IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sampon/Balsam/Masca, Produse pentru par
ioannaraluka
post Mar 7 2007, 12:00 PM
Post #91

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Mi-am luat si eu Gliss Asia Beauty si mi se pare buna toata gama (inclusiv oil elixier).
Mai am o gama Nivea pentru par saten (Brillian Brown), e bunuta, dar sub prima.
Si as mai vrea un tratament pentru par saten de la Gliss si o masca Direct Repair tot de la ei, acum au aparut, dar imi fac cu ochiul.
Go to the top of the page

+Quote Post
Kitten
post Mar 7 2007, 08:44 PM
Post #92

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

eu am un par foarte greu de intretinut (foarte des, fir poros, varfuri care se despica usor), motiv pt care nu am reusit pana acum niciodata sa il las mai lung de umeri. foarte mult timp am folosit gamele elseve, mai ales cea cu nutrileum (inclusiv masca si sprayul cu ulei). eram super multumita de ele, dar nu ajutau deloc pt. varfuri. acum 6 luni p prietena care are parul pana la fund mi-a zis ca fol. fructis (am ras de ea, pt ca nu aveam incredere... mi se par ieftine... nush). dar am incercat long and strong si masca repair and shine si imi plac super mult. acum am parul destul de lung (cam cu o palma mai jos de umeri) si nu se mai despica varfurile. fructis are totusi un inconvenient: scoate vopseaua destul de repede...

+Quote Post
katy87
post Mar 8 2007, 06:36 AM
Post #93

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

mie imi face matreata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2007, 04:43 PM
Post #94

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

mi s-a terminat balsamul si as vrea sa incerc ceva nou, dar nu prea stiu ce.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ati incercat ceva de la Korres? ma mai gandeam si la gamele profesionale Tigi, Kerastase etc..momentan folosesc samponul Bain de Force de la Kerastase..am parul putin uscat, as vrea ceva care sa il hidrateze, dar sa nu il pleosteasca, eventual sa il lase matasos si cu volum..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) din pacate, sampoanele special pt volum nu mi se potrivesc, imi lasa parul in toate directiile, deci banuiesc ca nici un balsam pt volum nu mi s-ar potrivi..sugestii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ala80
post Apr 13 2007, 06:19 PM
Post #95

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

... si sa spele vase, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Glumeam! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Incearca Tigi. Eu am masca de la ei si imi place. Cel mai mult ma incanta faptul ca nu-l pleosteste deloc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2007, 07:49 PM
Post #96

V.I.P.

dar sunt atatea produse de la Tigi! nici nu stiu ce sa incerc! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 15 2007, 11:33 AM
Post #97

V.I.P.

no one? nu foloseste nimeni balsam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Ala80
post Apr 16 2007, 08:21 AM
Post #98

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu acum am Revlon. Merita sa incerci sa vezi daca iti place. E destul de ieftin, deci nu pierzi prea multi banuti in caz ca te dezamageste. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
zetta
post Apr 16 2007, 01:53 PM
Post #99

Musafir

la munte de paste mi-am uitat samponul si balsamul in camera, asa ca mi-am luat sampon elmiplant cu extract de nuc pt par gras si care in timp nuanteaza parul, sambata chiar i-an spus coafezei sa imi faca suvite blonde si mai avea o clienta inaintea mea si cand sa ma ia la suvitat m-am razgandit, asa ca i-am spus ca dat viitoare cand mai am idei de vopsire sa lase totul balta si sa imi si puna vopseaua in cap sa nu am timp sa ma razgandesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
divi2007
post Apr 16 2007, 05:24 PM
Post #100

Musafir

eu mi-am luat masca de la gliss, nici nu se compara cu pantene si loreal, alea imi pleosteau parul mai mult ca de hidratat nici vb, gliss macar nu mi l pleosteste

+Quote Post

41 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:22 AM