![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-May 08 Member No.: 3,801 ![]() |
parul si`a revenit extraordinar de bine intr`un timp destul de acceptabil cu Garnier . Folosesc sampon si masca de par pt par degradat si am parul foarte matasos si hidratat . Intr`un timp ca toate adolescentele aveam bazdaganii in cap si mi`a facut o colega suvite destul de multe cu pudra luata din comert...pot sa zic ca matura era "parfum" pe langa parul meu,imi era sila si sa`l pieptan . Noroc de foarfec si de produsele Garnier ca parul meu arata foarte bine si e din nou sanatos. Recomandcfu toata increderea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
am si eu masca de la garnier ca mi-a adus vara-mea de afara. dragutica, nu pot sa spun ca ma da pe spate, insa sampon de la ei nu mai folosesc in vecii vecilor, apa de ploaie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mi-am luat un sampon romanesc Corona cu extract de henna zice si vreau sa spun ca am niste reflexe aramii o frumusete si are si luciu frumos parul.Imi place.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-May 08 Member No.: 3,801 ![]() |
parul si`a revenit extraordinar de bine intr`un timp destul de acceptabil cu Garnier . Folosesc sampon si masca de par pt par degradat si am parul foarte matasos si hidratat . Intr`un timp ca toate adolescentele aveam bazdaganii in cap si mi`a facut o colega suvite destul de multe cu pudra luata din comert...pot sa zic ca matura era "parfum" pe langa parul meu,imi era sila si sa`l pieptan . Noroc de foarfec si de produsele Garnier ca parul meu arata foarte bine si e din nou sanatos. Recomandcfu toata increderea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sincer,ma surprinde foarte mult ce-mi spui ca mie nu`mi pare deloc asa. folosesc garnier de ceva timp si niciodata nu mi s-a parul samponul "apa de ploaie" |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am luat Gliss de la Schwarzkopf ca mi-a placut cum arata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am folosit produsele o singura data, insa cel putin pe moment mi se par ok. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am cumparat cam de cateva saptamani, masca cu placenta de la Kalos. se vad rezultate f bune.Eu am incercat pana acum toate produsele pt par, fetele poate isi amintesc ca tot scriam ce sa fac cu parul ??? ca folosesc destul de des placa. Dar va zic ca la mine se vad rezultate foarte bune cu aceasta masca. Succes
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cleo, dar nu folosesti uleiul ala inainte de spalare? Nu iti place?
Eu mi-am luat Moisture Maniac, de la Tigi, sampon si balsam. Le-ati incercat? Pe beaute-test avea review-uri foarte bune, dar pe makeupalley mai mult dezamagiri. Ahh si am mai vazut niste uleiuri de par de la Phyto, sunau foarte bune. Sunt putin maniaca, nu(sa fiu in ton cu produsele)? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 7 2008, 01:03 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cleo si ti-ai luat uleiul ala? Din descrierea de pe site-ul dat de tine pare o minune.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Eu pe forumul asta am ajuns pt ca eram in cautarea unui sampon antimatreata.
In sfarsit, l-am gasit si-l recomand 100%: T-gel de la Neutrogena....foaaaaaaaaaaaarte bun. A avut efect dupa o singura spalare... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
A incercat cineva Kerastase de la L'oreal samponul si tratamentul pentru volum? Se gasesc in saloane, dar e cam scump...nu stiu ce sa fac. Am incercat o groaza care erau pentru volum, si nici un rezultat, desi la tunsoarea mea n-ar trebui sa fie asa de greu sa dea putin volum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sau puteti sa-mi recomandati altceva?
Scumpic! Unde gasesc sampon corona? L-as incerca si eu, ca nu vreau sa-mi vopsesc parul, si m-am saturat putin de aceasi nuanta, si de nuantator mie frica, sa nu raman cu ea in par...si sa arate groaznic pana creste... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:51 AM |
|