![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, eu am avut masca din linkul dat de Divi. A fost ok, dar parca mai buna mi s-a parut cea hidratanta. Masca costa cam 52 ron, samponul cred ca-i pe undeva pe la 40. Sper sa nu ma insel. Ca sampon eu nu-l schimb pe Vichy.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica de care ai de la vichy si ce rezultate ai vazut de la el ? pana acum nu am incercat vichy
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Vichy folosesc si eu. Si imi place mult, contrar celorlalte produse Vichy care au fost o mare dezamagire!
Pot spune ca samponul Vichy mi-a refacut parul. Eu am parul lung, blond, firul moale...iar la nunta am avut bucle cu o tona de fixativ....a doua zi, aveam calti in cap. L-am rupt si degradat f tare....iar intr-o luna parul meu si-a revenit remarcabil, datorita samponului! Divi, eu folosesc sampon pt par degradat, deteriorat...este cu galben pe ambalaj, balsamul la fel.De fapt balsam nu exista decat pt par degradat, din gama vichy! Dar am folosit sampon si pt volum (rosu) si este ok si el. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Divi eu il folosesc pe cel cu patretel verde (anti-peliculaire), cel anti-matreata. Se fac aproape 2 ani de cand nu l-am schimbat. Apropo de nunta si eu eram super stresata ca aveam ceva matreata si nu suportam, mai ales ca dupa fiecare vopsit pielea capului mi se exfolia. L-am descoperit dupa nunta si mi-a luat matreata cu mana. Eu nu folosesc balsamul de la Vivhy, am spus mai sus ce folosesc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu folosesc acum tot Silk Result de la Joico, imi lasa parul hidratat si moale (la atingere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu pleostit). Cand ies afara si isi pune amprenta vantul, pare iar uscat si cam frizzy. Cred ca este uscat si din cauza ca mi-am dezvoltat un adevarat tic sa imi tot bag mana prin el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate ca ar trebui sa le tai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic sa le lasi lungi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa...dar cine stie, poate lansez o noua moda! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia-ti un fixativ cu flexible hold, ca-i pastreaza luciul, are protectie solara si nu-i da voie chiar sa rockereasca asa cum vrea vantul.
|
|
|
![]()
|
|
Nu prea suport produsele de styling, mai ales fixativul..Am unul de la Tigi, sta aproape virgin pe un raft, nu imi placea senzatia pe care mi-o lasa in par. Am mai dat si ceva bani pe el. In schimb, imi mai iau peria in geanta, pt mici retusuri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma mai dau cateodata cu spray. Tu ce fixativ folosesti?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
thx girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) m ati facut curioasa o sa l incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:25 AM |
|