![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
tocmai mi-am luat si eu masca de par de la asla vital. si una de la kallos, pe care am mai avut-o. si am luat-o numai pentru miros, nu-mi mai amintesc efecte miraculoase daca avea sau nu.
despre cea de la asla vital.. am auzit numai vorbe bune. sper sa fie buna de ceva.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 13-September 07 Member No.: 2,217 ![]() |
Ce balsam pt par aveti ? Pana acum eu nu am gasit nici unul care sa ma multumeasca . Am varfurile foarte uscate si se despica repede dar in acelasi timp am parul f moale si subtire. Nu stiu ce balsam sa imi iau si nu stiu daca sa imi iau balsam sau keratina ca imi zicea coafeza la un moment dat ca la tipul meu de par nu e recomandat balsam ci keratina, Am avut keratina de la Londa dar nu mi-a priit deloc , mi se uscau si mai tare varfurile. Eu m-am profilat pe sampon si balsam Urtekram. Sunt organice si nu mai fac dermatita seboreica de la ele. Am auzit ca si sapunul sau samponul Rhasoul este foarte bune. Se vorbeste pe forumuri afara de ele. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Iriny (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Spune-ne mai multe despre aceste produse/marci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor dar ceva produse ca sa dea un miros frumos parului stiti ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
parfumul am inteles ca nu e indicat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
tocmai mi-am luat si eu masca de par de la asla vital. si una de la kallos, pe care am mai avut-o. si am luat-o numai pentru miros, nu-mi mai amintesc efecte miraculoase daca avea sau nu. despre cea de la asla vital.. am auzit numai vorbe bune. sper sa fie buna de ceva.. meg imi spui si mie despre masca e vorba de la asla vital?ce efecte are si cat costa? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Divi balsamurile leave-in dau un miros frumos parului.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Divi balsamurile leave-in dau un miros frumos parului. ceva sugestii (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Katy, am dat cam 11 ROn pe ea -150 ml, insa am folosit-o doar o data, deci nu pot sa ma exprim. o sa incep un program mai strict, dar acum sunt plecata de acasa si nu m-am carat cu totul dupa mine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Katy, am dat cam 11 ROn pe ea -150 ml, insa am folosit-o doar o data, deci nu pot sa ma exprim. o sa incep un program mai strict, dar acum sunt plecata de acasa si nu m-am carat cu totul dupa mine. multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
sampon folosesc Head&Shoulders, balsam...Elseve - cel roz, iar masca PlanetSpa cu masline verzi de la Avon
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:35 PM |
|