![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Ala, multumesc mult ! O sa ma duc sa intreb la salonul unde ma tund de obicei, ca ei au produse Wella.
vanilla, de la Gliss am avut gama pentru brunete parca (sper sa nu zic prostii), nu m-a incantat cu nimic si un balsam leave-in, tot asa, putea fi orice... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
gliss am avut eu. m-am umplut de matreata.
am mai luat unu' aseara, de la supermarket... presupun ca de gama comerciala vorbesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
de aia... exista si alta gama ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu matreata n-am facut, dar parca ma spalam cu sampon "de urzica" la litru, din piata |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nush, am crezut ca e si d'aia de fitze, de salon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu acum folosesc Phytojoba, cu ulei de jojoba of corz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , este foarte bun pentru parul meu uscat. Si nu il pleosteste si nu ii ia deloc din volum. Cred ca imi place mai mult decat Joico. De la ei am pastrat balsamul.
Stiu ca nu am descoperit America (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar clar parul meu se asaza mult mai bine daca ma dau cu putina spuma inainte sa il usuc, aranjez. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 24-January 08 Member No.: 3,121 ![]() |
hmm... am incercat aseara balsamul de modelare a parului de la nivea ( straight & easy) si spre mirarea mea,pe dimineata am avut parul foarte matasos.... si asa ... puffy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) nu stiu de ce dar APROAPE toate balsamurile dau roade pe parul meu ( in afara de sunsilk >:P)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Buna la toata lumea(dupa o lunga pauza)!Vreau sa va spun ca dupa o lunga lupta cu sebumul si multe sampoane folosite:Phyto,Tigi,Herbal(imi facea cojite) se pare ca anticonceptionalele au reglat cat de cat problema,acum,insa sunt in cautarea unui sampon pt par mixt bun,deoarece din cauza folosirii sampoanelor pt par gras+placa mi s-au uscat si mai mult varfurile si poate ma ajutati voi.Vroiam sa o intreb si pe Ala80 de crema de la Wella pt protectia varfurilor,cum se numeste mai exact si daca ai folosit-o personal?Va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cris, welcome back!
Crema pentru varfuri se numeste Liftex Instant Repair. Uite-o aici (pe al doilea rand). Inca nu mi-am luat-o pentru ca nu am avut timp sa ajung la salon, dar o prietena buna de-a mea o are si e super multumita de ea, pentru ca foloseste foarte des placa si ii confera extra protectie. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,Ala,dar daca nu ma insel ce imi arati tu acolo e o fiola,spun pt ca mi-am luat si eu de la salon,numai ca a mea nu era verde ci roz-fucsia,dar poate ma insel eu,totusi ma asteptam sa arate ca o crema,daca ma intelegi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nop, nu e fiola. Eu am postat link-ul respectiv ca sa vezi denumirea exacta a produsului. In realitatea tubul arata alfel in Romania. Cel mai bine e sa mergi la un salon unde au produse Wella si sa ceri crema reparatoare Lifetex. Nu exista decat o singura varianta. Nu ai cum sa gresesti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:22 AM |
|