IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
crazy_g!rl
post May 4 2008, 11:17 PM
Post #301

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,801

parul si`a revenit extraordinar de bine intr`un timp destul de acceptabil cu Garnier . Folosesc sampon si masca de par pt par degradat si am parul foarte matasos si hidratat . Intr`un timp ca toate adolescentele aveam bazdaganii in cap si mi`a facut o colega suvite destul de multe cu pudra luata din comert...pot sa zic ca matura era "parfum" pe langa parul meu,imi era sila si sa`l pieptan . Noroc de foarfec si de produsele Garnier ca parul meu arata foarte bine si e din nou sanatos. Recomandcfu toata increderea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 4 2008, 11:23 PM
Post #302

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

am si eu masca de la garnier ca mi-a adus vara-mea de afara. dragutica, nu pot sa spun ca ma da pe spate, insa sampon de la ei nu mai folosesc in vecii vecilor, apa de ploaie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
scumpic
post May 5 2008, 04:40 PM
Post #303

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Mi-am luat un sampon romanesc Corona cu extract de henna zice si vreau sa spun ca am niste reflexe aramii o frumusete si are si luciu frumos parul.Imi place.

+Quote Post
crazy_g!rl
post May 5 2008, 11:47 PM
Post #304

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,801

QUOTE(crazy_g!rl @ May 5 2008, 12:17 AM) *
parul si`a revenit extraordinar de bine intr`un timp destul de acceptabil cu Garnier . Folosesc sampon si masca de par pt par degradat si am parul foarte matasos si hidratat . Intr`un timp ca toate adolescentele aveam bazdaganii in cap si mi`a facut o colega suvite destul de multe cu pudra luata din comert...pot sa zic ca matura era "parfum" pe langa parul meu,imi era sila si sa`l pieptan . Noroc de foarfec si de produsele Garnier ca parul meu arata foarte bine si e din nou sanatos. Recomandcfu toata increderea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

sincer,ma surprinde foarte mult ce-mi spui ca mie nu`mi pare deloc asa. folosesc garnier de ceva timp si niciodata nu mi s-a parul samponul "apa de ploaie"

+Quote Post
Diana.
post May 6 2008, 12:31 AM
Post #305

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mi-am luat Gliss de la Schwarzkopf ca mi-a placut cum arata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am folosit produsele o singura data, insa cel putin pe moment mi se par ok.

+Quote Post
strumfita
post May 6 2008, 07:17 AM
Post #306

Musafir

Mi-am cumparat cam de cateva saptamani, masca cu placenta de la Kalos. se vad rezultate f bune.Eu am incercat pana acum toate produsele pt par, fetele poate isi amintesc ca tot scriam ce sa fac cu parul ??? ca folosesc destul de des placa. Dar va zic ca la mine se vad rezultate foarte bune cu aceasta masca. Succes

+Quote Post
Cindy
post May 7 2008, 01:02 AM
Post #307

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cleo, dar nu folosesti uleiul ala inainte de spalare? Nu iti place?

Eu mi-am luat Moisture Maniac, de la Tigi, sampon si balsam. Le-ati incercat? Pe beaute-test avea review-uri foarte bune, dar pe makeupalley mai mult dezamagiri.
Ahh si am mai vazut niste uleiuri de par de la Phyto, sunau foarte bune. Sunt putin maniaca, nu(sa fiu in ton cu produsele)? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by sweet_girl: May 7 2008, 01:03 AM

+Quote Post
bebe_maria
post May 7 2008, 01:31 AM
Post #308

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Cleo si ti-ai luat uleiul ala? Din descrierea de pe site-ul dat de tine pare o minune.

+Quote Post
splendora
post May 7 2008, 02:02 AM
Post #309

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Eu pe forumul asta am ajuns pt ca eram in cautarea unui sampon antimatreata.
In sfarsit, l-am gasit si-l recomand 100%: T-gel de la Neutrogena....foaaaaaaaaaaaarte bun. A avut efect dupa o singura spalare... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
janis
post Jun 17 2008, 09:12 PM
Post #310

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

A incercat cineva Kerastase de la L'oreal samponul si tratamentul pentru volum? Se gasesc in saloane, dar e cam scump...nu stiu ce sa fac. Am incercat o groaza care erau pentru volum, si nici un rezultat, desi la tunsoarea mea n-ar trebui sa fie asa de greu sa dea putin volum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sau puteti sa-mi recomandati altceva?

Scumpic! Unde gasesc sampon corona? L-as incerca si eu, ca nu vreau sa-mi vopsesc parul, si m-am saturat putin de aceasi nuanta, si de nuantator mie frica, sa nu raman cu ea in par...si sa arate groaznic pana creste...

+Quote Post

41 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:51 AM