![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,915 ![]() |
Fetelor,mi-am luat masca profesioanala,de la wella.E din gama Sp, si ii spune power mask.
Ce ati mai incercat produse profesioanale? Stie cineva un balsam leave in bun?Nu vreau sa-mi imbacseasca parul.Sa mi-l descurce. Car stati cu balsamul in cap?Eu stau 10 minute nu e c-am mult?La leave-in nu as sta deloc. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Shampoo reviews, se pare ca au purecat si cartea Paulei Begoun despre produsele pentru par.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
chiar de curand am trecut la Redken volumizing si intradevar fata de ce-mi facea head&shoulders-ul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) din ultimele saptamani e tare fain (redken).
Deci "volumizing" nu-i minciuna. Si miroase si tare placut |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am luat de la Matrix. Nu le-am probat inca, dar o sa va spun cum e.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
SOS!! SOS!!
M-am "trezit" acum dupa cateva luni in care am fost prea ocupata sa ma bibilesc...stiu, stiu, nu exista nici o scuza pentru a te delasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ,dar am comis-o... Ideea e ca de cateva luni nu am prea facut cu parul meu decat sa-l spal cu samponul meu de suflet, care imi face parul sa se simta mai curat ca niciodata inainte si mi-a eliminat problema cu ingrasarea...insa atat. Il spalam, dadeam cu peria prin el si pac in coada rasucita, taci cu mama ca nu am timp de tine... Si acum e aspru si batos si ...sa nu radeti de mine, dar ce imi doresc acum e un par care sa te invite sa il maingai (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Ah,l'amour....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am citit paginile din urma, si mi-au facut cu ochiul produsele de la Tony&Guy,pe care le-am vazut la Sensi Blu, dar si masca de Kallos , cea care miroase a caramele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...cu lapte si miere, parca,numai ca nu stiu de unde se poate cumpara...( in Brasov, de preferinta ). E vreun lant de farmacii care comercializeaza produsele lor? Si de la Tony&Guy, cam ce ar trebui sa ochesc? Multumesc frumos din profunzimea parului meu tepos ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc din John Frieda Collection/ Frizz-Ease Daily Nourishment Leave in Fortifying Spray. Ma dau cu el dupa ce ma sterg pe cap si devine mai maleabil si nu mai are aspect de "electrizat". L-am descoperit acuma vreo luna si sunt foarte happy cu el! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu n am fost multumita de tony&guy deloc numai matasos nu mi l facea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
imi plac mult produsele de la wella si tigi |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de la Tony & Guy am un sampon pt stralucire care nu e bun de nimic si mai am un spray tot pentru stralucire care chiar imi place, are efect, tot timpu dupa ce ma dau cu el ma intreaba colega daca m-am vopsit iar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Sa fiu sincera m-am uitat doar o data la ele, mi se par inca atat de ciudat ambalate, si era ceva cu protectie contra poluarii...meh, ce stiu ei de noxele noastre:P.Nu prea aveai de unde alege, erau 3 sau 4 produse T&G in total la Sensi Blu...Dar am citit de bine de ele,si am venit sa va intreb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am avut doar sampon si balsam si efectul avut comparativ cu ce zicea pe eticheta era mare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
eu am avut impresia ca nu sunt originale dar daca sprey ul de stralucire e bun s ar putea sa mi l achizitionez ca e cam tern parul meu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:18 AM |
|