IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
asgaard
post Jan 25 2008, 09:40 AM
Post #271

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Ala, multumesc mult ! O sa ma duc sa intreb la salonul unde ma tund de obicei, ca ei au produse Wella.
vanilla, de la Gliss am avut gama pentru brunete parca (sper sa nu zic prostii), nu m-a incantat cu nimic si un balsam leave-in, tot asa, putea fi orice...
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jan 25 2008, 09:43 AM
Post #272

Musafir

gliss am avut eu. m-am umplut de matreata.
am mai luat unu' aseara, de la supermarket... presupun ca de gama comerciala vorbesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
asgaard
post Jan 25 2008, 09:59 AM
Post #273

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

de aia... exista si alta gama ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu matreata n-am facut, dar parca ma spalam cu sampon "de urzica" la litru, din piata

+Quote Post
fortelady
post Jan 25 2008, 10:12 AM
Post #274

Musafir

nush, am crezut ca e si d'aia de fitze, de salon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 25 2008, 02:55 PM
Post #275

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu acum folosesc Phytojoba, cu ulei de jojoba of corz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , este foarte bun pentru parul meu uscat. Si nu il pleosteste si nu ii ia deloc din volum. Cred ca imi place mai mult decat Joico. De la ei am pastrat balsamul.
Stiu ca nu am descoperit America (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar clar parul meu se asaza mult mai bine daca ma dau cu putina spuma inainte sa il usuc, aranjez.

+Quote Post
vannilla
post Jan 25 2008, 09:42 PM
Post #276

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,121

hmm... am incercat aseara balsamul de modelare a parului de la nivea ( straight & easy) si spre mirarea mea,pe dimineata am avut parul foarte matasos.... si asa ... puffy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) nu stiu de ce dar APROAPE toate balsamurile dau roade pe parul meu ( in afara de sunsilk >:P)

+Quote Post
cris 82
post Jan 31 2008, 10:49 AM
Post #277

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Buna la toata lumea(dupa o lunga pauza)!Vreau sa va spun ca dupa o lunga lupta cu sebumul si multe sampoane folosite:Phyto,Tigi,Herbal(imi facea cojite) se pare ca anticonceptionalele au reglat cat de cat problema,acum,insa sunt in cautarea unui sampon pt par mixt bun,deoarece din cauza folosirii sampoanelor pt par gras+placa mi s-au uscat si mai mult varfurile si poate ma ajutati voi.Vroiam sa o intreb si pe Ala80 de crema de la Wella pt protectia varfurilor,cum se numeste mai exact si daca ai folosit-o personal?Va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 31 2008, 06:43 PM
Post #278

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
Member No.: 194

Cris, welcome back!

Crema pentru varfuri se numeste Liftex Instant Repair. Uite-o aici (pe al doilea rand). Inca nu mi-am luat-o pentru ca nu am avut timp sa ajung la salon, dar o prietena buna de-a mea o are si e super multumita de ea, pentru ca foloseste foarte des placa si ii confera extra protectie.

+Quote Post
cris 82
post Jan 31 2008, 09:08 PM
Post #279

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,080

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,Ala,dar daca nu ma insel ce imi arati tu acolo e o fiola,spun pt ca mi-am luat si eu de la salon,numai ca a mea nu era verde ci roz-fucsia,dar poate ma insel eu,totusi ma asteptam sa arate ca o crema,daca ma intelegi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Ala80
post Feb 1 2008, 02:26 PM
Post #280

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
Member No.: 194

Nop, nu e fiola. Eu am postat link-ul respectiv ca sa vezi denumirea exacta a produsului. In realitatea tubul arata alfel in Romania. Cel mai bine e sa mergi la un salon unde au produse Wella si sa ceri crema reparatoare Lifetex. Nu exista decat o singura varianta. Nu ai cum sa gresesti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

41 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 02:22 AM