![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,657 ![]() |
Ce parere aveti despre produsele Gama Enrich de la System Professional?
A incercat cineva?Am auzit ca ar fi destinate personelor cu parul rebel |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
E f buna.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am niste chestii de la SP, sampon de prezervare a culorii, spuma si ser cu spf. Toate mi se par foarte bune.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,657 ![]() |
Si eu am niste chestii de la SP, sampon de prezervare a culorii, spuma si ser cu spf. Toate mi se par foarte bune. Si se gasesc in orice magazin? La ce preturi sunt? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si se gasesc in orice magazin? La ce preturi sunt? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu le am achizitionat de la coafor, in magazine nu cred ca sunt. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce ati mai incercat nou?
Pe mine ma tenteaza Brunette Goddess de la Tigi. Stiti ceva despre samponul si balsamul din gama asta? Si mai era ceva de la S Factor? de la Tigi care suna bine.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cei de la Farmec au scos din nou lotiunea regeneranta cu petrol, dupa ce aparuse cea cu ihtiol. Ori s-a scos interdictia pe petrol, ori i-au mai facut astia ceva, cred ca e derivatul numit petroleum, dar li s-a dat unda verde. Pute, pute, nu ca inainte, dar e printre cele mai bune in termeni de regenerare a parului.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, chiar e buna, Walpu?
Eu mi-am luat pana la urma Brunette Goddess si au un miros demential produsele! Fac baie in ciocolata si caramel. Imi plac si ca rezultate asupra parului. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
De vreo 2 saptamani folosesc balsamul de la Fructis pentru par drept si stralucitor. Desi e cam la jumatate de pret decat cel dinainte (de la Gliss) face mult mai multe parale! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi am luat foltene sampon pt par degradat, uscat, blond , imi place sper sa nu mi schimb parerea, dar chiar se vede o diferenta fata de ultimul sampon (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:11 PM |
|