IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
Nimphetamin
post Jun 17 2008, 09:41 PM
Post #311

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Janis, gasesti gama Kerastase si pe Strawberry. S-ar putea sa fie mai ieftina decat in saloanele noastre.
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post Jun 18 2008, 04:28 PM
Post #312

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Samponul Corona l-am gasit la magazinul naturist din Piata Amzei, parca K life ii zice. Face o culoare tare placuta si parul luceste frumos, insa mi se pare ca subtiaza firul, parca mi se incurca mai tare parul acum.

+Quote Post
Cleo
post Jun 18 2008, 05:02 PM
Post #313

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bebe_maria deci aici ti-am ratat intrebarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

uleiul se foloseste dupa spalare pe parul umed, apoi se usuca dupa rutina obisnuita. NU incarca parul deloc, miroase placut insa parului meu stralucitor de la henna i-a sters complet stralucirea. Deci nici nu-l recomand nici nu-l fluier parul meu nu prea are nevoie de adaosuri. uleiul e pe la 40$.

+Quote Post
walpurgik
post Jun 18 2008, 05:53 PM
Post #314

Musafir

Cumparat squeaky green, lush, dar nu pot sa zic ca-mi place prea mult, karma komba was better.
Dupa asta mi-am luat si BIG, lush, nu ma pronunt inca pt ca l-am folosit de vreo 3 ori numai, cert e ca dupa ce am trecut la astea doua mi-au reaparut cojite si portiuni de dermatita.
Acum mi-am luat din nou sampoane moi de la YR, cel pt volum si cel cu musetel.
O masca de par profi vitality's, pentru intretinerea culorii. Miroase fain si parca nu pleosteste parul asa ca mastile profund hidratante.

+Quote Post
ayleda
post Jun 18 2008, 06:33 PM
Post #315

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: I will find out in 2 weeks
Member No.: 2,192

[quote name='janis' date='Jun 17 2008, 09:12 PM' post='176021']
A incercat cineva Kerastase de la L'oreal samponul si tratamentul pentru volum? Se gasesc in saloane, dar e cam scump...nu stiu ce sa fac. Am incercat o groaza care erau pentru volum, si nici un rezultat, desi la tunsoarea mea n-ar trebui sa fie asa de greu sa dea putin volum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sau puteti sa-mi recomandati altceva?

Janis o prietena de-a mea a folosit kerastase pt volum. ea a fost multumita de el. are parul rar, subtire si fara volum. acum si-a luat l'occitane, nu stiu cum e, abia ieri si l-a cumparat. din cate stiu eu sunt cam la acelasi pret

+Quote Post
janis
post Jun 22 2008, 11:19 PM
Post #316

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

S-o intrebi si de L'occitane te rog:D, is tare curioasa. Dar ma gandeam zilele astea ca poate n-ar strica ceva pentru regenerare, nu-mi cade parul, dar am impresia ca am si mai putin par comparatic cu cat am avut...Aveam si ceva tratamente pentru regenerare la Kerastase, daca imi amintesc eu bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

O sa ma uit si eu dupa Corona, de curiozitate:) Daca ai spus ca da nuante frumoase, ca de vopsit nu vreau sa ma vopsesc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 23 2008, 12:31 AM
Post #317

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Janis, eu am folosit L'Occitane pentru volum, balsamul, pentru ca samponul nu l-am gasit desi l-am cautat prin toate locatiile care aveau produsele lor! Tin minte ca mi-a placut.
De la Kerastase am avut samponul Bain de Force, pentru intarirea si rezistenta firului de par, cum ii spune si numele si tind sa cred ca m-a ajutat mult, nu mi-a mai cazut parul, s-a regenerat putin si avea mult volum, dar in aceeasi masura tind sa cred ca imi usca putin parul. Tot de la Kerastase am avut si samponul nutritiv Bain Satin 1, pentru hidratare. La fel mi-a placut.

Acum mi-au picat ochii pe niste produse Phyto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : Phytonic, lotiune fortifianta cu uleiuri esentiale si Huile d'Ales, fiole cu uleiuri esentiale pentru parul uscat. Sunt fan Phyto, deci este un veritabil complet must sa le bifez pe lista mea de produse incercate! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Impresii despre Moisture Maniac. Imi place mai ales balsamul, pe care il aplic in strat onctuos si foarte generos si imi lasa parul destul de bine hidratat si putin lucios. De sampon nu sunt foarte entuziasmata, folosesc Phytojoba, Phyto again. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ce ma enerveaza curent la parul meu este ca nu are volum la radacina, in schimb in rest am foarte foarte mult volum. As vrea sa fie la fel si la radacina. S-ar putea sa fie pt ca exagerez cu balsamul, care ajunge de multe ori si la radacina firului de par. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si ma mai enerveaza ca desi uneori dupa spalare, coafare, se aranjeaza superb, dupa cateva ore devine frizzy, se incurca putin, se onduleaza, devine putin mai aspru. De exemplu, plec in club zana si dupa destrabalare ma intorc acasa zuza nebuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Asta a fost o pagina de jurnal a parului meu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (cu adevarat pagina)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 23 2008, 12:33 AM

+Quote Post
ayleda
post Jun 23 2008, 08:19 AM
Post #318

Tratabil
**

am avut si eu sampon corona, pentru par saten, avea sclipici prin el (dar care se dizolva in apa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si tot la fel scria pe tub ca da nuanta parului. dar sincer eu nu l-am folosit decat de cateva ori pentru ca nu mi-a placut, imi facea matreata.
acum am de la garnier, cu protectie impotriva apei si razelor solare. mie imi place foarte mult. si vara trecuta l-am folosit

+Quote Post
ayleda
post Jun 23 2008, 02:48 PM
Post #319

Tratabil
**

[quote name='janis' date='Jun 22 2008, 11:19 PM' post='177104']
S-o intrebi si de L'occitane te rog:D, is tare curioasa. Dar ma gandeam zilele astea ca poate n-ar strica ceva pentru regenerare, nu-mi cade parul, dar am impresia ca am si mai putin par comparatic cu cat am avut...Aveam si ceva tratamente pentru regenerare la Kerastase, daca imi amintesc eu bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Am intrebat, ea zice ca ii place. spor la cautat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 28 2008, 01:59 PM
Post #320

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Mi-am luat si eu morocco oil pt ca au adus si la salonul in care lucrez eu si imi place, intra in firul de par in cateva secunde desi este un ulei destul de dens, miroase frumos si chiar mi se pare ca parul meu arata mai bine, mai hidratat si mai stralucitor (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) si chiar aveam nevoie pentru ca l-am decolorat intens.

+Quote Post

41 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 05:17 AM