IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
roxanica10
post Jul 18 2007, 11:35 AM
Post #191

Musafir

Sweet, mersi pentru detalii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-au recomandat de la coafor si samponul, dar eu nu renunt la Vichy, pentru ca mi-e frica sa nu-mi apara matreata. Cand mai m-oi duce pe acolo, mai imi bag nasul prin diversele produse care exista pe raft si va spun impresii.
Un produs asemanator cu Dream Drops e cel pe care mi l-am luat eu de la Wella Professional (Lifetex).
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 18 2007, 01:33 PM
Post #192

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Merci sweet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si eu am in prezent am vreo 4 balsamuri pentru stralucire + pomada asta pe care scrie illuminating pomade ca doar de-aia am luat-o. Aflandu-ma tot in cautarea stralucirii perfecte a parului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am dat peste o masca de par pe care am si pus-o in practica si a iesit super, straluceste f bine parul. V-o spun si voua in caz ca nu o stiti deja: 2 galbenusuri ou, ulei de jojoba, ulei de samburi strugure, ulei de migdale dulci si cateva picaturi lamaie. Am pus un plastic pe par si am lasat-o o jumatate de ora apoi m-am spalat normal (nu am mai aplicat balsam) si straluceste fff frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 18 2007, 01:42 PM
Post #193

Musafir

Bebe, am incercat si eu o data, demult, o masca cu galbenus de oua si mi s-a parut complicat s-o aplic. Dupa tratamentul respectiv, am vazut ca parul straluceste, dar era si f moale. Apropo de masti, una care face minuni, daca aveti probleme cu caderea parului: 1 galbenus de ou, 3 linguri de ulei de masline si 2 linguri de miere.

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 19 2007, 12:32 AM
Post #194

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

roxanica mie nu mi s-a parut asa greu de aplicat (eu ma vopsesc singura si poate m.am obisnuit) si nu numai ca nu mi-a inmuiat parul dar mi l.a 'innasprit' ca sa zic asa, i-a dat personalitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
walpurgik
post Aug 14 2007, 09:52 PM
Post #195

Musafir

Ce sampoane mai folositi? Mi s-au cam terminat cele jdemii de sticle ce le-am avut si ar fi cazul sa optez pt altceva, ca m-am plictisit de ce-am avut. Ce va mai place? Fetele cu karma komba, va mai tine entuziasmul?

+Quote Post
divi2007
post Aug 14 2007, 10:00 PM
Post #196

Musafir

eu am de la wella si in continuare am sa folosesc acest sampon, sunt super multumita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 14 2007, 10:02 PM
Post #197

Musafir

divi, ce anume de la wella, si care gama de magazin sau profi?

+Quote Post
divi2007
post Aug 14 2007, 10:09 PM
Post #198

Musafir

QUOTE(walpurgik @ Aug 14 2007, 11:02 PM) *
divi, ce anume de la wella, si care gama de magazin sau profi?

uite primul din imagine , jos scrie ce contine eu il am blond si de la atata vopsit il aveam aspru acum nu l mai recunosc,eram si eu sceptica la inceput dar am vazut ca are efect bun asupra parului

eu l am luat de la coafor

http://www.systemprofessional.co.uk/consum...hhair/index.jsp

+Quote Post
walpurgik
post Aug 14 2007, 10:12 PM
Post #199

Musafir

Vad, e gama profi, cred ca e ok. Merci de recomandare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 15 2007, 07:19 AM
Post #200

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

mi am luat si eu balsam garnier fructis pentru par vopsit.
imi place tare mult,nu cred ca ma mai las de el,face parul moale moale si lucios...
sunt multumita

+Quote Post

41 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:38 PM