![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hop si eu.
In ultimele doua luni am atacat gama Lush. Am un par ciudat ,ondulat, rebel pe care il chinui evident cu vopsele.Am incercat o gramada de produse si am ajuns la samponul solid de care sunt incantata.Spala f bine parul si e usor de clatit(pentru mine asta mereu era o problema). Nu acelasi lucru as putea sa il spun despre balsamul de la ei. F dezamagita am fost de produsele de la Bodyshop respectiv sampon si balsam pentru par vopsit. Wella Liftex - fff buna.Am folosit o perioada indelungata produsele din gama asta. |
|
|
sisi |
![]()
|
Musafir ![]() |
^^ poate gasesti in canada balsamul colorant elseve l'oreal . Sau poti incerca o vopsea ton/ton gen Casting (nu are amoniac si curge la cateva spalari ) .
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
hmm...elseve de la l'oreal....o sa ma duc sa caut. nu vazusem. si chiar coloreaza? se vede ceva?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 31-March 08 Member No.: 3,591 ![]() |
Belle, incearca Phytovolume, este spray pentru volum, foarte bun ("pe incercate" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).
Eu folosesc de ceva timp samponul Phytovolume si, cand am nevoie, si sprayul; sunt extrem de multumita. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 5-April 08 Member No.: 3,638 ![]() |
Eu folosesc cam de 1 an si ceva Nivea pt par matasos si balsam la fel tot Nivea sunt foarte multumita .. parul mie moale,matasos e super,nu fac metreata(care de la alte sampoane faceam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )e super bine si imi straluceste parul.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie cele de la Tigi mi se par f bune sper sa nu ma dezamageasca
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Si eu folosesc produse Tigi si sunt multumita de ele,eu sincer nu prea observ vreo schimbare remarcabila,insa cred ca cu nici o marca nu ramai..wow,acum am un sampon pt par deteriorat+balsam din gama Catwalk(au niste mirosuri de iti vine sa le mananci) si masca Dumb Blonde.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am comandat de pe net, sampon si balsam BioIonic, sunt foarte multumita de ele, si eu am probleme cu parul, e blond si folosesc placa.Dar vad schimbari si il am numai de 2 saptamani.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Cel mai bun lucru care i s'a intamplat parului meu vreodata e Sebamed Repair Shampoo. E demential! Ma rog,mirosul nu e cine stie ce seducator (e fresh,dar nu cred ca ar inspira pe cineva la nebunii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
Dar simti parul cu adevarat curat si "imputernicit",se aseaza frumos,eu nu mai folosesc nici spuma, nici gel de acum...Nu'l mai schimb niciodata.Din pacate,la Romanica nu s'a facut contract cu Sebamed si pentru balsamul din set,asa ca nici nu stiu...decat sa stric senzatia grozava de la sampon,mai bine ma abtin de la alte game. Mi'am luat in acelasi timp cu prima sticla de Repair (sunt la a doua) un balsam Botanics colour Enhancer...nu stiu de culoare,dar de turtit si ingrasat pot sa va asigur. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
m-am tuns zilele trecute si coafeza mi-a spus ca e un produs miraculos pe piata morrocan oil
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:53 AM |
|