IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
Iubitzica_Bombon...
post Feb 9 2007, 03:54 PM
Post #81

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,174

QUOTE(alexsia @ Feb 8 2007, 02:48 PM) *
Eu sunt ceva mai fericita pentru ca mie singurul sampon/balsam care imi face probleme este Elseve pentru par vopsit in rest nu am nici o problema.

Am avut si eu probleme cu Elseve pt par vopsit, in sensul ca am facut matreata de la el. Stiu k de fiecare data cand schimbi samponul se poate intampla asa ceva, insa chiar si dupa mai multe folosiri n-am reusit sa scap de ea. Cum am renuntat la Elseve au disparut si problemele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Feb 14 2007, 11:19 PM
Post #82

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

De la Elseve am avut samponul galben, cel roz (cu oglinda, dar n-am observat nicio stralucire de poveste pana acum - o fi fost din cauza ploii?) si cel alb pentru volum. si le-am ales pentru ca mi-au placut cum miros. din fericire n-am probleme cu matreata. si daca apare, bagam niste head&shoulders cateva saptamani si dispare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . si iar imi permit sa ma alint .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Larra
post Feb 15 2007, 04:51 PM
Post #83

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,173

M-am inscris de curand pe acest forum. Mi-am petrecut ore intregi citind , de fapt dupa lucrurile interesante pe care le-am gasit pe aici, pot sa spun ca mi-am petrecut timpul " studind" , invatand.
Ma bucur mult ca am descoperit acest forum. Sunteti ca o mare familie si mi-ar face mare placere si bucurie sa pot intra si eu in aceasta familie. Sa pot impartasi cunostintele mele, intrebarile mele, temerile mele.
Poate ca aceasta introducere nu isi are locul pe acest topic.
Vroiam totusi sa folosesc o mica introducere inante de a impartasi si eu parerile mele despre sampon.
Eu folosesc de ani de zile produsele L'Oreal. Inca de pe vremea cand in dorinta mea de a avea parul blond m-am ales cu un par deteriorat care avea doua stari de cosmar. Cand era ud se trasforma intr-o pasta iar cand era uscat devenea o maturica ciufulita. Daca nu foloseam balsam parul meu nu capata o forma umana. Am descoperit samponul si balsamul reparator de la L'Oreal , sticluta alba cu dunga visinie. Mi-a regenerat parul atat de bine ca nu mai aveam nevoie de balsam, si puteam folosi orice nuanta de blond fara probleme. I-am ramas fidela si astazi ,desi nu se mai gaseste in Romania samponul reparator de care vorbesc. Ultima oara l-am gasit in Austria. Tot acolo, am descoperit in 2005 varianta roz care da stralucire parului. La mine functioneaza. Parul meu este moale , fin si stralucitor .Este adevarat ca asa cum s-a mai discutat pe acest forum , calitatea samponului de pe piata romaneasca difera mult de cel pe care l-am cumparat din Austria dar, ramane totusi , cel mai bun, din punctul meu de vedere.
Cred ca este important si cum este folosit. In aceasta privinta se aplica principiul " mai putin inseamna mai mult". Adica, cu cat folosesti mai putin sampon la o spalare ( se pune in palma o canditate de marimea unui ban), cu atat mai bine se spala parul. Eu personal intai spal bine parul cu apa, dupa care pun cantitatea de sampon mentionata dar dizolvata putin in apa calduta. Avantaje: parul meu se spala frumos si 2 sticluta de sampon pe care o obtin cu greu ( este si scumpa) imi ajunge mult mai mult timp. Si imi spal parul de 2 ori pe saptamana.

Drum usor pe calea fumusetii!

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 16 2007, 02:54 PM
Post #84

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Larra!

Imi trebuie un sampon super pentru par vopsit!Ce sa-mi iau?

+Quote Post
divi2007
post Feb 16 2007, 04:06 PM
Post #85

Musafir

fetelor si eu sunt in cautare de sampon, practic nu stiu ce sa mai folosesc, ma tenteaza foarte mult gama WELLA profesional cine a folosit poate ne spune ceva pareri plssss.

si toniandguy din astea doua ar trebui sa ma hotarasc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

ps: eu il am blond vopsit, si la varfuri e cam uscat

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 17 2007, 11:34 AM
Post #86

Membru de Onoare

Member No.: 265

Mi-am luat L'oreal ul pt par vopsit.Mirosul e supeer dar...da-l incolo ca la urma urmei nu el conteaza.Sa vedem ce stie sa faca...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
divi2007
post Feb 19 2007, 07:41 PM
Post #87

Musafir

pana la urma mi-am luat sampon gliss, e super fabricat in Franta, sunt foarte multumita de el si miroase yamii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
chocolatte
post Feb 24 2007, 02:53 PM
Post #88

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,235

eu imi intind parul cu placa si mi se cam deterioreaza... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) de cateva saptamani am inceput sa folosesc masca de par de la nivea (aia roz, mai nou aparuta) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .... nu prea are miros... si nici rezultatele nu sunt spectaculoase.... mai demult foloseam balsam elseve(ii face reclama) din acela portocaliu dar nici acela nu m-a multumit...
va rog sa imi recomandati si voi ceva ieftin si bun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va poop...

+Quote Post
katy87
post Feb 25 2007, 06:25 PM
Post #89

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

si eu as vrea un sampon si un balsam,de o luna numai scap de matreata,numai stiu ce sa fac.ma apuk disperareasi eu folosesc masca de la avon planet spa si ianinte sa o folosesc imi cadea ingrozitor de tare parul.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 7 2007, 01:22 AM
Post #90

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

mie imi place enorm balsamul de la loreal, cel pe care il cumperi impreuna cu vopseaua excellence. mi se pare mai bun decat balsamurile profesioniste de la joico sau schwartzkopf (desi schwartzkopf miroase mai frumos)

+Quote Post

41 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 12:04 PM