea e ca nu l`am mai putut folosi pe la jumatatea sticlei de rau ce e,plus ca usuca parul foarte tare mai ales daca il spal zilnic.balsam am acum de la pantene smooth and sliky imi place mult de tot textura lui,dar parca nu hidrateaza asa bine.cand mi se termina sigur iau un gliss,e foarte bun pentru mine,cel mai bun balsam.e ca o crema.. si hidrateaza intens firul de par.ma refer la cel asia beauty.

+Quote Post
geoo
post May 29 2007, 09:11 PM
Post #170

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(bebe_maria @ May 27 2007, 11:26 PM) *
am facut matreata rau de cand ma spal cu karma komba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .. nu vreau sa renunt la el pentru ca simt parul asa de curat si straluceste atat de frumos..

imi pare atat de rau sa aud asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( eu nu am probleme, chiar ma gandeam sa mai fac o comanda pt ca mi se termina!!! Pe mine m-a scapat de matreata produsa de BIG!!!

mada nu e bine sa te speli zilnic, chiar si daca dai doar cu apa, distrugi echilibrul pielii, schiar si sebumul ala face bine!!! Incearca macar o zi da una nu!!!!! Vei vedea in timp ca-ti distrugi tot, si pielea capului si radacina firului de par (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

41 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 10:54 AM