![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mi-am luat masca de par Kallos cu lapte...primul lucru am verificat mirosul, chiar e fain, acum dupa doua utilizari vin sa ma laud: prima data am folosit-o in loc de balsam (deci 2-3 minute), iar ieri am stat ca la carte o jum. de ora, iar rezultatul: asa par cret n-am avut de mult, chiar imi place si mie. Ramane sa o incerc si inainte de intinsul cu placa, dar eu zic ca a trecut testul.
Acum vreau si Schauma cu kiwi. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai conteaza totusi, balsamul se aplica la fiecare spalare, masca mai rar..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, sa ne spui cum ti se pare..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sweet e ok. Adica nu vad nici o diferenta intre masca hidratanta si tratamentul de la Tigi. Bine, eu nu stau nici sa-mi analizez f mult firul de par. Probabil atunci cand voi ajunge la coafor, imi va spune coafeza cat de bine hranit e parul meu. Ea stie cel mai bine. Dar voi ajunge abia pe 14 iulie, cand imi voi reface si suvitele. Eu ma vopsesc la 3 luni si e chiar ok. Nu simt nevoia s-o fac mai des. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Eu folosesc Elseve Nutrigloss (cele roz) sampon si balsam si traiesc cu impresia poate nefondata ca e ok (ar fi si mai ok daca mi-as taia varfurile, dar am de gand sa fac asta in iulie cand poate o sa imi si revolutionez ideile despre cum trebuie sa arate parul meu si poate o sa cer si un pic de breton (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )
As vrea sa va intreb daca stiti de vreun produs pentru par care sa intruneasca urmatoarele calitati: - sa fie un gel/spuma/masca leave in - sa se poata aplica pe par uscat si sa nu necesite ingrijiri si bibiliri suplimentare - sa racoreasca scalpul (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) si eventual sa dea in cap si sudoratiei, un pic Ma gandesc ca ar trebui sa fie pe baza de menta.. ma innebuneste faptul ca pe caldurile astea cum fac un pic de efort sunt fleasca si ca trebuie sa umblu tot cu parul prins, aproape ca imi vine sa ma tund zero. Uneori as da orice pentru o senzatie de rece la radacina pletelor. Exista asa ceva? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa cum ti-am promis Sweet, iti raspund acum. Se pare ca-i f bun tratamentul de la Tigi. Coafeza a remarcat ca parul meu e chiar ok, e hranit bine, iar suvitele blonde nu mai stau asa electrizate ca inainte. Deci o sa continui cu Tigi. Mai mi-am luat un tratament care se da pe parul ud inainte sa-l usuc si are rolul de a-l proteja de soare si de alte chestii daunatoare. Se numeste Lifetex - Color Protecting Conditioning Spray. Pe el mai scrie: complexul Sealing cu vitamina E si extract de caise hraneste si protejeaza stralucirea parului vopsit sau cu suvite.
Midnight, am vazut o masca mentolata la Tigi parca, si costa cam 80 ron, dar era si cantitate mare. Stiu c-am stat pe ganduri daca s-o iau ori ba. Produsele se gasesc in saloanele de caofura. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Multumesc Rox:)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fetelor ce e pomada pt par? Adica, cum se foloseste? E ca un fixativ/ tratament pentru par? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mi-am cumparat si nu stiu sa o folosesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am luat-o pt ca miroase f sexy (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Nu stiu ce sampon si balsam sa folosesc.....am folosit pana acum Vichy, sampon si balsam, dar este prea scump. Eu am parul lung si odata la 2 saptamani mi se terminau amandoua. Acum mi-am luat Elseve si nu sunt deloc multumita.
Am firul subtire si ma vopsesc destul de des..cam la 2 luni Un sfat, ceva? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Roxanica, mersi pt informatii.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa il am in vedere dupa ce termin Silk Result de la Joico, de care sunt relativ multumita, dar nu sunt chiar extraordinare pentru parul meu..daca te intereseaza, am vazut ca exista si un sampon din aceeasi gama de la Tigi:
OATMEAL & HONEY TREATMENT SHAMPOO Comfort Food For Your Hair. Comfort food for your hair! Helps repair chemically treated or damaged hair with vitamins A, B and E while enhancing moisture and shine. The soothing aroma invigorates your mind, body and soul. To Use: Wet hair thoroughly, lather and rinse. Follow with Oatmeal & Honey Conditioner to complete regimen. Features: look > revitalized & healthy looking feel > silky & smooth hair types > damaged or chemically treated hair fragrance > invigorating oatmeal & honey details > enhances moisture & shine Eu mi-am mai luat masca The Strokes de la Lush, fiindca nu am gasit H'Suan si chiar m-am enervat, dar se pare ca a fost totusi o alegere buna..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bebe, pomada se foloseste pentru stilizare, sa aiba parul mai multa personalitate..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Finally an answer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) thanks sweet. Eu am crezut ca e un fel de trrtament pt par ca sa-l faca mai stralucitor (obsesia mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) dar am observat ca imi sta parul mai 'batos' dupa ce il aplic, asa cum sta dupa ce dai cu un gel...eh, acum am incercat si asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , o sa dau cu ea doar la varfuri pt ca nu-mi place sa am firul asa aspru
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi place sa am parul stralucitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca tot eram pe site-ul Tigi, iti dau si tie descrierea unor produse pentru stralucire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dream Drops Extreme shine enhancer Repairs & nourishes Vitamins A, D and E Smoothes & seals hair cuticle Use on dry hair CAMERA READY SHINE SPRAY Shiner & Defrizzer Shiner and Defrizzer for silky, shiny, smell so…good hair!! To Use: Mist evenly where desired on wet or dry hair. Features: look > Super shiny, conditioned & healthy looking hair feel > Smooth & silky hold > medium hair types > Any hair length or texture fragrance > Watermelon Si mai sunt si altele, dar astea se presupune ca si trateaza, deci ar fi inca un plus.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pomada cred ca e un fel de ceara, aplici o cantitate mica, o freci intre palme/degete si apoi te dai prin par, depinde ce forma/efecte vrei sa obtii..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:35 PM |
|