IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
didilica
post Nov 30 2007, 03:00 PM
Post #251

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Am vazut astazi la Sensiblue doua masti de par de la Boots (n-am retinut si numele lor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), una la 125 ml, pe care scria ca se tine pe par 50-60 de secunde si una la un "borcan" mai mare, ambele pe la 40 de lei.
Ati avut vreuna dintre voi, asa ceva?

Eu am nevoie de o masca foarte hidratanta, si preferabil si o cantitate mai mare, pentru ca parul meu "absoarbe" foarte mult balsam/masca, la fiecare spalare. Aveti vreo recomandare? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Nov 30 2007, 11:09 PM
Post #252

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ari, mersi de raspuns. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asa imi spusese si mie coafeza ca actioneaza mai intens tratamentul daca folosesc un prospop fierbinte (hei, nu la figurat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Ea imi spusese sa il inmoi in apa fierbinte, dar mi se pare ciudat. Eu inventiva am incercat in cuptorul de microunde, dar am pus pe mai multe minute de cat trebuia si nu mai spun ce a patit saracul. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) O sa incerc si eu cu uscatorul de par..Tie ti se pare ca chiar are efect? M-am saturat de parul asta uscat..Casca din aceea de care spuneai tu, unde pot gasi?

Didilica, eu mi-am luat masca de la Lush despre care vorbeam cu cateva posturi inainte, mi se pare foarte buna, hidrateaza parul si il face mult mai maleabil, mai usor de aranjat, lucios. Eu am parul uscat, primele efecte sunt super, dar dupa ce ies afara, mai ales acum cand este frig, iar se usuca. Cred ca o sa il tund pana la urma... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Dar din pacate, nu este o cantitate mare, cum doreai tu..Am mai avut inca una de la Lush si de asemeni mi s-a parut foarte buna.

+Quote Post
walpurgik
post Nov 30 2007, 11:13 PM
Post #253

Musafir

Masca vivanatura cu petrol si uleiuri hidrateaza foarte bine, parul e lucios si matasos, bleg chiar de hidratat ce e. Cantitatea e suficienta si nici nu e prea scumpa. Toata provocarea e sa o gasiti, de cand s-a interzis cu noile norme comercializarea produselor pe baza de petrol numai stocul vechi ce a ramas.

+Quote Post
Cindy
post Nov 30 2007, 11:22 PM
Post #254

V.I.P.

Am si eu masca aceea, dar in cazul meu nu este prea hidratanta. De aceea nici nu am mai folosit-o, de fapt ar trebui sa fiu si eu mai perseverenta.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Probabil si din cauza ca firul meu este mai gros si se usuca repede si se aranjeaza si destul de greu..

+Quote Post
walpurgik
post Nov 30 2007, 11:42 PM
Post #255

Musafir

Uite ce fac eu: imi frictionez pielea capului cu o lotiune capilara revulsiva, apoi imi aplic masca si imi pun o folie alimentara peste. Intre timp se incalzeste scalpul si pun pe deasupra foliei o gluga cu blana sa tina de cald. Stau asa cam 2-3 ore, iar apoi ma spal cu un sampon moale, dar chiar de folosesc unul de tratament mai agresiv, parul imi ramane la fel de moale si hidratat. Intradevar, firul gros poate fi o problema, insa, daca faci cum ti-am zis si pui masca din abundenta si repeti operatiunea, eu zic ca iese. Dupa vreo 3 sapt de acest tratament nici nu mi-a mai picat parul asa de mult, ca era horror, mi-am taiat varfurile si acum nu mai am capatele uscate. Efectuam operatiunea cam de la 3 zile, fara derogari de lene, lipsa de timp, mirosul de dupa. Problema mea e ca dupa ce atata timp mi-a cazut inexplicabil de mult par, nu prea mai am cu ce face vreo coafura; astept sa-mi creasca ala mic ce tasneste acu din pielea scalpului.

+Quote Post
Cindy
post Nov 30 2007, 11:55 PM
Post #256

V.I.P.

O sa fac si eu asa..Intr-adevar comoditatea si lipsa de timp sunt probleme, dar eu zic ca trebuie sa merite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar am o mica nedumerire: pe masca aceea nu scria ca trebuie lasata sa actioneze maxim 45 minute? Pe a mea asa scrie..
Tu folosesti in continuare peria rotativa? Ma gandesc ca si ea contribuie la uscarea parului meu (desi el arata foarte bine dupa spalat, aranjat, dupa vin problemele), dar parca nu prea imi vine sa renunt la ea..

+Quote Post
walpurgik
post Dec 1 2007, 12:20 AM
Post #257

Musafir

Eu am mai rarit-o cu peria fiindca acum nemaifiind aspru la capete sta lins de unu singur si destul de ordonat. Scrie si pe masca mea, dar daca te uiti la compozitie nu-i nimic sa dauneze daca stai mai mult cu ea. Eu o pun seara pe la 8-9 si apoi uit de ea pana aproape de bedtime cand e cazul sa o spal. Probabil si 45 de min ar fi un timp eficient, cronometrat de producatori insa eu sunt fana exceselor la faze din astea si de obicei stiu unde am voie sa depasesc the limit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) So go for it. Mi se intampla ca manata de disperare sau de nevoia de a face ceva intradevar cu folos sa ma tin de acel lucru in ciuda comoditatii sau la altceva. Si de obicei da roade fiindca stiu ca daca insist reusesc, iar daca fac cate ceva din cand in cand, niciodata n-o sa stiu daca are sau nu efect, deci o investitie neclara.
In ultima vreme la cat sunt de acaparata de toate chestiile cu lucru sa-nnebunesc daca mai stiu de ma exprim romaneste corect, atata vorbesc al scoala si le zic si ii cresc si le explic ca am senzatia ca dezvolt o romana subsidiara: elevii soricaresc, gandacesc, crocodilizeaza, capcaunizeaza, parlamentioneaza, gadila propozitiile, sunt oiferi, par consequence io ciobanofila autoproclamata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...ce mai, comedie!

+Quote Post
Cindy
post Dec 1 2007, 12:46 AM
Post #258

V.I.P.

Eu ma gandeam ca de la petrol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar o sa fac si eu asa, si in privinta asta si a raririi folosirii periei rotative (macar sa imi dau seama daca conlucreaza la uscarea parului meu).
Mi se intampla ca manata de disperare sau de nevoia de a face ceva intr-adevar cu folos sa ma tin de acel lucru in ciuda comoditatii sau la altceva. Si de obicei da roade fiindca stiu ca daca insist reusesc, iar daca fac cate ceva din cand in cand, niciodata n-o sa stiu daca are sau nu efect, deci o investitie neclara.
Perfect de acord cu tine. Te invidiez pentru consecventa..

In ultima vreme la cat sunt de acaparata de toate chestiile cu lucru sa-nnebunesc daca mai stiu de ma exprim romaneste corect, atata vorbesc al scoala si le zic si ii cresc si le explic ca am senzatia ca dezvolt o romana subsidiara: elevii soricaresc, gandacesc, crocodilizeaza, capcaunizeaza, parlamentioneaza, gadila propozitiile, sunt oiferi, par consequence io ciobanofila autoproclamata ...ce mai, comedie!

Ce tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si totusi in cazul asta putin probabil, tot vei ramane cu simtul umorului si al autoironiei si bineinteles cu...un par superb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Dec 1 2007, 01:37 PM
Post #259

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Mai tineti minte masca aceea mult-laudata cu unt de karite de care se pomenea IN anii trecuti, parca produsa de Home Institut? Eu abia de curand am luat-o si pare ok, dar nu stiu cate rabdare as avea sa stau cu ea in cap ore in sir, poate ma mobilizez acum de la voi. Am vazut si sampon aceeasi firma, parca-parca l-as lua.
(IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/karite.jpg)

This post has been edited by Maàt: Apr 12 2008, 04:09 PM

+Quote Post
Ala80
post Jan 24 2008, 05:32 PM
Post #260

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Stiti reclamele alea de la tv in care ea e trista si nefericita pentru ca parul ei e lipsit de volum si stralucire, si descopera samponul minune care o face sa arate de parca tocmai ar fi iesit de la coafor? Basme! Nu credeam in ele pana sa descopar samponul profesional de la Wella.
Acum de cate ori il folosesc am senzatia ca mi-a mai crescut un "rand de par". Jur ca nu-mi mai cumpar niciodata sampon de la supermarket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vi-l recomand cu caldura!

+Quote Post

41 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 11:25 AM