IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
Cindy
post Nov 4 2007, 06:09 PM
Post #241

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Linde, eu am Silk Result de la Joico, dar nu sunt prea entuziasmata, trebuie sa imi caut altceva in locul astora..
Go to the top of the page

+Quote Post
expose_yourself
post Nov 5 2007, 07:32 PM
Post #242

Tratabil
**

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 593

Linde..in locul unde te vopsesti/aranjezi tu nu au?Daca nu,exista diverse saloane prin Bucuresti care folosesc si vand produse Tigi.Ori poti merge la Topline,dar nu stiu cu siguranta daca poti cumpara de-acolo produsele astea..

+Quote Post
Cindy
post Nov 5 2007, 07:45 PM
Post #243

V.I.P.

Se pot cumpara. Tu ai folosit ceva de la Tigi?

+Quote Post
roxanica10
post Nov 5 2007, 11:41 PM
Post #244

Musafir

Sweet, stii c-am vazut Tigi si in America in saloane?! Au mult mai multe game profesionale decat noi.
Ca sampon, eu folosesc Vichy-ul de 2 ani, dar mi se pare ca-i da parului un aspect de matura, totusi ma tine departe de matreata.
Parc-as vrea sa-mi iau altceva, dar n-am idee ce.
Mi-am luat un tratament pentru intarirea radicinii firului de par de la Matrix. Se numeste Cera-Repair. Trebuie sa mi-o dau pe par in loc de balsam si stau cam 30 de min cu ea, asa mi-a zis tipa din coafor, dar vad ca pe cutie scrie 3-5 min. Va tin la curent daca-i buna ori ba.

+Quote Post
nicoleta22
post Nov 6 2007, 06:52 PM
Post #245

Musafir

sunt multumita de gama elseve nutrigloss

+Quote Post
lindefinissable
post Nov 6 2007, 08:58 PM
Post #246

Contaminat
*

From: somewhere
Member No.: 1,582

La salonul unde merg au in exclusivitate produse Joico, nimic altceva!

Zilele acestea voi merge la Top Line sa caut produsele Tigi, dar tare am impresia ca nu au toata gama! Mie imi place sa folosesc samponul, conditionerul si masca din aceeasi gama, pt. acelasi tip de par. Doar masca sa fie de ex. pt. par deteriorat dar aceeasi marca! Merg sa vad!

Va poop si va multumesc pentru detalii!

+Quote Post
divi2007
post Nov 18 2007, 12:35 PM
Post #247

Musafir

fetelor am vazut pe strawberry (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) produse Tigi f avantajoase un sampon pt par vopsit la 750 ml costa 40 ron, mie mi se pare super avantajos eu pe un wella de 250 ml dau 40 ron

acum intrebare cum sunt produsele Tigi calitativ ? ca nu am mai folosit pana acum

+Quote Post
lindefinissable
post Nov 18 2007, 02:51 PM
Post #248

Contaminat
*

From: somewhere
Member No.: 1,582

Produsele Tigi sunt printre cele mai bune produse profesionale.
Din pacate nu le-am testat, recent am cumparat gama Joico deoarece mi-a fost mai usor sa o procur.

Conditionerul si samponul pentru volum sunt foarte bune, in schimb masca deep penetrating reconstructor K-pak are o textura indoielnica, are consistenta mai lichida decat conditionerul. Ma gandesc ca cei de la salonul de unde am cumparat-o au facut un artificiu. Masca in mod normal trebuie sa fie mai consistenta decat balsamul. Va rog, imi pueti spune ce compozitie are acest tratament in general?

O duminica placuta va doresc!

+Quote Post
Cindy
post Nov 27 2007, 01:04 PM
Post #249

V.I.P.

Eu am incercat cateva produse de la Tigi, dar nu mi se par chiar extraordinare (cel putin ce am incercat eu). Sunt in schimb toate ambalate foarte ingenios, ceva gen neconventional si dau foarte bine. Mai ales fixativul Masterpiece m-a dezamagit, nici un efect din ce promitea, dar cum spuneam da foarte bine pe mobila mea, aproape nefolosit deloc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Am si eu o mica curiozitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . La coafor mi s-a spus sa folosesc un prosop fierbinte cand aplic vreun tratament ceva, eu avand parul putin uscat. Cum adica fierbinte? Voi ati incercat? Mi-am mai luat un balsam Moisture Recovery, sper sa isi revina parul meu alaturi de el si de prosopul fierbinte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
arissuca
post Nov 27 2007, 01:30 PM
Post #250

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

QUOTE(sweet_girl @ Nov 27 2007, 11:04 AM) *
Am si eu o mica curiozitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . La coafor mi s-a spus sa folosesc un prosop fierbinte cand aplic vreun tratament ceva, eu avand parul putin uscat. Cum adica fierbinte? Voi ati incercat? Mi-am mai luat un balsam Moisture Recovery, sper sa isi revina parul meu alaturi de el si de prosopul fierbinte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Da, eu am incercat dar ma enerva ca se racea prea repede si nu-mi placea senzatia. Se procedeaza astfel: iti aplici tratamentul pe par, acoperi cu folie din plastic (din aceea pt alimente) si apoi inmoi un prosop in apa fierbinte, il storci bine si il aplici pe cap. cand se raceste se repeta procedura (inmoi din nou prosopul in apa fierbinte, il storci si il aplici din nou). Ideea este ca toate mastile/tratamentele actioneaza mai intens daca folosesti o sursa de caldura. Mie mi se pare cam prea mare bataia de cap asa ca, in loc sa folosesc prosopul fierbinte prefer sa pun o caciulita si apoi sa ma incalzesc cu uscatorul de par (daca ai casca din aceea ca la coafor, atunci e perfect). Mai poti sa incalzesti prosopul/caciulita si altfel: le calci cu fierul fierbinte si apoi ti-o pui pe cap.

+Quote Post

41 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 11:07 AM