![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, mersi pentru detalii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-au recomandat de la coafor si samponul, dar eu nu renunt la Vichy, pentru ca mi-e frica sa nu-mi apara matreata. Cand mai m-oi duce pe acolo, mai imi bag nasul prin diversele produse care exista pe raft si va spun impresii.
Un produs asemanator cu Dream Drops e cel pe care mi l-am luat eu de la Wella Professional (Lifetex). |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Merci sweet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si eu am in prezent am vreo 4 balsamuri pentru stralucire + pomada asta pe care scrie illuminating pomade ca doar de-aia am luat-o. Aflandu-ma tot in cautarea stralucirii perfecte a parului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am dat peste o masca de par pe care am si pus-o in practica si a iesit super, straluceste f bine parul. V-o spun si voua in caz ca nu o stiti deja: 2 galbenusuri ou, ulei de jojoba, ulei de samburi strugure, ulei de migdale dulci si cateva picaturi lamaie. Am pus un plastic pe par si am lasat-o o jumatate de ora apoi m-am spalat normal (nu am mai aplicat balsam) si straluceste fff frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, am incercat si eu o data, demult, o masca cu galbenus de oua si mi s-a parut complicat s-o aplic. Dupa tratamentul respectiv, am vazut ca parul straluceste, dar era si f moale. Apropo de masti, una care face minuni, daca aveti probleme cu caderea parului: 1 galbenus de ou, 3 linguri de ulei de masline si 2 linguri de miere.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
roxanica mie nu mi s-a parut asa greu de aplicat (eu ma vopsesc singura si poate m.am obisnuit) si nu numai ca nu mi-a inmuiat parul dar mi l.a 'innasprit' ca sa zic asa, i-a dat personalitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce sampoane mai folositi? Mi s-au cam terminat cele jdemii de sticle ce le-am avut si ar fi cazul sa optez pt altceva, ca m-am plictisit de ce-am avut. Ce va mai place? Fetele cu karma komba, va mai tine entuziasmul?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am de la wella si in continuare am sa folosesc acest sampon, sunt super multumita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
divi, ce anume de la wella, si care gama de magazin sau profi?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
divi, ce anume de la wella, si care gama de magazin sau profi? uite primul din imagine , jos scrie ce contine eu il am blond si de la atata vopsit il aveam aspru acum nu l mai recunosc,eram si eu sceptica la inceput dar am vazut ca are efect bun asupra parului eu l am luat de la coafor http://www.systemprofessional.co.uk/consum...hhair/index.jsp |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vad, e gama profi, cred ca e ok. Merci de recomandare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
mi am luat si eu balsam garnier fructis pentru par vopsit.
imi place tare mult,nu cred ca ma mai las de el,face parul moale moale si lucios... sunt multumita |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:38 PM |
|