IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
walpurgik
post Aug 21 2008, 04:54 PM
Post #331

Musafir

Imi place wella system professional moist elixir, pentru parul uscat de soare, vant; e un ser leave-in care nu incarca parul. De asemenea si samponul pentru protectia culorii care lasa parul moale chiar si fara masca/balsam.
Ah, si phyto 9 (plante) pentru parul frizzy, atenueaza aspectul de spic de grau al parului si il disciplineaza.
Si masca vitality's pentru protectia culorii, miroase demential si hidrateaza parul.
Mi-am luat un sampon de la joico cu violet pentru evitarea tendintelor de ingalbenire a parului blond sau alb, fara sa-l lase violet. Are reviewuri bune, inca nu m-am spalat cu el.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2008, 09:02 PM
Post #332

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu mi-am luat vreo 4 chestii de la Matrix. Inca nu pot spune cat de grozave sunt.
A mai folosit cineva?

+Quote Post
Cleo
post Aug 21 2008, 09:22 PM
Post #333

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Eu! eu !

1. miros superb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
2. samponul normalizing mi-a placut o vreme apoi nu mi-a mai placut probabil parul e ca si pielea fetei, trebuie rasfatat cu produse felurite
3. am fixativul din linia Sleek, pune o bariera in fata umezelii, este excelent desi eu mi-l pun pe parul meu cret-cret

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2008, 11:23 PM
Post #334

Fondator eLady.ro

Apai daca tu zici ca e buna marcam, tre sa mai imi iau si alte cele de la ei ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Aug 22 2008, 03:06 AM
Post #335

moderator

Di ia-ti pe rand si testeaza ca-s sint foarte multe produse. Matrix e o marca profesionala si o vreme se vindea numai in saloane. Una dintre coafezele mele mi-a recomandat un sampon hidratant de la ei (miros extraordinar) insa m-a umplut de matreata, in conditiile in care eu nu fac matreata, asta normalizing (cu un miros la fel de superb) nu mi-a facut matreata insa nu aveam volumul pe care il cautam ...e totusi ok.
Pt parul lins au Sleek.look-ul de ex. fixativul nu are apa deci nu te trezesti cu parul carlionti sau si mai frumos, ca matura, dupa ce te-ai chinuit cateva minute lungi sa-i dai o forma.
Eu azi mi-am luat si fixativ linia Curl.life sa vedem ce se intampla. Scrie c-o sa-mi faca zulufii si mai stralucitori, mai bouncy, mai ... minunati. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
stay tuned.

+Quote Post
Diana.
post Aug 22 2008, 11:30 AM
Post #336

Fondator eLady.ro

In Romania produsele de la Matrix se vand inca numai in saloane. Stii ceva de la Matrix pentru par cret/ondulat? Ca eu nu as vrea sa imi stea intins si lipit de cap ...

+Quote Post
Cleo
post Aug 23 2008, 07:22 PM
Post #337

moderator

Di eu sint creata creata si mi-am pus fixativul Sleek care-i perfect. Am cumparat si Curl.life si uite-l folosesc de 3 zile si nu-mi place.
La sampoane, Redken volumizing este excelent, de la Matrix si balsamul volumizing. Deci eu una nu cred in produsele adresate parului cret. Am incercat cateva si nu mi-au placut P. Mitchen, John Frieda etc etc

Concluzie: cu sampon Redken--¨balsam Matrix -- fixativ Matrix Sleek parul meu arata perfect.

+Quote Post
lotte
post Aug 24 2008, 07:02 AM
Post #338

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Maat, ai incercat Curls Rock de la Tigi?Pe spray scrie asa, Biggie, Curls Rock, Curls Booster.
Eu il folosesc de 4 ani, si imi aranjeaza buclele foarte frumos, nu le imbacseste.
Nu stiu daca gasesti Tigi in Romania, dar in Europa, in Mall-uri sau in saloane exista.Ca sa nu mai spun ca in America preturile sunt foarte bune pentru produsele Tigi.

+Quote Post
Cleo
post Aug 26 2008, 07:28 PM
Post #339

moderator

hai sa derulez banda inapoi pana acolo unde ziceam de samponul meu. Aseara m-am dus la magazin cu un gand "Redken volumizig shampoo" si am constat ca nu mai e. Apoi acasa am avut revelatia sa citesc pe flaconul gol "fresh curls" iar azi am fost la un salon unde vand in cantitate mai mare, pretul e grozav si mi-am luat la 1L. Deci samponul e Redken fresh curls. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 31 2008, 10:56 AM
Post #340

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu mi-am luat de ceva timp fiole Huile d'Ales de la Phyto, are multe uleiuri hranitoare in compozitie, imi hidrateaza foarte bine parul.
Si Phytonic, tot de la Phyto, lotiune pentru caderea parului, intarirea firului de par. De asemeni imi place.
Sampon si balsam, continui cu Moisture Maniac de la Tigi, care hidrateaza bine parul, fara sa ii ia (mult) din volum.

Sper sa imi creasca repede parul, ma deprima sa il vad asa scurt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

41 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:15 PM